Aleksa. Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Dziękujemy za życzenia.:loveu: Quote
Aleksa. Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 to co Dora robi teraz.:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 paulaa. napisał(a):Smacznego! :smile: je już z 1,5 godz. i nadal jej sie nie nudzi.:p Quote
Aleksa. Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 tu jeszcze męczyła Uploaded with ImageShack.us całe łapy brudne mokre. :p Uploaded with ImageShack.us poszła spać.:p Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale sie rozklada :diabloti: przecież to normalne..:p Quote
Guest Fusiafusia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Cze ;) fajne fotki :loveu: haha gryzła, gryzła aż zasnęła http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg :evil_lol: :loveu: U nas dziś prawdopodobnie będą foty ze spacerku ;) Quote
ania90 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg wietrzymy :D Quote
Paula03 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg Ale jej wygodnie ;) Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Cze ;) fajne fotki :loveu: haha gryzła, gryzła aż zasnęła http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg :evil_lol: :loveu: U nas dziś prawdopodobnie będą foty ze spacerku ;) tak, dokładnie :loveu::loveu::loveu: okej :eviltong: [quote name='ania90']http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg wietrzymy :D oj cicho, cicho. :evil_lol: [quote name='Paula03']http://img840.imageshack.us/img840/9279/p1120581.jpg Ale jej wygodnie ;) no pewnie. :evil_lol: My dzisiaj wybrałyśmy się na spacer z rodzicami nad Zegrze ;) Ten głupek przez chwile mojej nieuwagi weszła do wody..szła coraz dalej, ale zobaczyłam akurat .. :shake: a była w wodzie, że całe łapy były zakryte :diabloti: to głupek, nawet zimna woda jej nie przeszkadza. :evil_lol: chyba polubiła wodę. :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ¯“- „„_„~՟՞՟-„ ¯“-„„~” „~” ““~„ ╬ ”՟՞ „~” ¯“-„ / \\ »̯̆« ⋮ / \ \ »̯̆« / \ \ »̯̆« »̯̆«»̯̆« /▂▂\/_______»̯̆«»̯̆«»̯̆« | o |_________\«»̯̆«»̯̆« | █ | ȖȖ ȖȖ |»̯̆«»̯̆«»̯̆« ▩▩̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿▩▩▩▩▩▩▩▩▩ ---------( ---------) \ --------/ , ( --------\ ) / ---- .--`Y´--. ----|`·-----·´| Witam ----|`·::....´|Serdecznie i ----|`·::::..´|Świątecznie ----|`·:: )¯`·. ,·´¯) ----|`·:.( ♥ )..(♥ ) ----.·´♥¯`· (--)·´♥¯`·._ ---¯-.__.-·´( ♥ ) `·-.__.·´ --;;;----( ♥ );;;(♥ W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. •°*”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°• ~~.*. RADOSNYCH ŚWIĄT . Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 [quote name='unikatowydiament'] ¯“- „„_„~՟՞՟-„ ¯“-„„~” „~” ““~„ ╬ ”՟՞ „~” ¯“-„ / \\ »̯̆« ⋮ / \ \ »̯̆« / \ \ »̯̆« »̯̆«»̯̆« /▂▂\/_______»̯̆«»̯̆«»̯̆« | o |_________\«»̯̆«»̯̆« | █ | ȖȖ ȖȖ |»̯̆«»̯̆«»̯̆« ▩▩̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿▩▩▩▩▩▩▩▩▩ ---------( ---------) \ --------/ , ( --------\ ) / ---- .--`Y´--. ----|`·-----·´| Witam ----|`·::....´|Serdecznie i ----|`·::::..´|Świątecznie ----|`·:: )¯`·. ,·´¯) ----|`·:.( ♥ )..(♥ ) ----.·´♥¯`· (--)·´♥¯`·._ ---¯-.__.-·´( ♥ ) `·-.__.·´ --;;;----( ♥ );;;(♥ W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzę zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. •°*”˜˜”*°•._˜”*°••°*”˜_.•*”˜˜”*°• ~~.*. RADOSNYCH ŚWIĄT . Dziękujemy.:) to tak, mam kilka zdjęć, ale coś się w aparacie przestawiło. :placz: wszystko rozmazane, nie da się nic zrobić :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 o ja .:o dałam więcej, gdzie one są . :( a jestem głupia, bo nie wgrywałam do swojego albumu musze od nowa wszystko wgrać.:( Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Już są, nie wiem co z tym dogo.. :( ale niewyraźne, dałabym może coś jeszcze, ale wyszły naprawdę straszne.:( Quote
Guest papillonek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ale wielki ptak :lol: Niech tylko go nie połknie! Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 u mnie znowu nie pokazuje tamtych zdjeć a u was ? o tak, mam kilka zdjęć, ale coś się w aparacie przestawiło. :placz: wszystko rozmazane, nie da się nic zrobić :-( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us nie wiem, czy tam się pokazuje, wiec jeszcze raz wklejam Quote
Natalia&Cody Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 U mnie się pokazują. Są świetne. :D Masz już następne pomysły na szarpaki ? :D Quote
Aleksa. Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Talucha napisał(a):u mnie też nie... już są ;) Silky123 napisał(a):U mnie się pokazują. Są świetne. :D Masz już następne pomysły na szarpaki ? :D aj tam , świetne.. straszne, niewyraźne. :shake: mam, ale we wtorek pojadę po polar :lol: deer_1987 napisał(a):teraz widac :) :loveu: Quote
Yuveza Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 dobre są :D wazne ze jest fotorelacja :D moze weź jakis błekitny polarek :cool3: Quote
Aleksa. Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 westie_justa napisał(a):dobre są :D wazne ze jest fotorelacja :D moze weź jakis błekitny polarek :cool3: jeśli taki będzie, to wezmę. :D Quote
Recommended Posts