Aleksa. Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 38 minut temu, Patikujek napisał: Fajna ta młoda :) Trochę mnie denerwuje, pewnie dlatego że ja inaczej bym wychowywala 17 minut temu, łamAga napisał: Dwa świrusy Trochę :p 5 minut temu, mar....ka napisał: Wlazłam na komórce, my też mamy Vario. Kiedyś była do 60 kg, ale zmienili opakowanie. Shadow waży 42 kg , ciągnie jak głupi i Vario daje radę. Też szczerze polecam. Miałam ja nawet nad morzem. Ja też na komórce, nawet cytuję :D Miło Cię widzieć :D Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 30 minut temu, Aleksa. napisał: Trochę mnie denerwuje, pewnie dlatego że ja inaczej bym wychowywala Ja też na komórce, nawet cytuję : Ja większość czasu na komórce. Tylko zdjęcia wstawiam z lapka :) A co do małej to pewnie tak. Ja wiem ze mój Blu wiele osób wkurza bo on ma problem z wyciszaniem, a mnie natomiast często psy znajomych wkurzają albo tym że są zaspokojne, albo że znów totalnie rozpieszczone i w ogóle nie sluchaja (Blu mimo, że ma adhd to jednak jako tako słucha komend typu do mnie, zejdź czy nie) Quote
Ania :) Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 1 godzinę temu, mar....ka napisał: Wlazłam na komórce, my też mamy Vario. Kiedyś była do 60 kg, ale zmienili opakowanie. Shadow waży 42 kg , ciągnie jak głupi i Vario daje radę. Też szczerze polecam. Miałam ja nawet nad morzem. Tak po cichu o tych flexi czytałam, bo od dawna też myśle nad nią dla Branda , ale właśnie boję się, że nie wytrzyma... ale skoro Ty mówisz, że masz dla Shadowa i wytrzymuje, to może się kiedyś skuszę .. :) Quote
Patikujek Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 5 godzin temu, Ania :) napisał: Tak po cichu o tych flexi czytałam, bo od dawna też myśle nad nią dla Branda , ale właśnie boję się, że nie wytrzyma... ale skoro Ty mówisz, że masz dla Shadowa i wytrzymuje, to może się kiedyś skuszę .. :) No właśnie mar....ka mnie przekonała hahaha Quote
Aleksa. Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 No niestety nie przekonałam was, bo moja księżniczka nawet 30kg nie waży :D Quote
Patikujek Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 7 godzin temu, Aleksa. napisał: No niestety nie przekonałam was, bo moja księżniczka nawet 30kg nie waży :D Mój Blu 26, ale on szarpnąć niespodziewanie potrafi a twoja widzę na filmiku jak grzeczna Quote
Aleksa. Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 6 godzin temu, Patikujek napisał: Mój Blu 26, ale on szarpnąć niespodziewanie potrafi a twoja widzę na filmiku jak grzeczna Absolutnie nie, potrafi niespodziewanie pociągnąć..z flexi raz prawie leciałam w powietrzu, bo się zagadałam, a ona wiewiórkę zobaczyła..a szkoda było mi puścić nową flexi :D i do psów niestety też potrafi, na filmiku akurat nie było nagranych takich momentów ;p nie dałabym rady nawet wtedy nagrywac i ją trzymać :D Quote
Patikujek Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 4 godziny temu, Aleksa. napisał: Absolutnie nie, potrafi niespodziewanie pociągnąć..z flexi raz prawie leciałam w powietrzu, bo się zagadałam, a ona wiewiórkę zobaczyła..a szkoda było mi puścić nową flexi :D i do psów niestety też potrafi, na filmiku akurat nie było nagranych takich momentów ;p nie dałabym rady nawet wtedy nagrywac i ją trzymać :D A no chyba że tak. Nasz doszła dzisiaj. Oczywiście już zaraz musiałam wypróbować. Na krótkim spacerku ale jednak. Później napiszę recenzje u siebie Quote
Aleksa. Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 3 godziny temu, Patikujek napisał: A no chyba że tak. Nasz doszła dzisiaj. Oczywiście już zaraz musiałam wypróbować. Na krótkim spacerku ale jednak. Później napiszę recenzje u siebie Widziałam, widziałam :) :) piękna :) Quote
Aleksa. Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 Halo halo, przepraszam, ale to moje posłanie Quote
Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 - wyszła jak szczeniaczek :D Ale fajnie tam u Was :D Dora ma z kim się bawić. Quote
Aleksa. Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 3 godziny temu, Patikujek napisał: Ale szalejesz z tymi fotkami! Mówiłam, że mam dużo fotek na tel :D Quote
Patikujek Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Mówiłam, że mam dużo fotek na tel :D Takie fajne foty w ruchu tel ci robi?! :o Quote
Aleksa. Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 3 minuty temu, Patikujek napisał: Takie fajne foty w ruchu tel ci robi?! :o No są trochę rozmazane, ale aparatem też by mi takie wyszły heheh :D Quote
Recommended Posts