łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: To jakieś psie forum, że tyle psich zdjęć? :P Oli się fora jebly :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Albo nam :P Nam juz sie dawno jebly :P Quote
Aleksa. Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Psie a jak! Chociaż ja podtrzymuję tradycje :) Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A ja dam za miesiąc, dwa albo za pół roku :P albo nigdy :P ja jeszcze mam duzo ale nie chce mi sie pomniejszać :P a w niedziele beda kolejne , ciekawesze , niespodziankowe :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: albo nigdy :P Ja to nie Angi :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Ja to nie Angi :P :P Quote
Patikujek Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 ja niedawno wstawiałam, a za chwilę też coś dodam - tylko się załadują :D A co do twoich fot to mi się tam podobają :D Quote
Aleksa. Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 15 godzin temu, Patikujek napisał: ja niedawno wstawiałam, a za chwilę też coś dodam - tylko się załadują :D A co do twoich fot to mi się tam podobają :D Wiem wiem, śmieję się :D to tylko Magda tak spamuje nam dziećmi :D 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jaki psi grill! :D A co to za lab-baryłka? :D Sara, Ani od pudla ;p Quote
Aleksa. Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 58 minut temu, łamAga napisał: Nie nudno Ci z jednym psem ? :P Nie, teraz mam inne rzeczy do roboty Quote
mar....ka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Niech Ola się idzie uczyć, co ją o coś pytam, to mówi że to nie jej dział :P Quote
Recommended Posts