Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']oh, ale fotek nacykałaś piesom
a filmik super. Tosca juz w swoim domku, mysli o fajnie spedzonym weekendzie u cioci Oli bylam jeszcze z psami na spacerku
dobranoc
dziekuje, tylko musze zaznaczyc że Tosca była tego wyuczona bo sama z siebie biegła tylko po aporcik i kladla sie go gryzc albo biegla dalej
przeczytalam i obejrzalam juz wszystko fajne relacje, dzieki/
oduczałam ja spania na łóżku i w domu wie ze nie moze, ale u mnie w mieszkaniu ma swoja kanape wiec tak -śpi gdzie jej pozwolą

No i cieszę sie ze nie płakała za mną za długo :) no nic ide sie kłaść

a no robiłam żeby mieć pamiątkę :eviltong::eviltong: dobrze że wszystko przeczytałaś :evil_lol:
jak możesz nie pozwalać Tosi spać w łóżku ?:mad:przecież ona mnie grzała całą noc :loveu::cool3:
no i dziękuję za zaufanie do mnie mimo że tak krótko się znamy :loveu:
wyczochraj ode mnie gromadkę, bo mi tak tu w pokoju pusto :roll: nikt mnie nie szturcha.. zabawek nie przynosi :shake:

PS. bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze :cool3:

[quote name='deer_1987']Czesc poniedzialkowo!

[quote name='M&S']Dzień dobry:):)

Witamy :loveu::loveu::loveu::loveu: ja juz po szkole :cool3::cool3: ale wiatr okropny u nas :shake:

[quote name='Molowe']haha oj szkoda że już Ci psa zabrali jednak łatwo jest się przyzwyczaić do dwóch psów :) mam nadzieje że Dorcia Cię pocieszy :loveu:

no zabrali :mad: Dorcia też szuka Tosi :shake: wpada do pokoju pędem, a tam Tosi nie ma :mad: Betty oddaj mi ją, coo ? :cool3::cool3: mama i siostra ją bardzo polubiły :loveu: tata się troszkę bał :razz: ale i bawił się z nią. :multi:

Posted

paulaa. napisał(a):
Widze, że jak będe miała problem gdzie zostawić Scooba, to już wiem gdzie się zgłosić. :evil_lol:

Zapraszam, jeśli nie boisz sie go mi zostawić.:diabloti: rodzice może by się zgodzili.:p ale wiedz, że będę go męczyła agi. :D

wikikoniki napisał(a):
O, ja przygarnięcie psa na tydzień pamiętam o wiele gorzej...
Nie zawsze jest tak fajnie mieć dwa psy, a co dopiero trzy :D

zależ jak się do tego podejdzie.:) na pewno o wiele więcej czasu zabierają spacery. ;) ja na przykład większość chodziłam oddzielnie, bo nie byłam w stanie ogarnąć dwóch automatów na raz.;)

zrobiłam marny filmik.:p mało Dory, bo ona ćwiczyć ze mną wcale nie chce.:mad: moze ktoś chętny na hasiorka ? :lol:

Posted

Molowe napisał(a):
ja chętna!!! :loveu:

bierz :cool3:

wikikoniki napisał(a):
Ja wtedy miałam yorka. Masakra. Poprzyzwyczajany do tak głupich rzeczy, że już go nie wezmę.

aha, spoko :razz:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:)

dziekujemy :loveu:

filmik.:D żeby nie było że Tosca slalomu nie umie.:D to niej jej wina ze oomija po kilka tyczek to wina tego ze salolom nam sie potem rozwalił.:eviltong:

[video=youtube;jjZku37K_h0]http://www.youtube.com/watch?v=jjZku37K_h0[/video]

Posted

Paula03 napisał(a):
Bardzo fajny filmik :loveu:
Super sobie pracujecie :)

:)

vege* napisał(a):
super filmik :loveu:

dziewczyny chyba się super dogadywały co? :-)

nie było problemu.:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale masz fajnie z tym agility :loveu:

:)

Paula03 napisał(a):
Ola jak kiedyś do cb przyjadę to mam nadzieję, że będę mogła popatrzeć jak z Dorą skaczecie? :loveu:

hahahah, ona nie skacze :D ona tylko surowe mięsko chce.:D ale mozna spróbować.;p już niedługo.:loveu:uf.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

hahahah, ona nie skacze :D ona tylko surowe mięsko chce.:D ale mozna spróbować.;p już niedługo.:loveu:uf.:p

Jak nie skacze jak skacze :D
Przecież widzę :diabloti:
Noom :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
weź, nawet nie wiesz ile tego filmiku jest uciętego.:D

Ej no my też zawsze ucinamy te gorsze momenty, a sporo tego u nas jest :evil_lol:
Ale i tak Dora ładnie pracuje w porównaniu co było wcześniej :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy ją poznam :loveu:

Posted

Paula03 napisał(a):
Ej no my też zawsze ucinamy te gorsze momenty, a sporo tego u nas jest :evil_lol:
Ale i tak Dora ładnie pracuje w porównaniu co było wcześniej :loveu: Nie mogę się doczekać kiedy ją poznam :loveu:

hihi.:loveu: oby z Kati sie dogadały, bo dora lubi podgryzać psy, ale jak ją podgryzaja to nie toleruje tego.:mad:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hihi.:loveu: oby z Kati sie dogadały, bo dora lubi podgryzać psy, ale jak ją podgryzaja to nie toleruje tego.:mad:

No ja też mam nadzieję, że się dogadają :loveu:
Póki co to Kati dogaduje się z wszystkimi psami :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a no robiłam żeby mieć pamiątkę dobrze że wszystko przeczytałaś :evil_lol:
jak możesz nie pozwalać Tosi spać w łóżku ?:mad:przecież ona mnie grzała całą noc :loveu:/B] [B]no i dziękuję za zaufanie do mnie mimo że tak krótko się znamy

wyczochraj ode mnie gromadkę, bo mi tak tu w pokoju pusto :roll: nikt mnie nie szturcha.. zabawek nie przynosi :shake:

PS. bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze :cool3:

no zabrali :mad: Dorcia też szuka Tosi :shake: wpada do pokoju pędem, a tam Tosi nie ma :mad: Betty oddaj mi ją, coo ? :cool3::cool3: mama i siostra ją bardzo polubiły :loveu: tata się troszkę bał :razz: ale i bawił się z nią. :multi:

przeczytałam by sprawdzić co tam z moja czarnulką wyrabiałyście :D :eviltong: nie pozwalam jej tu Radzyminie spać bo to zarządzenie mamy ;) moje psy u mnie beda spaly na łóżkach-jak będą czyste :lol:

Ale filmik ładny- bardzo wesoły :D fajnie Tosia cwiczyła z Toba-masz rękę do psów. A ze slalomem mi sie tu nie wykręcaj że tyczki takie czy owakie , poprostu rozpuszczasz mi psa ze ma nie biegać przez każdą tyczkę jak należy :diabloti: mówie troche powaznie-ze nie powinno sie dalej psa puszczac jak jakas ominie-to skutkuje na potem. Ale tu w sumie mała szkoda bo ona juz nie startuje w zawodach :) wiec sie nie przejmuj :) ale to dla Dory na przyszłość :)
Twój tata bał sie Tosi? :razz: no w sumie nie dziwie sie, czarne psy , z czarnymi podniebieniami są agresywne , i w dodatku po surowym mięsie :diabloti: ludożercy :)

dzieki za opinię na temat mojej nowej fryzury :) dużo osob właśnie mówi ze pasuje-choć ja uwazam ze średnio wyglądam w tych włosach ale dobra :P

nie oddam Tosci :diabloti: nie ma :evil_lol:

ps, jak czeko? :cool3: