*Magda* Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Będą u sąsiada na przeciwko :D Będę pamiętać ;) Dobrze, że adres mam, bo pewnie teraz bym już się nie doprosiła :P :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Będę pamiętać ;) Dobrze, że adres mam, bo pewnie teraz bym już się nie doprosiła :P :D Tamten nie jest prawdziwy hahaha Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Tamten nie jest prawdziwy hahaha To ciekawe jakim cudem moje listy dostawałaś :P Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To ciekawe jakim cudem moje listy dostawałaś :P sąsiadka mi przynosiła :D Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: sąsiadka mi przynosiła :D To sąsiadka mnie do Ciebie zaprowadzi :P Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: To sąsiadka mnie do Ciebie zaprowadzi :P Jak będzie w domu to spoko :D buahaha Quote
*Magda* Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Magda po psach trafi :P Tak, będę węszyć psy :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Tak, będę węszyć psy :D one są ze mną w pokoju :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Żarty żartami, mam nadzieję, że nie bierzecie tego na poważnie :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Hahahah, Aga wpadnij i Ty. Będzie zlot dogomaniaków buahahhahahah Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Hahahah, Aga wpadnij i Ty. Będzie zlot dogomaniaków buahahhahahah ja w tym roku nigdzie nie wpadne :P Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga ma psa zamiast spotkania :P Otóż to :P mój urlop własnie leży na tapczanie i chrapie :P Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Jestem z Tobą na równi Aga.. w tym roku nie poszaleje w tamtym miałam 3 wyjazdy jakoś... Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 ja w zeszłym roku chociaż na 3 dni nad morzem byłam a w tym lipa , w nastepnym pewnie też bo czeka nas kosztowny remont łazienki ehhhh Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: ja w zeszłym roku chociaż na 3 dni nad morzem byłam a w tym lipa , w nastepnym pewnie też bo czeka nas kosztowny remont łazienki ehhhh u mnie też remont dołu musi być.. :/ ja będę odkładać z siostrą kasę na meble :) Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: u mnie też remont dołu musi być.. :/ ja będę odkładać z siostrą kasę na meble :) No czyli na wakacje pojedziemy na emeryturze :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No czyli na wakacje pojedziemy na emeryturze :D Albo i wtedy nie..z tak niskimi emeryturami :D Quote
łamAga Posted May 5, 2017 Posted May 5, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Albo i wtedy nie..z tak niskimi emeryturami :D no to spotkamy się na jakimś wyjezdzie z sanatorium :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2017 Author Posted May 5, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: no to spotkamy się na jakimś wyjezdzie z sanatorium :D ok, aby te samo miejsce :D Quote
Recommended Posts