Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Phi, akurat szczerze mówiąc..jego owczarka miała problemy ze sobą..i nie chciałabym tego psa nigdy :D znaczy dużo pracy w takiego trzeba by było włożyć..

Więc niby Sambe lubie/lubiłam ale często mnie wkurzała i wręcz bałam się ją mieć koło Tadka

Posted

Chodź Aga, to Cię poczęstuje :D

oooo, już macie sezon grillowy :D Ale u was to wszystko jakoś wcześniej, skoro Bogdan już z kosiarką biega :D 

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Trzeba szaleć póki pogoda dopisuje :P

My dzisiaj 80% dnia spedzilismy na dworze , do poludnia całe przesiedzielismy na dworze a pozniej u mamy na działce ale z temperaturą aż takiego szału nie było , niby słońce świecio ale chłodnawo było ....

Posted
6 minut temu, Aleksa. napisał:

oooo, już macie sezon grillowy :D Ale u was to wszystko jakoś wcześniej, skoro Bogdan już z kosiarką biega :D 

Dziś było otwarcie sezonu grillowego :)

6 minut temu, łamAga napisał:

My dzisiaj 80% dnia spedzilismy na dworze , do poludnia całe przesiedzielismy na dworze a pozniej u mamy na działce ale z temperaturą aż takiego szału nie było , niby słońce świecio ale chłodnawo było ....

My dziś też dużo na dworze ;) Bo w zasadzie to obiad był z grilla (kolacja, to to co zostało :P), potem na rowerach ponad 2h, potem jeszcze na lodach...

Posted
5 godzin temu, Aleksa. napisał:

Dałabym Wam foty, ale z telefonu foty za duże, a z aparatu..mam tam tylko Tadzia, to raczej nie na dogo :D

Może rodzice tadzia na dogo nie wchodzą :P