betty_labrador Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ok.:) . . : ) Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Na zmiany stron jeszcze przyjdzie czas, my jeszcze chyba nawet tego zbytnio nie robimy na zajęciach. ;) Nic na siłe. Narazie podstawowa sprawa, wszystko robimy na 2 ręce, bo odwrócić psa robiącego wszystko na jedną ręke, jest ciężkie, coś o tym wiem niestety.. :smile: No i wysyłanie, ale to ciężko wytłumaczyć pisząc, mam nadzieje, że kiedyś w końcu do was dotre. :D W każdym razie u nas na początku wychodziłaś do ostatniej hopki, pies na zostań i komenda zwalniająca, pokazujesz z ręki od psa, na końcu najlepiej jakby była miska, są lepsze efekty, bo pies w późniejszym czasie mniej się na cb ogląda na torze i nie czeka na przysmak. Potem do 2 hopki i dopiero lecisz z psem, my przynajmniej tak ciągle uczyliśmy się wysyłania. W tym sporcie nie można się śpieszyć, najważniejsze żebyście mieli jak najmocniejsze podstawy, jeśli widze, że się w to wkręcacie. :smile: Zresztą ciesze się, że Dora wreszcie złapała bakcyla, w niektórych momentach miała naprawde niezłe tempo i widać było, że się nakręciła. :smile: Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 paulaa. napisał(a):Na zmiany stron jeszcze przyjdzie czas, my jeszcze chyba nawet tego zbytnio nie robimy na zajęciach. ;) Nic na siłe. Narazie podstawowa sprawa, wszystko robimy na 2 ręce, bo odwrócić psa robiącego wszystko na jedną ręke, jest ciężkie, coś o tym wiem niestety.. :smile: No i wysyłanie, ale to ciężko wytłumaczyć pisząc, mam nadzieje, że kiedyś w końcu do was dotre. :D W każdym razie u nas na początku wychodziłaś do ostatniej hopki, pies na zostań i komenda zwalniająca, pokazujesz z ręki od psa, na końcu najlepiej jakby była miska, są lepsze efekty, bo pies w późniejszym czasie mniej się na cb ogląda na torze i nie czeka na przysmak. Potem do 2 hopki i dopiero lecisz z psem, my przynajmniej tak ciągle uczyliśmy się wysyłania. W tym sporcie nie można się śpieszyć, najważniejsze żebyście mieli jak najmocniejsze podstawy, jeśli widze, że się w to wkręcacie. :smile: Zresztą ciesze się, że Dora wreszcie złapała bakcyla, w niektórych momentach miała naprawde niezłe tempo i widać było, że się nakręciła. :smile: no ja też mam nadzieję że dotrzesz :evil_lol: hmmm, ja przysmak miałam w ręce, bo inaczej to nie biegałaby :diabloti: musisz mi pokazać, bo czytam, ale jak zobaczę, to bardziej to zrozumiem :lol: w 1:08 przyspieszyła.:D Quote
betty_labrador Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Surowe mieso to najlepsza nagroda :cool3: i jedzenie również :razz: Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Surowe mieso to najlepsza nagroda :cool3: betty_labrador napisał(a):i jedzenie również :razz: :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A mój surowego mięsa nie tknie, wszystko zeżre nawet za przeproszeniem gówno, ale tego nie tknie, nie wiem czemu. :D A myślimy o Barfowaniu. Quote
Aleksa. Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 paulaa. napisał(a):A mój surowego mięsa nie tknie, wszystko zeżre nawet za przeproszeniem gówno, ale tego nie tknie, nie wiem czemu. :D A myślimy o Barfowaniu. a Dora uwielbia :loveu: Quote
taxelina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 paulaa. napisał(a):A mój surowego mięsa nie tknie, wszystko zeżre nawet za przeproszeniem gówno, ale tego nie tknie, nie wiem czemu. :D A myślimy o Barfowaniu. A jakie surowe dawalas bo surowych mies jest pelno :diabloti: Quote
paulaa. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 deer_1987 napisał(a):A jakie surowe dawalas bo surowych mies jest pelno :diabloti: Wszystko co akurat pod ręką było przy robieniu jedzenia. :D Od kurczaka, indyka, przez schab, karkówke, wątróbke, mielone, nie mielone.. :P Quote
wikikoniki Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nooo... to zajrzymy :D Moi rodzice uznali, że muszę ograniczyć komputer a poza tym co chwile mi wywala jakiś wątek z subskrycji dogooo ;( Quote
Karro Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Filmik obejrzałam, fajnie Dora skacze. A tor to macie super! Sama robiłas, czy gdzieś kupowałaś hopki? ;) Quote
monika15 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 paulaa. napisał(a):Wszystko co akurat pod ręką było przy robieniu jedzenia. :D Od kurczaka, indyka, przez schab, karkówke, wątróbke, mielone, nie mielone.. :P Ja bym padła jakbym musiała trzymać wątróbkę w rekach ;) (raz wkladalam ją do garnka przez torebkę foliową i o mało co nie zwymiotowałam:evil_lol:) Fajnie agilitujecie:lol: Quote
Aleksa. Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 wikikoniki napisał(a):Nooo... to zajrzymy :D Moi rodzice uznali, że muszę ograniczyć komputer a poza tym co chwile mi wywala jakiś wątek z subskrycji dogooo ;( no dobrze :cool3: understandme napisał(a):Filmik obejrzałam, fajnie Dora skacze. A tor to macie super! Sama robiłas, czy gdzieś kupowałaś hopki? ;) dziękujemy :cool3: sama robiłam, samiuteńka :cool3: monika15 napisał(a):Ja bym padła jakbym musiała trzymać wątróbkę w rekach ;) (raz wkladalam ją do garnka przez torebkę foliową i o mało co nie zwymiotowałam:evil_lol:) Fajnie agilitujecie:lol: ee tam, przesadzasz :evil_lol: dzięki. :loveu: Quote
taxelina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Wszystkie 3 psy kochaja surowe, Milka tylko byla go nie pewna na poczatku ale potem :loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [video=youtube;VFysPSsUmTA]http://www.youtube.com/watch?v=VFysPSsUmTA&context=C423a200ADvjVQa1PpcFO475ZByDiBPF00F53S6rxm 011eIrZAM8c=[/video] Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ale piękna :loveu: http://img837.imageshack.us/img837/4619/img7739tx.jpg Quote
betty_labrador Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a)::diabloti:Pozwolilas :eviltong: :> wiem, wiem ale i tak kradziejka. mialas spać :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 No już idę :) pisze z komorki dobranoc :-) Quote
Recommended Posts