Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Nie no, ale serio pytam. : idziemy ? :p bo jak tak musiałabym nas umówić.:D Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Nie no, ale serio pytam. : idziemy ? :p bo jak tak musiałabym nas umówić.:D Nie wiem, ale brać moje psisko ? Zobacze czy tata się zgodzi mnie odwieźć chociaż. ;) Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 paulaa. napisał(a):Nie wiem, ale brać moje psisko ? Zobacze czy tata się zgodzi mnie odwieźć chociaż. ;) To Ty serio ? :o Decyduj się, bo muszę zapytać rodziców. Ja nie mam nic przeciwko Scoobemu, ale jeśli boi się obcych, to czy to nie będzie dla niego stres przy koniach ? Przywiążesz go?Może u mnie w domu zostać.:) Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jestem ciekawa jak on wgl zareaguje na konie, ale nie wiem wszystko mi jedno. ;) Najpierw musze się swoich zapytać, a ich nie ma. ;) Ale jak już to nie wiem ile będe, zależy kiedy tata znajdzie czas żeby mnie zabrać. Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 paulaa. napisał(a):Jestem ciekawa jak on wgl zareaguje na konie, ale nie wiem wszystko mi jedno. ;) Najpierw musze się swoich zapytać, a ich nie ma. ;) Ale jak już to nie wiem ile będe, zależy kiedy tata znajdzie czas żeby mnie zabrać. To zadzwoń do nich.:D Dora byłaby szczęśliwa :loveu: Quote
paulaa. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To zadzwoń do nich.:D Dora byłaby szczęśliwa :loveu: Nie mam telefonu, pisałam ci chyba że zostawiłam, ale zaraz tata będzie z nim. ;) Quote
Aleksa. Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 paulaa. napisał(a):Nie mam telefonu, pisałam ci chyba że zostawiłam, ale zaraz tata będzie z nim. ;) Zapomniałam,a pisałam do Ciebie smsa.:D Quote
cockermaister Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 http://img805.imageshack.us/img805/6877/jantar082009139.jpg konie :loveu::loveu: jak ja bym chciała do tego wrócić :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 koniki + plaza + morze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje marzenie :loveu: jeszcze o wschodzie slońca:evil_lol: piękne zdjęcia i na pewno wspaniała pamiątka:loveu: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='cockermaister']http://img805.imageshack.us/img805/6877/jantar082009139.jpg konie :loveu::loveu: jak ja bym chciała do tego wrócić :loveu: :) [quote name='Marta_Ares']koniki + plaza + morze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: moje marzenie :loveu: jeszcze o wschodzie slońca:evil_lol: piękne zdjęcia i na pewno wspaniała pamiątka:loveu: nom pamiątka super.:loveu: kilka z zdjęć z dzisiejszego spaceru.. niestety mój aparat za wolny jest do Dory. :/// wiec kilka w miarę wyszlo reszta rozmazane Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us wczorajsze jedno Uploaded with ImageShack.us Quote
Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 świetne zdjęcia na ostatnim jaka dama :loveu: Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/861/p1120696.jpg/ super wam to wychodzi już. :smile: Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ale ładny ten konik :loveu::loveu::loveu::loveu: super wspomnienie :loveu: cekamy na dalsze zdjecia wspominkowe :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Aleksandra95 napisał(a): ahahaha, a czemuu ? :p Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong: Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a):Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong: Mnie raz porządnie zrzuciło jedno wredne konisko, ale musiałam się pozbierać i wsiąść z powrotem. Bo podobno jak nie wsiądziesz od razu, to już nigdy. Ale nie było łatwo. Dotąd pamiętam jakie miałam siniaki na plecach. Ale zwierze jak człowiek, też ma chumorki. :D Ale i tak uważam, że to fajna sprawa. :smile: Quote
Misia&Ruby Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://img198.imageshack.us/img198/2370/p1120659f.jpg Modelka :loveu: http://img403.imageshack.us/img403/4149/p1120697i.jpg Moja małpa nigdy nie przybija mi piątki dwoma łapkami na raz. Zawsze musi dotknąć mojej dłoni jedną łapką, a dopiero później drugą :lol: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja też jeżdże na koniach;) znaczy jakiś czas temu przestałam (brak czasu, kasy itd;)) ale ogólnie super sprawa :D spadłam... hmmm z 3 razy :P Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark... Nie kręci mnie to po prostu ;) Quote
Paula03 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ale ślicznie dziesiąteczkę przybijacie :D Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='papillonek']Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności :eviltong: [quote name='papillonek']Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark... Nie kręci mnie to po prostu ;) coś się nie zgadza :eviltong: mi koń po prostu zaczął świrować a ja nie mogłam nad nim zapanować:P Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Moja siostra jeździ na koniach ,a ja przy okazji tam jestem bo sama autobusem by jechac nie mogła. Rozmawiam z właścicielką przy okazji,a na konia bym w życiu nie wsiadła :eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='Molowe']świetne zdjęcia na ostatnim jaka dama [quote name='ewes']świetnie dziesione przybija :loveu: [quote name='deer_1987']Widze ze fajny spacer mialas Nom. Nie był zły, ale nie aż tak długo z godzinkę :eviltong: [quote name='paulaa.']http://imageshack.us/photo/my-images/861/p1120696.jpg/ super wam to wychodzi już. hah ;) [quote name='dOgLoV']Ale ładny ten konik super wspomnienie :loveu: cekamy na dalsze zdjecia wspominkowe Mnie się konik nie podobał :evil_lol: przed samym wejściem tam mówiłam do cioci "mam nadzieję że mi nie dadzą siwego" ale jakie wspominkowe chcesz ? :razz: [quote name='papillonek']Bo im nie ufam ,nigdy bym nie wsiadła na konia ,a już na pewno nie sprawia mi to przyjemności co kto lubi :eviltong: [quote name='paulaa.']Mnie raz porządnie zrzuciło jedno wredne konisko, ale musiałam się pozbierać i wsiąść z powrotem. Bo podobno jak nie wsiądziesz od razu, to już nigdy. Ale nie było łatwo. Dotąd pamiętam jakie miałam siniaki na plecach. Ale zwierze jak człowiek, też ma chumorki. Ale i tak uważam, że to fajna sprawa. z tego co pamiętam, to spadłam ze 2 razy. :evil_lol: Raz, gdy się z kolegą ścigałam na zakręcie w galopie koń się nie wyrobił ;) ale wodzy nie puściłam :diabloti: i mi koń nie uciekł. :evil_lol: drugi raz wsiadłam sobie tak bo mi się nudziło na takiego wrednego kuca, który bez bata nie chodzi, ale ja bata nie będę używała nie lubię :diabloti: żarłok z niego niezły, a silny jak nie wiem co.. :angryy: tak schylił nagle mocno głowe do kupki siana, że wylądowałam przez jego głowę na siano salto nad nim :diabloti::diabloti: wszyscy mieli ubaw ze mnie :mad: [quote name='Misia&Ruby']http://img198.imageshack.us/img198/2370/p1120659f.jpg Modelka :loveu: http://img403.imageshack.us/img403/4149/p1120697i.jpg Moja małpa nigdy nie przybija mi piątki dwoma łapkami na raz. Zawsze musi dotknąć mojej dłoni jedną łapką, a dopiero później drugą :lol: hah, dora czasem też tak kombinuję :razz: [quote name='westie_justa']Ja też jeżdże na koniach;) znaczy jakiś czas temu przestałam (brak czasu, kasy itd;)) ale ogólnie super sprawa :D spadłam... hmmm z 3 razy :P Też odpuściłam jak na razie :razz: [quote name='papillonek']Moja młodsza siostra jeździ i ja przy okazji też i rozmawiam sobie z tą właścicielka,bo to też psiara :) mówiła,że bardzo dużo razy własny kon ją zrzucił,raz w kołnierzu miała kark... Nie kręci mnie to po prostu ;) w kołnierzu to ja chodziłam, ale przez Dore :diabloti: [quote name='Paula03']Ale ślicznie dziesiąteczkę przybijacie :D :loveu: [quote name='westie_justa']coś się nie zgadza :eviltong: mi koń po prostu zaczął świrować a ja nie mogłam nad nim zapanować:P no własnie. :D Quote
łamAga Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Aleksandra95'] ale jakie wspominkowe chcesz ? :razz: wszystkie w ktorych uczestnicza zwierzatka :loveu: Quote
Recommended Posts