Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nie no, ale serio pytam. : idziemy ? :p bo jak tak musiałabym nas umówić.:D

Nie wiem, ale brać moje psisko ? Zobacze czy tata się zgodzi mnie odwieźć chociaż. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Nie wiem, ale brać moje psisko ? Zobacze czy tata się zgodzi mnie odwieźć chociaż. ;)

To Ty serio ? :o Decyduj się, bo muszę zapytać rodziców.

Ja nie mam nic przeciwko Scoobemu, ale jeśli boi się obcych, to czy to nie będzie dla niego stres przy koniach ? Przywiążesz go?Może u mnie w domu zostać.:)

Posted

Jestem ciekawa jak on wgl zareaguje na konie, ale nie wiem wszystko mi jedno. ;)
Najpierw musze się swoich zapytać, a ich nie ma. ;) Ale jak już to nie wiem ile będe, zależy kiedy tata znajdzie czas żeby mnie zabrać.

Posted

paulaa. napisał(a):
Jestem ciekawa jak on wgl zareaguje na konie, ale nie wiem wszystko mi jedno. ;)
Najpierw musze się swoich zapytać, a ich nie ma. ;) Ale jak już to nie wiem ile będe, zależy kiedy tata znajdzie czas żeby mnie zabrać.

To zadzwoń do nich.:D Dora byłaby szczęśliwa :loveu:

Posted

[quote name='cockermaister']http://img805.imageshack.us/img805/6877/jantar082009139.jpg konie :loveu::loveu: jak ja bym chciała do tego wrócić :loveu:

:)
[quote name='Marta_Ares']koniki + plaza + morze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje marzenie :loveu: jeszcze o wschodzie slońca:evil_lol:

piękne zdjęcia i na pewno wspaniała pamiątka:loveu:

nom pamiątka super.:loveu:

kilka z zdjęć z dzisiejszego spaceru.. niestety mój aparat za wolny jest do Dory. :/// wiec kilka w miarę wyszlo reszta rozmazane

Uploaded with ImageShack.us

wczorajsze jedno

Guest papillonek
Posted

Aleksandra95 napisał(a):

ahahaha, a czemuu ? :p

Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong:

Posted

papillonek napisał(a):
Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong:

Mnie raz porządnie zrzuciło jedno wredne konisko, ale musiałam się pozbierać i wsiąść z powrotem. Bo podobno jak nie wsiądziesz od razu, to już nigdy. Ale nie było łatwo. Dotąd pamiętam jakie miałam siniaki na plecach. Ale zwierze jak człowiek, też ma chumorki. :D Ale i tak uważam, że to fajna sprawa. :smile:

Guest papillonek
Posted

Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark...
Nie kręci mnie to po prostu ;)

Posted

[quote name='papillonek']Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong:

[quote name='papillonek']Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark...
coś się nie zgadza :eviltong:
mi koń po prostu zaczął świrować a ja nie mogłam nad nim zapanować:P

Guest papillonek
Posted

Moja siostra jeździ na koniach ,a ja przy okazji tam jestem bo sama autobusem by jechac nie mogła.
Rozmawiam z właścicielką przy okazji,a na konia bym w życiu nie wsiadła :eviltong:

Posted

[quote name='Molowe']świetne zdjęcia na ostatnim jaka dama

[quote name='ewes']świetnie dziesione przybija
:loveu:
[quote name='deer_1987']Widze ze fajny spacer mialas
Nom. Nie był zły, ale nie aż tak długo z godzinkę :eviltong:
[quote name='paulaa.']http://imageshack.us/photo/my-images/861/p1120696.jpg/
super wam to wychodzi już.

hah ;)
[quote name='dOgLoV']Ale ładny ten konik

super wspomnienie :loveu:

cekamy na dalsze zdjecia wspominkowe

Mnie się konik nie podobał :evil_lol: przed samym wejściem tam mówiłam do cioci "mam nadzieję że mi nie dadzą siwego" ale jakie wspominkowe chcesz ? :razz:

[quote name='papillonek']Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności

co kto lubi :eviltong:

[quote name='paulaa.']Mnie raz porządnie zrzuciło jedno wredne konisko, ale musiałam się pozbierać i wsiąść z powrotem. Bo podobno jak nie wsiądziesz od razu, to już nigdy. Ale nie było łatwo. Dotąd pamiętam jakie miałam siniaki na plecach. Ale zwierze jak człowiek, też ma chumorki. Ale i tak uważam, że to fajna sprawa.

z tego co pamiętam, to spadłam ze 2 razy. :evil_lol: Raz, gdy się z kolegą ścigałam na zakręcie w galopie koń się nie wyrobił ;) ale wodzy nie puściłam :diabloti: i mi koń nie uciekł. :evil_lol: drugi raz wsiadłam sobie tak bo mi się nudziło na takiego wrednego kuca, który bez bata nie chodzi, ale ja bata nie będę używała nie lubię :diabloti: żarłok z niego niezły, a silny jak nie wiem co.. :angryy: tak schylił nagle mocno głowe do kupki siana, że wylądowałam przez jego głowę na siano salto nad nim :diabloti::diabloti: wszyscy mieli ubaw ze mnie :mad:

[quote name='Misia&Ruby']http://img198.imageshack.us/img198/2370/p1120659f.jpg
Modelka :loveu:

http://img403.imageshack.us/img403/4149/p1120697i.jpg
Moja małpa nigdy nie przybija mi piątki dwoma łapkami na raz. Zawsze musi dotknąć mojej dłoni jedną łapką, a dopiero później drugą :lol:

hah, dora czasem też tak kombinuję :razz:

[quote name='westie_justa']Ja też jeżdże na koniach;) znaczy jakiś czas temu przestałam (brak czasu, kasy itd;)) ale ogólnie super sprawa :D spadłam... hmmm z 3 razy :P

Też odpuściłam jak na razie :razz:
[quote name='papillonek']Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark...

w kołnierzu to ja chodziłam, ale przez Dore :diabloti:

[quote name='Paula03']Ale ślicznie dziesiąteczkę przybijacie :D

:loveu:

[quote name='westie_justa']coś się nie zgadza :eviltong:
mi koń po prostu zaczął świrować a ja nie mogłam nad nim zapanować:P

no własnie. :D