Aleksa. Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='Tepes']ta a po studniówce maturka oj a tego nie chca:diabloti: [SIZE="1"]bydziecie mieć to sie cieszcie jo już nie byda miała:evil_lol: Oj matura..nie chcemy , ale testu gimnazjalnego też nie chcemy , a to już niedługo ! :( Kulku :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Qeeriefire Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 słodziaki :loveu: A test gimnazjalny nie będzie taki zły ...mam nadzieję Quote
Aleksa. Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Collie napisał(a):słodziaki :loveu: A test gimnazjalny nie będzie taki zły ...mam nadzieję Oj będzie , będzie.. próbne mi idą koszmarnie !:( Quote
Qeeriefire Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Oj będzie , będzie.. próbne mi idą koszmarnie !:( będzie dobrze ;) Próbne poszły mi nawet dobrze , ale mogło być lepiej . Powodzenia :smile: Quote
Aleksa. Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Collie napisał(a):będzie dobrze ;) Próbne poszły mi nawet dobrze , ale mogło być lepiej . Powodzenia :smile: w moim wieku jesteś ? :D i zaraz wpadniemy do Was z wizytą. :) Quote
Aleksa. Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Niufciak napisał(a):Hejka:) jaki faajny maluszek:loveu: Hej.:) Wiem.:D Quote
Tepes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 test gimnazjalny pikuś porównując do matury;) śliczny maluszek:loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Tepes']test gimnazjalny pikuś porównując do matury;) śliczny maluszek:loveu::loveu: Dobra dobra ..:D zobaczymy jakie wyniki będą..:( Śliczny i rozrabia.:D Quote
Aleksa. Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Paula03 napisał(a):A jak tam Dora? ;) Dobrze , dobrze..:D Tylko bardzo mało je ..:( Quote
Qeeriefire Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a):w moim wieku jesteś ? :D i zaraz wpadniemy do Was z wizytą. :) Tak , 3 gimnazjum :D Dziękujęmy ;) Ja swojej dodaje suszone mięso wołowe z probotkami do karmy i zajda Quote
kajkoowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jaki słodki maluszek :loveu: Czekam też na zdjęcia Dory, dawno jej nie było. :) Quote
Aleksa. Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kaja10014 napisał(a):Jaki słodki maluszek :loveu: Czekam też na zdjęcia Dory, dawno jej nie było. :) No muszę jej zrobić jakieś fotki .:D Kurcze , ostatnio mi Dora uciekła !! :O Ale napisze potem , bo teraz czasu nie mam !! SZkoła !!:(:( Quote
Aleksa. Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Kaja10014']Jaki słodki maluszek :loveu: Czekam też na zdjęcia Dory, dawno jej nie było. :) No to macie jakieś.:D nawet dzisiejsze .;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us moja mina :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us strasznie wgrywając psuję się jakość ! :angryy::angryy: Uploaded with ImageShack.us Quote
jambi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Witam :) zajrzałam z rewizytą ;) Pięęękny psiak! Quote
Aleksa. Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 jambi napisał(a):Witam :) zajrzałam z rewizytą ;) Pięęękny psiak! Hej ! :) Miło nam .:D Dziękuję ! :D:D Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 uwielbiam psy północy w śniegowej scenerii :) oj tam, test gimnazjalny to pikuś :p wiem, tak się mówi po fakcie, no ale taka prawda xd acz ogólnie gimnazjum to było życie, nic się nie ucząc 4 to była dla mnie zła ocena. a teraz 4 to jest miodzio i zachwyt :D acz ludzie na studiach tak samo mówią o maturze, a ja jakoś to czarno widzę ^^ Quote
Aleksa. Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Avaloth napisał(a):uwielbiam psy północy w śniegowej scenerii :) oj tam, test gimnazjalny to pikuś :p wiem, tak się mówi po fakcie, no ale taka prawda xd acz ogólnie gimnazjum to było życie, nic się nie ucząc 4 to była dla mnie zła ocena. a teraz 4 to jest miodzio i zachwyt :D acz ludzie na studiach tak samo mówią o maturze, a ja jakoś to czarno widzę ^^ Nom , ale i tak się boje .:( Nom , fajnie wyglądaja w sniegu.:) Szkoda tylko , że nie mam dobrego aparatu.:D Quote
sunshine Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 http://img853.imageshack.us/img853/9585/69239591.jpg Twoja mina mówi.."łoooooo...cię:P" Quote
Aleksa. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='sunshine']http://img853.imageshack.us/img853/9585/69239591.jpg Twoja mina mówi.."łoooooo...cię:P" oj tam .:) Quote
Avaloth Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 hej :) co tak zdjęc w ogóle nie ma ? :P jakieś Dory z Twoim cudnym małym tymczasem np ? xd Quote
Aleksa. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Avaloth']hej :) co tak zdjęc w ogóle nie ma ? :P jakieś Dory z Twoim cudnym małym tymczasem np ? xd[/QUOTE] Zaraz coś dam.:D Quote
Tepes Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 no właśnie zdjęcia;) a jak tam mały? dalej u CiIebie? Quote
Recommended Posts