*Magda* Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Silky123 napisał(a): To Ola jest na wycieczce czy na wymianie? Ola jest na wycieczce. Pisała o tym kilka postów wcześniej, jak również podała dokładny plan wycieczki ;) Quote
Natalia&Cody Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 magdabroy napisał(a):Ola jest na wycieczce. Pisała o tym kilka postów wcześniej, jak również podała dokładny plan wycieczki ;) No właśnie widziałam. Tylko jak teraz Paula napisała, że Ola jest u pakistańczyków to się ździwiłam. :eviltong: Quote
Molowe Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ale to nic dziwnego moja siostra też była na obozie w Londynie za który normalnie płaciła a też mieszkała u rodziny :) chodzi o to że koszty mieszkania u jakieś rodziny są dużo mniejsze niż na przykład w jakimś hotelu :D Quote
Natalia&Cody Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Molowe napisał(a):ale to nic dziwnego moja siostra też była na obozie w Londynie za który normalnie płaciła a też mieszkała u rodziny :) chodzi o to że koszty mieszkania u jakieś rodziny są dużo mniejsze niż na przykład w jakimś hotelu :D aa, coś takiego. To już rozumiem. :D Quote
betty_labrador Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Silky123 napisał(a):aa, coś takiego. To już rozumiem. :D ja tez nie wiedzialam ze mozna jechać do rodziny zamiast hotelu :P Quote
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 co jest z dogo? :/ zżarło tyle postów :-o Quote
Natalia&Cody Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 betty_labrador napisał(a):co jest z dogo? :/ zżarło tyle postów :-o mieli jakąś awarię i usunęło posty z 10 dni.... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 betty_labrador napisał(a):co jest z dogo? :/ zżarło tyle postów :-o http://www.dogomania.pl/forum/threads/196969-Dwa-kabanosy-kr%C3%B3lik-kt%C3%B3ry-my%C5%9Bli-%C5%BCe-te%C5%BC-jest-kabanosem-i-Niunia?p=18944612#post18944612 Quote
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):super, wszystkie zdjęcia z Londynu. eh , weź nic nie mów :shake: nowy avek ;) bardzo fajny. Myslalam ze to zdjecie pierwsze po prawej to Tizzy-na pierwszy rzut oka :D Quote
Yuveza Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 kuurdee wszystko po usuwało, i wrócił mi wv i baner stary :/ Quote
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 westie_justa napisał(a):kuurdee wszystko po usuwało, i wrócił mi wv i baner stary :/ ale fajny ten rysunek na starym banerku :D nie pamietalam go :) a mi z kolei banery zostaly ale link do FB na dogo nie dziala :roll: Quote
Misia&Ruby Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Tobie tylko kilka kart usunęło, a ja nie mogę wejść na swój wątek i zobaczyć, czy coś jeszcze z niego zostało :lol: Quote
Karro Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Misia&Ruby napisał(a):Tobie tylko kilka kart usunęło, a ja nie mogę wejść na swój wątek i zobaczyć, czy coś jeszcze z niego zostało :lol: Też miałam tak rano... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nadal tak bedzie bo sie zmienily linki, prosze: http://www.dogomania.pl/forum/threads/198473-Moje-niezast%C4%85pione-zwierzakowo-) Zeby dzialalo trzeba dodac to co pogrubilam przed threads http://www.dogomania.pl/forum/threads/198473-Moje-niezast%C4%85pione-zwierzakowo-) Quote
Aleksa. Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 betty_labrador napisał(a):eh , weź nic nie mów :shake: nowy avek ;) bardzo fajny. Myslalam ze to zdjecie pierwsze po prawej to Tizzy-na pierwszy rzut oka :D co lepsze Wam powiem, tych zdjęć Londynu tu już nie będzie -usunęły mi się albumy z picasa :-( dziękuję, a to stary banerek wygrzebany :loveu: westie_justa napisał(a):kuurdee wszystko po usuwało, i wrócił mi wv i baner stary :/ masakra jakaś :roll: Misia&Ruby napisał(a):Tobie tylko kilka kart usunęło, a ja nie mogę wejść na swój wątek i zobaczyć, czy coś jeszcze z niego zostało :lol: aj weź, co z tym dogo ale skoro "cofnęło w czasie " i życzycie mi miłego i udanego wyjazdu to ja chętnie jeszcze raz pojade :multi::multi: dzisiaj naprawiłam stare koło :evil_lol: w ten sposób powstały jeszcze dwie wąskie hopki :multi: czyli mamy te swoje amatorskie 4 hopki, koło i slalom :razz: nom, czekamy z niecierpliwościa na jutrzejszy przyjazd Tosi do nas :razz: Quote
*Magda* Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale skoro "cofnęło w czasie " i życzycie mi miłego i udanego wyjazdu to ja chętnie jeszcze raz pojade :multi::multi: To tak nie działa i nigdzie już nie jedziesz :eviltong: Quote
betty_labrador Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dlaczego z picassy sie usunely? :-0 a z facebooka? Quote
Aleksa. Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 magdabroy napisał(a):To tak nie działa i nigdzie już nie jedziesz :eviltong: jak to ?!:placz: Quote
Aleksa. Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 wikikoniki napisał(a):A nie masz tego na komputerze ? :-o na komputerze mam Quote
Guest Fusiafusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Witajcie, co tam u Dorci?:loveu::eviltong: Quote
Aleksa. Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Fusiafusia napisał(a):Witajcie, co tam u Dorci?:loveu::eviltong: hej.:) Wszystko dobrze, dziękuję :) bosz, jaki ten dywan już przez nią brudny Quote
Recommended Posts