Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Aleksa. napisał:

W Polsce też czasem zjem coś zakazanego, ale nie puchne. Nie wiem czy to ten klimat, skoro po 1.5tyg pobycie? :/

Drugi raz mnie to dopadło w nowym mieszkaniu rodziców. W poprzednim tak nie było. 

a nie ma np jakiegoś grzyba gdzieś? A moze farba? Zmiana klimatu to mi się nie wydaje, bo działoby się to za kazdym razem :P 

Ja kiedyś spuchłam po jedzeniu, prawie wylądowałam na SORze :D 

Posted

Na szczęście miałam ze sobą te mocne leki na receptę, co dostałam w styczniu. Wzięłam je już na drugi dzien, więc nie spuchlam do takiego etapu jak wtedy. Teraz mam taką wysypkę i dość mocno szczypie mnie szyja, ale nie jest tak źle jak wtedy. 

Madzia, może jutro po pracy :) albo zaraz choć jedną zmniejsze. Myślę że te z moją dupą najlepsze hahah

Posted

Ja byłam dziś z chłopakami (i ich narzeczonymi :D) na placu zabaw i w pewnym momencie tak lunął deszcz, że obawiałam się oberwania chmury :/ Dobrze, że plac zabaw pod dachem, bo suchych nawet majtek bym nie miała :D

Posted
21 minut temu, *Magda* napisał:

Ja byłam dziś z chłopakami (i ich narzeczonymi :D) na placu zabaw i w pewnym momencie tak lunął deszcz, że obawiałam się oberwania chmury :/ Dobrze, że plac zabaw pod dachem, bo suchych nawet majtek bym nie miała :D

To obie przygody mamy :D