Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Paula03 napisał(a):Czemu inna? Co wybrałaś? :) technikum.:D :) Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 vaness co wybrałaś ?? Ja myślałam nad technikum weterynaryjnym, zawsze potem masz jakiś tytuł technik weterynarii, bo bez zwierząt sobie pracy nie wyobrażam. :smile: Ale niestety za daleko była ta szkoła, a za wstawanie przed 5 rano dziękujeee. :D Quote
Aleksa. Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='paulaa.']vaness co wybrałaś ?? Ja myślałam nad technikum weterynaryjnym, zawsze potem masz jakiś tytuł technik weterynarii, bo bez zwierząt sobie pracy nie wyobrażam. :smile: Ale niestety za daleko była ta szkoła, a za wstawanie przed 5 rano dziękujeee. :D miałam iść do tego technikum w Wawie.;) ale dużo osób odradziło-podobno lepszy jest biol-chem niż takie technikum.;) Quote
Paula03 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No ja też jestem w technikum :D Paula też myślałam nad weterynaryjnym, nawet dość poważnie, co prawda kawałek musiałabym dojeżdżać, ale jakoś padło na technikum ekonomiczne i póki co nie żałuję :D Quote
vaness Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 no ja w mojej Bydgoszczy takiego profilu nie miałam .. Zresztą wątpię , że bym poszła na niego , ponieważ chociaż kocham wszystkie zwierzęta to na widok krwi od razu mdleje.. moje miasto jest takie zacofane :D a jakoś liceum mnie nie kręciło , nie miałam żadnego profilu na który chciałam iść :D Quote
monika15 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='paulaa.']O boże, z dwojga złego już wole biol-chem. :D Na bio-chemie nie ogarnęłabym za nic chemii-toż to jakaś magia:evil_lol: A na mat-fiz'ie powoli poznaję zaczarowany świat cyferek i liczb:diabloti: [quote name='Aleksandra95']tragedii nie ma -chyba. :p juz się przyzwyczaiłam, ale ! jutro tu będą zdjęcia Dory ! :D No nareszcie dobra informacja:lol: Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']miałam iść do tego technikum w Wawie.;) ale dużo osób odradziło-podobno lepszy jest biol-chem niż takie technikum.;) Jeśli masz ambicje na weterynarie na SGGW to napewno. :smile: monika15 dla mnie fizyka to czarna magiaa, naprawde. :D Quote
Molowe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 oo to super czekamy na fotki Księżniczki :loveu: Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jest juz trojka u nas :multi: Czekamy na jutro i na zdjecia Dory! Quote
kalyna Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ja też byłam w technikum ale handlowym ;) i teraz studia ekonomiczne... weterynaria odpadła, bo ja miękka jestem :( i to była wspaniała decyzja :) bo mieliśmy łącznie przez te 4 lata nauki aż 2 miesiące praktyk, co się potem wszystko liczy jak o pracę człowiek się stara. a myślałam, ze już są fotki :lol: Quote
kajkoowa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja pójdę na łatwiznę i szczelę sobie human, a coo :diabloti: Czekam na zdjęcia :) Quote
motyleqq Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kaja10014 napisał(a):Ja pójdę na łatwiznę i szczelę sobie human, a coo :diabloti: Czekam na zdjęcia :) to złudna łatwizna, znalezienie potem pracy baaardzo to weryfikuje ;) Quote
kajkoowa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 motyleqq napisał(a):to złudna łatwizna, znalezienie potem pracy baaardzo to weryfikuje ;) Wieem i trochę mnie to przeraża ;) Ale tylko ten kierunek mi odpowiada ;) Quote
motyleqq Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kaja10014 napisał(a):Wieem i trochę mnie to przeraża ;) Ale tylko ten kierunek mi odpowiada ;) spoko, też tak myślałam 4 lata temu:lol: a teraz chodzę na kurs z chemii i mam zamiar jeszcze raz pisać maturę :razz: Quote
Aleksa. Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 i nie mam fotek :oops::oops: po szkole zjadłam i pojechałam.. niedawno wróciłam :oops: Quote
Qeeriefire Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Aleksandra95 napisał(a):i nie mam fotek :oops::oops: po szkole zjadłam i pojechałam.. niedawno wróciłam :oops: Mają być niedługo :mad: Ja już skończyłam tkanki zwierzęce właśnie, a jestem na rozszerzonej biologii, historii i angielskim :lol: Quote
Karro Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Z tego co słyszałam miały być zdjęcia dzisiaj. Gdzie one są?:mad::diabloti: Quote
vaness Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dziewczyny , wybaczymy jej brak zdjęć ? :grins: Quote
Aleksa. Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 musicie... :diabloti::diabloti: ja właśnie ćwiczyłam z Dorą :evil_lol: przerwa w ćwiczeniach to 1,5 tyg. :roll: więc jest dobrze, jak na taka przerwę :eviltong: i rzucałam jej okrągłym szarpakiem, ładnie łapała-jak nie ona ! :evil_lol: i skakała ! :crazyeye: ii się tak fajnie obróciła :multi: hahahha :loveu: szkoda, że dysków nie chce ruszyć :oops: zaraz zrobię jej nowy okrągły szarpak z porządniejszym polarem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
vaness Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 to zrób jej ładny dziewczynkowy :evil_lol: Quote
Recommended Posts