Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='understandme']Hej weekendowo :) hej:) tutaj jedno.;) koleżanka mnie uczyła ustawiać ostrość, coś mi wyszło.:diabloti: jest dobrym nauczycielem. :D :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Moonia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Gdzie tam dobrym :D po prostu szybko załapujesz i dlatego ci wychodziły dobre zdjęcia na manualu :D :* wstawiaj tego rudzielca co bawił się paskiem od mojej torebki xD Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Moonia napisał(a):Gdzie tam dobrym :D po prostu szybko załapujesz i dlatego ci wychodziły dobre zdjęcia na manualu :D :* wstawiaj tego rudzielca co bawił się paskiem od mojej torebki xD ja nawet nie wiem na czym robiłam :evil_lol: a mogę ? :D jeszcze nie przerobione nic.:p Quote
Moonia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Możesz możesz :D ale jedno najładniejsze, a jak przerobię to i resztę ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Moonia']Możesz możesz :D ale jedno najładniejsze, a jak przerobię to i resztę ;) tyle tego jest, muszę pomyśleć które.:lol: edit: to mi się podoba :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Natalia&Cody Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale ładne zdjęcia. :D Widzę, że nam fotografka rośnie. :D :razz: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Silky123']Ale ładne zdjęcia. :D Widzę, że nam fotografka rośnie. :D :razz: hahaha, gdzie tam :D ja tylko to pierwsze robiłam. Moonia robiła kotka.:loveu: doglov,prosiłaś ... prooszę.;) Uploaded with ImageShack.us Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']hahaha, gdzie tam :D ja tylko to pierwsze robiłam. Moonia robiła kotka.:loveu: doglov,prosiłaś ... prooszę.;) Uploaded with ImageShack.us Wow :crazyeye: Super !!!! Ile Cie takie cacko kosztowalo ??:evil_lol: była opcja zeby zrobic kazdy miesiac z innym zdjeciem i na osobnej karcie ?? Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Wow :crazyeye: Super !!!! Ile Cie takie cacko kosztowalo ??:evil_lol: była opcja zeby zrobic kazdy miesiac z innym zdjeciem i na osobnej karcie ?? 10 zł. niee, tylko takie.;) Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):10 zł. niee, tylko takie.;) Bardzo ładny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A na żywo wygląda jeszcze lepiej. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Bardzo ładny :loveu::loveu::loveu::loveu: też mi się podoba, dziękuję :) a kotek podoba się ? :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 paulaa. napisał(a):A na żywo wygląda jeszcze lepiej. :smile: dawaj mi go :mad::mad::mad::mad: :eviltong: Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):dawaj mi go :mad::mad::mad::mad: :eviltong: Ale ja ci go nie zabrałam hahah. :D Czeka na Cb. Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 paulaa. napisał(a):Ale ja ci go nie zabrałam hahah. :D Czeka na Cb. jutro przyjadę.:diabloti: Quote
vaness Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 kalendarz robiłaś w zakładzie poligraficznym czy gdzie ?? :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 vaness napisał(a):kalendarz robiłaś w zakładzie poligraficznym czy gdzie ?? :) na bazarku dla psów w potrzebie kupiłam.:) Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='vaness']kalendarz robiłaś w zakładzie poligraficznym czy gdzie ?? :) http://www.dogomania.pl/threads/218816-Kalendarze-z-Twoim-zwierzakiem-na-rok-2012-!-Na-operacj%C4%99-Kanisa-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczamy Quote
łamAga Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Aleksandra95 napisał(a):też mi się podoba, dziękuję :) a kotek podoba się ? :) Pewnie ze sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: poprosimy wiecej zdjęć :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Pewnie ze sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: poprosimy wiecej zdjęć :loveu: ale to potem.:diabloti: Quote
vaness Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='paulaa.']http://www.dogomania.pl/threads/218816-Kalendarze-z-Twoim-zwierzakiem-na-rok-2012-!-Na-operacj%C4%99-Kanisa-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczamy mogłyście mi szybciej powiedzieć ! :) Quote
paulaa. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 vaness napisał(a):mogłyście mi szybciej powiedzieć ! :) haha, ja pierwsza to ogarnełam i powiedziałam Aleksandra95 :eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 paulaa. napisał(a):haha, ja pierwsza to ogarnełam i powiedziałam Aleksandra95 :eviltong: już się tak nie chwal. ;) :D Quote
Misia&Ruby Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://img707.imageshack.us/img707/7945/kalendarzl.jpg Cudny! :crazyeye::loveu: Chciałabym taki z Rubinką:D Quote
Recommended Posts