Aleksa. Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Rozumiem :P ale i tak słodziak z niego <3 No wiem :p Quote
Aleksa. Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 Macie fotki z wczoraj, a kiedyś dostaniecie starsze z telefonu ;p Quote
Aleksa. Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 No to macie co robić wieczorem...kiedy ja będę w pracy :P Quote
Tyśka) Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Przyszłam na dogo, bo chodzą po fejsbuku wieści, że nowe foty tu są :D Więc przyszłam sprawdzić. I w sumie nie żałuję. Ślicznotki! I te kolorki zdjęć! Cudo. Quote
*Magda* Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Haszczak, pudel i labek - dziwne trio, ale ładne :D Quote
łamAga Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Ale się psiaki wyszalały <3 Wszystkie śliczne ale muszę przyznać że pudelek najbardziej fotogeniczny <3 Ola dawaj mi swoją figurę ! :P Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Dnia 1.04.2017 o 19:49, Tyś(ka) napisał: Przyszłam na dogo, bo chodzą po fejsbuku wieści, że nowe foty tu są :D Więc przyszłam sprawdzić. I w sumie nie żałuję. Ślicznotki! I te kolorki zdjęć! Cudo. Dziękuję;* 23 godziny temu, *Magda* napisał: Haszczak, pudel i labek - dziwne trio, ale ładne :D Dzięki :) 23 godziny temu, łamAga napisał: Ale się psiaki wyszalały <3 Wszystkie śliczne ale muszę przyznać że pudelek najbardziej fotogeniczny <3 Ola dawaj mi swoją figurę ! :P Dla mnie moja Dorcia najbardziej fotogeniczna :D ok, a Ty mi dasz swoją ? :P Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 38 minut temu, Aleksa. napisał: ok, a Ty mi dasz swoją ? :P Buahahahaha bierz ile chcesz :P ja zapitalam co wieczór na orbitreku po to zeby za chwile wpierdzielić chipsy i wypić piwo :D Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Buahahahaha bierz ile chcesz :P ja zapitalam co wieczór na orbitreku po to zeby za chwile wpierdzielić chipsy i wypić piwo :D Przynajmniej będę miała cycki :D Przed chwilą, *Magda* napisał: A czemu nie tu? Tutaj było dużo leśnych :D Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Przynajmniej będę miała cycki :D Hahahahaha marzenia :P ja nie mam cycków :P Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Lara jak mnie obudziła dzisiaj ok.9 to dopiero teraz ją zamknęłam w kennelu, bo łazi za mną non stop :D poszła wreszcie spać! a jak chrapie :D Dobra, dla Madzi zmniejszyłam :D oszczędzę Was..bo było ich 75 ;) Quote
Aleksa. Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Hahahahaha marzenia :P ja nie mam cycków :P A to nie chce :D bo ja też nie hahahaha Quote
Recommended Posts