Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I żeby nie było, że ona też mnie już nie kocha.....to nasrała dzisiaj w domu :D i to dopiero z godzinę temu zobaczyłam hahhaha

Dzisiaj po 4 wstałam, to wypuściłam ją na podwórko..po 5 wyjeżdżałam..widać potem jej się zachciało jednak kupkę..mój kochany piesio :D

A zaszaleję.. Fota Hektora z nowego domu, królik ciotki, i ja z dwupakiem

IMG_20170117_183014.jpg

IMG_20170115_232837.jpg

IMG_20170118_154702.jpg

20170110_111643_Burst01_2.jpg

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Kurcze ale fot się nasypało :D

widze że tez macie taki zmrozony śnieg :/

hahahaha Torka chciała Ci pokazac jak bardzo Cię kocha :P

U nas to wczoraj była chlapa...a dzisiaj mało co pod samym szpitalem się nie wy*ebałam :/ dobrze że jakby co, to SOR pod nosem hahaha

Torka to może nie, ale Dorka owszem :D

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

zrezygnuj z wieprzowiny :P

Dostaje, ale jedną porcję na kilka dni ;) Gdyby dostała ze 3x pod rząd, to już mogłabym mieć niespodziankę :/

Posted

Ale Ci ładnie z dwupakiem :D "Taka młoda, a dzieci ma!" (buhahaa)
Dorka moja kochana! Dla mnie haszczak/malman i felxi to samobójstwo, hahaha :D

Dziewczyny się chyba lubią? Na pewno nie chcesz sobie młodej zostawić? :P

Posted
Dnia 24.01.2017 o 14:46, Tyś(ka) napisał:

Ale Ci ładnie z dwupakiem :D "Taka młoda, a dzieci ma!" (buhahaa)
Dorka moja kochana! Dla mnie haszczak/malman i felxi to samobójstwo, hahaha :D

Dziewczyny się chyba lubią? Na pewno nie chcesz sobie młodej zostawić? :P

A żebyś wiedziała, że zawsze jak idę z jakimkolwiek dzieckiem to wzrok jakby wypowiadał Twoje zdanie :P

Jako że ostatnio prawie jej nie puszczam, a jeśli spuszczę, to tylko gdy wyczuwam głupawkę to zamierzam kupć flexi. Na niej chociaż troszkę pobiega :D

Na początku między nimi nie było fajnie, potem jak Lila była u mnie to się zaakceptowały. Lilka szuka domu :D

23 godziny temu, łamAga napisał:

Hejka ;)

No hej :)

1 godzinę temu, mar....ka napisał:

śliczna ta mała, Angii nie chce ???? 

Nie chce :)

Posted
11 minut temu, angineuuka napisał:

do ilu kg potrzebujesz flexi? 

Kupię taką do 50 kg :) jak pożyczałam od Beaty to taką miała :) wole mocniejszą mimo że Dora waży ok. 27 kg

Posted

Jejku, powinnam pisać licencjata..mam taką długą przerwę od zajęć na uczelni- jakoś 1,5 miesiąca..zaraz ta przerwa się kończy, a ja żadnej strony nie napisałam..jedna koleżanka już kończy prace :o No i w związku z tym szukam sobie to coraz różniejszych zajęć. :D Pracuje u bliźniaczek, zajmuje się poszukiwaniem Samby iii wpadłam w uzależnienie od YT.. wpadła mi do głowy stara piosenka..z filmu z czasów młodzieńczych :D jakkolwiek to brzmi..a ta piosenka to Miley Cyrus i 'last song' z filmu, który lubiłam-pewnie nadal lubie :D po tej piosence pojawiła się Selena Gomez-no przepadłam stare seriale kiedyś się oglądało Disney Channel...i teraz oglądam takie stare filmiki i piosenki Seleny..okazuje się, że znam większość i nie wiedziałam, że to ona śpiewa. Ile ten net pochłania czasu..no i stwierdziłam, że dokończę czytanie książki, którą zaczęłam w wakacje i mi nie podeszła, ale ale...na ok. 360 stronie pojawiła się akcja..jak to moja siostra skomentowała "przecież tytuł sam Ci zasugerował, że czas pokaże' :D

Macie zdjęcia Dorsona z wczoraj :D Foty z wiadomości z fb wiec kiepska jakość

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

16395581_1220070554709328_329784121_n.jpg

16425297_1220070474709336_1393306020_n.jpg