łamAga Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 jakie sweet focie <3 Ten psiak jest sliczny <3 Quote
Aleksa. Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 No ładna. Jednak żeby nie było, że swojego psa już nie kocham..zrobiłam jej kilka fotek wczoraj, ale telefonem :D Quote
Aleksa. Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 I żeby nie było, że ona też mnie już nie kocha.....to nasrała dzisiaj w domu :D i to dopiero z godzinę temu zobaczyłam hahhaha Dzisiaj po 4 wstałam, to wypuściłam ją na podwórko..po 5 wyjeżdżałam..widać potem jej się zachciało jednak kupkę..mój kochany piesio :D A zaszaleję.. Fota Hektora z nowego domu, królik ciotki, i ja z dwupakiem Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Kurcze ale fot się nasypało :D widze że tez macie taki zmrozony śnieg :/ hahahaha Torka chciała Ci pokazac jak bardzo Cię kocha :P Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: hahahaha Torka chciała Ci pokazac jak bardzo Cię kocha :P Torka?? Quote
Aleksa. Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Kurcze ale fot się nasypało :D widze że tez macie taki zmrozony śnieg :/ hahahaha Torka chciała Ci pokazac jak bardzo Cię kocha :P U nas to wczoraj była chlapa...a dzisiaj mało co pod samym szpitalem się nie wy*ebałam :/ dobrze że jakby co, to SOR pod nosem hahaha Torka to może nie, ale Dorka owszem :D Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 ja tez prawie orła wywinęłam :P Buahahaha nie czepiajcie się , Torka , Dorka , to prawie to samo :P Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 No tak bo Torka nie robi w domu tak jak Dorka hahahaha Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: No tak bo Torka nie robi w domu tak jak Dorka hahahaha A potrafi :P Jak za dużo wieprzowiny dostanie, to jej się zdarzy :/ Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A potrafi :P Jak za dużo wieprzowiny dostanie, to jej się zdarzy :/ zrezygnuj z wieprzowiny :P Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: zrezygnuj z wieprzowiny :P Dostaje, ale jedną porcję na kilka dni ;) Gdyby dostała ze 3x pod rząd, to już mogłabym mieć niespodziankę :/ Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Jak się zdarzy raz na kiedyś to jeszcze nie tak zle ;) Quote
Tyśka) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ale Ci ładnie z dwupakiem :D "Taka młoda, a dzieci ma!" (buhahaa) Dorka moja kochana! Dla mnie haszczak/malman i felxi to samobójstwo, hahaha :D Dziewczyny się chyba lubią? Na pewno nie chcesz sobie młodej zostawić? :P Quote
Aleksa. Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Dnia 24.01.2017 o 14:46, Tyś(ka) napisał: Ale Ci ładnie z dwupakiem :D "Taka młoda, a dzieci ma!" (buhahaa) Dorka moja kochana! Dla mnie haszczak/malman i felxi to samobójstwo, hahaha :D Dziewczyny się chyba lubią? Na pewno nie chcesz sobie młodej zostawić? :P A żebyś wiedziała, że zawsze jak idę z jakimkolwiek dzieckiem to wzrok jakby wypowiadał Twoje zdanie :P Jako że ostatnio prawie jej nie puszczam, a jeśli spuszczę, to tylko gdy wyczuwam głupawkę to zamierzam kupć flexi. Na niej chociaż troszkę pobiega :D Na początku między nimi nie było fajnie, potem jak Lila była u mnie to się zaakceptowały. Lilka szuka domu :D 23 godziny temu, łamAga napisał: Hejka ;) No hej :) 1 godzinę temu, mar....ka napisał: śliczna ta mała, Angii nie chce ???? Nie chce :) Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: śliczna ta mała, Angii nie chce ???? nie chcę ;) i już mnie mdli, jak ktoś próbuje mi znowu psa wcisnąć. Quote
Aleksa. Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 11 minut temu, angineuuka napisał: do ilu kg potrzebujesz flexi? Kupię taką do 50 kg :) jak pożyczałam od Beaty to taką miała :) wole mocniejszą mimo że Dora waży ok. 27 kg Quote
Tyśka) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Morus waży 15kg, a kupiłam dla 25... :D Lepiej mieć rezerwę :D Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Jejku, powinnam pisać licencjata..mam taką długą przerwę od zajęć na uczelni- jakoś 1,5 miesiąca..zaraz ta przerwa się kończy, a ja żadnej strony nie napisałam..jedna koleżanka już kończy prace :o No i w związku z tym szukam sobie to coraz różniejszych zajęć. :D Pracuje u bliźniaczek, zajmuje się poszukiwaniem Samby iii wpadłam w uzależnienie od YT.. wpadła mi do głowy stara piosenka..z filmu z czasów młodzieńczych :D jakkolwiek to brzmi..a ta piosenka to Miley Cyrus i 'last song' z filmu, który lubiłam-pewnie nadal lubie :D po tej piosence pojawiła się Selena Gomez-no przepadłam stare seriale kiedyś się oglądało Disney Channel...i teraz oglądam takie stare filmiki i piosenki Seleny..okazuje się, że znam większość i nie wiedziałam, że to ona śpiewa. Ile ten net pochłania czasu..no i stwierdziłam, że dokończę czytanie książki, którą zaczęłam w wakacje i mi nie podeszła, ale ale...na ok. 360 stronie pojawiła się akcja..jak to moja siostra skomentowała "przecież tytuł sam Ci zasugerował, że czas pokaże' :D Macie zdjęcia Dorsona z wczoraj :D Foty z wiadomości z fb wiec kiepska jakość Quote
Recommended Posts