Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
38 minut temu, Patikujek napisał:

Fajna ta młoda :)

Trochę mnie denerwuje, pewnie dlatego że ja inaczej bym wychowywala

17 minut temu, łamAga napisał:

Dwa świrusy 0heart.gif

Trochę :p

5 minut temu, mar....ka napisał:

Wlazłam na komórce, my też mamy Vario. Kiedyś była do 60 kg,  ale zmienili opakowanie. Shadow waży 42 kg ,  ciągnie jak głupi i  Vario daje radę. Też szczerze polecam. Miałam ja nawet nad morzem.  

Ja też na komórce, nawet cytuję :D

Miło Cię widzieć :D

Posted
30 minut temu, Aleksa. napisał:

Trochę mnie denerwuje, pewnie dlatego że ja inaczej bym wychowywala

Ja też na komórce, nawet cytuję :

Ja większość czasu na komórce.  Tylko zdjęcia wstawiam z lapka :)

A co do małej to pewnie tak. Ja wiem ze mój Blu wiele osób wkurza bo on ma problem z wyciszaniem, a mnie natomiast często psy znajomych wkurzają albo tym że są zaspokojne, albo że znów totalnie rozpieszczone i w ogóle nie sluchaja (Blu mimo, że ma adhd to jednak jako tako słucha komend typu do mnie,  zejdź czy nie)

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

Wlazłam na komórce, my też mamy Vario. Kiedyś była do 60 kg,  ale zmienili opakowanie. Shadow waży 42 kg ,  ciągnie jak głupi i  Vario daje radę. Też szczerze polecam. Miałam ja nawet nad morzem.  

Tak po cichu o tych flexi czytałam, bo od dawna też myśle nad nią dla Branda , ale właśnie boję się, że nie wytrzyma... ale skoro Ty mówisz, że masz dla Shadowa i wytrzymuje, to może się kiedyś skuszę .. :)

Posted
5 godzin temu, Ania :) napisał:

Tak po cichu o tych flexi czytałam, bo od dawna też myśle nad nią dla Branda , ale właśnie boję się, że nie wytrzyma... ale skoro Ty mówisz, że masz dla Shadowa i wytrzymuje, to może się kiedyś skuszę .. :)

No właśnie mar....ka mnie przekonała hahaha

Posted
7 godzin temu, Aleksa. napisał:

No niestety nie przekonałam was, bo moja księżniczka nawet 30kg nie waży :D

Mój Blu 26, ale on szarpnąć niespodziewanie potrafi a twoja widzę na filmiku jak grzeczna 

Posted
6 godzin temu, Patikujek napisał:

Mój Blu 26, ale on szarpnąć niespodziewanie potrafi a twoja widzę na filmiku jak grzeczna 

Absolutnie nie, potrafi niespodziewanie pociągnąć..z flexi raz prawie leciałam w powietrzu, bo się zagadałam, a ona wiewiórkę zobaczyła..a szkoda było mi puścić nową flexi :D 

i do psów niestety też potrafi, na filmiku akurat nie było nagranych takich momentów ;p nie dałabym rady nawet wtedy nagrywac i ją trzymać :D

Posted
4 godziny temu, Aleksa. napisał:

Absolutnie nie, potrafi niespodziewanie pociągnąć..z flexi raz prawie leciałam w powietrzu, bo się zagadałam, a ona wiewiórkę zobaczyła..a szkoda było mi puścić nową flexi :D 

i do psów niestety też potrafi, na filmiku akurat nie było nagranych takich momentów ;p nie dałabym rady nawet wtedy nagrywac i ją trzymać :D

A no chyba że tak. Nasz doszła dzisiaj. Oczywiście już zaraz musiałam wypróbować.  Na krótkim spacerku ale jednak. Później napiszę recenzje u siebie 

Posted
3 godziny temu, Patikujek napisał:

A no chyba że tak. Nasz doszła dzisiaj. Oczywiście już zaraz musiałam wypróbować.  Na krótkim spacerku ale jednak. Później napiszę recenzje u siebie 

Widziałam, widziałam :) :) piękna :)