Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vaness co wybrałaś ??
Ja myślałam nad technikum weterynaryjnym, zawsze potem masz jakiś tytuł technik weterynarii, bo bez zwierząt sobie pracy nie wyobrażam. :smile: Ale niestety za daleko była ta szkoła, a za wstawanie przed 5 rano dziękujeee. :D

Posted

[quote name='paulaa.']vaness co wybrałaś ??
Ja myślałam nad technikum weterynaryjnym, zawsze potem masz jakiś tytuł technik weterynarii, bo bez zwierząt sobie pracy nie wyobrażam. :smile: Ale niestety za daleko była ta szkoła, a za wstawanie przed 5 rano dziękujeee. :D

miałam iść do tego technikum w Wawie.;) ale dużo osób odradziło-podobno lepszy jest biol-chem niż takie technikum.;)

Posted

No ja też jestem w technikum :D

Paula też myślałam nad weterynaryjnym, nawet dość poważnie, co prawda kawałek musiałabym dojeżdżać, ale jakoś padło na technikum ekonomiczne i póki co nie żałuję :D

Posted

no ja w mojej Bydgoszczy takiego profilu nie miałam .. Zresztą wątpię , że bym poszła na niego , ponieważ chociaż kocham wszystkie zwierzęta to na widok krwi od razu mdleje.. moje miasto jest takie zacofane :D a jakoś liceum mnie nie kręciło , nie miałam żadnego profilu na który chciałam iść :D

Posted

[quote name='paulaa.']O boże, z dwojga złego już wole biol-chem. :D

Na bio-chemie nie ogarnęłabym za nic chemii-toż to jakaś magia:evil_lol:
A na mat-fiz'ie powoli poznaję zaczarowany świat cyferek i liczb:diabloti:

[quote name='Aleksandra95']tragedii nie ma -chyba. :p

juz się przyzwyczaiłam, ale ! jutro tu będą zdjęcia Dory ! :D

No nareszcie dobra informacja:lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']miałam iść do tego technikum w Wawie.;) ale dużo osób odradziło-podobno lepszy jest biol-chem niż takie technikum.;)
Jeśli masz ambicje na weterynarie na SGGW to napewno. :smile:

monika15 dla mnie fizyka to czarna magiaa, naprawde. :D

Posted

ja też byłam w technikum ale handlowym ;) i teraz studia ekonomiczne...
weterynaria odpadła, bo ja miękka jestem :(

i to była wspaniała decyzja :) bo mieliśmy łącznie przez te 4 lata nauki aż 2 miesiące praktyk, co się potem wszystko liczy jak o pracę człowiek się stara.

a myślałam, ze już są fotki :lol:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja pójdę na łatwiznę i szczelę sobie human, a coo :diabloti:

Czekam na zdjęcia :)

to złudna łatwizna, znalezienie potem pracy baaardzo to weryfikuje ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Wieem i trochę mnie to przeraża ;) Ale tylko ten kierunek mi odpowiada ;)

spoko, też tak myślałam 4 lata temu:lol: a teraz chodzę na kurs z chemii i mam zamiar jeszcze raz pisać maturę :razz:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
i nie mam fotek :oops::oops: po szkole zjadłam i pojechałam.. niedawno wróciłam :oops:

Mają być niedługo :mad:
Ja już skończyłam tkanki zwierzęce właśnie, a jestem na rozszerzonej biologii, historii i angielskim :lol:

Posted

musicie... :diabloti::diabloti:

ja właśnie ćwiczyłam z Dorą :evil_lol:

przerwa w ćwiczeniach to 1,5 tyg. :roll: więc jest dobrze, jak na taka przerwę :eviltong:
i rzucałam jej okrągłym szarpakiem, ładnie łapała-jak nie ona ! :evil_lol: i skakała ! :crazyeye:
ii się tak fajnie obróciła :multi: hahahha :loveu: szkoda, że dysków nie chce ruszyć :oops:

zaraz zrobię jej nowy okrągły szarpak z porządniejszym polarem :loveu::loveu::loveu::loveu: