angineuuka Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 5 godzin temu, Aleksa. napisał: W Polsce też czasem zjem coś zakazanego, ale nie puchne. Nie wiem czy to ten klimat, skoro po 1.5tyg pobycie? :/ Drugi raz mnie to dopadło w nowym mieszkaniu rodziców. W poprzednim tak nie było. a nie ma np jakiegoś grzyba gdzieś? A moze farba? Zmiana klimatu to mi się nie wydaje, bo działoby się to za kazdym razem :P Ja kiedyś spuchłam po jedzeniu, prawie wylądowałam na SORze :D Quote
Aleksa. Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 Nie ma tu na ścianach grzyba, wilgoci..nic. nowe meble, wykładziny. Poprzednim razem też byłam w szpitalu :) Quote
Tyśka) Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 może faktycznie farba... Zdjęcia śliczne, takie pogodne :) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Jak na razie pogoda nam dopisuje :) może z dwa dni były deszczowe, a tak to w dzień ładnie a w nocy pada :) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Na szczęście miałam ze sobą te mocne leki na receptę, co dostałam w styczniu. Wzięłam je już na drugi dzien, więc nie spuchlam do takiego etapu jak wtedy. Teraz mam taką wysypkę i dość mocno szczypie mnie szyja, ale nie jest tak źle jak wtedy. Madzia, może jutro po pracy :) albo zaraz choć jedną zmniejsze. Myślę że te z moją dupą najlepsze hahah Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ty zła kobieta jesteś :P A zdjęcia oczywiście mi się bardzo podobają ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Chociaż telefon mamy miałyśmy w użytku :D Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ale pogoda bardzo NIE angielska :D Jak byłam w Anglii, to też nie było deszczu, ani nic z tych rzeczy, tylko upały ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Dzisiaj na spacerze złapał nas grad u wichura :D chyba przyszła z pl :D Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ja byłam dziś z chłopakami (i ich narzeczonymi :D) na placu zabaw i w pewnym momencie tak lunął deszcz, że obawiałam się oberwania chmury :/ Dobrze, że plac zabaw pod dachem, bo suchych nawet majtek bym nie miała :D Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 21 minut temu, *Magda* napisał: Ja byłam dziś z chłopakami (i ich narzeczonymi :D) na placu zabaw i w pewnym momencie tak lunął deszcz, że obawiałam się oberwania chmury :/ Dobrze, że plac zabaw pod dachem, bo suchych nawet majtek bym nie miała :D To obie przygody mamy :D Quote
łamAga Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: Dawaj zdjęcie dupki :P Dupki ? :D Quote
Aleksa. Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 nie dam Ci piątki ;p Madzia masz dupkę hahahahha 1 Quote
Aleksa. Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 57 minut temu, *Magda* napisał: Dziękuję ;* : D Quote
Recommended Posts