Aleksa. Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 Do tego zaginęła sunia od rodziny u której pracuje. :( Być może ktoś ją ukradł..pojechali na chwilę i ją zostawili na podwórku..nie ma chipa, adresatki :( Fb powiadomiony, robie ogłoszenia na gumtree i olx..ogłoszenia papierowe powieszone, paluch powiadomiony, marwet też..cisza kompletna :( Quote
Ania :) Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Dlatego nigdy nie zostawiam psów nawet na 5min i np idę do sklepu. A gdy są same na podwórku to zawsze mam cicho w domu żeby w razie czego słyszeć jak Brando szczeka, bo wtedy wiem, że coś sie dzieje (ktoś stoi przy bramie np), z resztą w tej części podwórka gdzie psy są, brama jest szczelnie zamknięta i trzeba by było użyć jakiegoś łoma żeby otworzyć. Quote
angineuuka Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Przejdzie na pewno! ;) Co do psów, to do sklepu na 5 minut zostawie, ale samych na placu na chociaz godzine to nie :/ juz nie. Za duzo sie naczytałam własnie o kradziezach.. Quote
Tyśka) Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Olu, nie panikuj. To normalna (w sensie: normalna MOJA) reakcja alergiczna. Ja zawsze tak mam, a chyba na osobę z blizną na twarzy nie wyglądam :D.... Ważne, że zareagowałaś, bo z każdą chwilą mogło być coraz gorzej. Zdrówka! Quote
angineuuka Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Olu, nie panikuj. To normalna (w sensie: normalna MOJA) reakcja alergiczna. Ja zawsze tak mam, a chyba na osobę z blizną na twarzy nie wyglądam :D.... Ważne, że zareagowałaś, bo z każdą chwilą mogło być coraz gorzej. Zdrówka! Mi tez zadna blizna nie została z reakcji ;) Quote
Paulina94 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Zdrowiej szybko :) Poniekąd wiem jak się czujesz, bo ja miałam w zeszłym roku porażenie nerwu twarzowego i też to przeżywałam strasznie. Jest kilka rodzajów porażeń, zanim się dowiedziałam, ze moje to obwodowe to jak zerknęłam na filmik z porażeniem bella to się przeraziłam, ze po miesiącu wygląda się jeszcze gorzej i bałam się, że ja też będę tak wyglądać... Quote
Aleksa. Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Dzięki dziewczyny. Silniejszy lek pomógł i jest o wiele lepiej :)) Quote
Aleksa. Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Dzisiaj znowu trochę spuchnięta :( Quote
angineuuka Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Dzisiaj znowu trochę spuchnięta :( u mnie tez! Na dodatek mam czerwone plamy na ryju. Tylko u mnie to raczej z zimna ;/ bo ręce i dłonie mam takie same, a wychodziłam ostatnio na krótki rękaw :p Quote
Aleksa. Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 O suni nic nie wiadomo :( Dzisiaj byłam za zakupach..:P nic ciekawego nie dorwałam albo nie było mojego rozmiaru. Za to dorwałam w TK maxx dla Dory komplet- szelki i smycz ale smycz rozmiar M :P no ale spodobał mi się. Niby klasyczny, ale moje kolory. A dla lary mały jakby kong Quote
Aleksa. Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: To pokaż zakupy :) Zaraz Ci wyśle, bo dziewczyny na fb mają :P Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Super że leki pomagają ;) ja tak puchnę tylko po ukąszeniu komara , poz jedzeniu czegoś czego mi nie wolni tylko się drapie i mam czerwone place . właśnie jem chipsy z oregano którego nie mogę jeśc i caąły czas się drapie , ale czego sie nie robi dla zachcianki ehhhh Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Moja siora tak w sezonie truskawek robiła, że je jadła, choć nie mogła :D Quote
Aleksa. Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Już nie pomagają..w nocy tak mnie wszystko szczypie, nie mogę spać..rano strasznie czerwone place na twarzy :/ Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Moja siora tak w sezonie truskawek robiła, że je jadła, choć nie mogła :D czasami tak jest że coś bardzo kusi :P 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Już nie pomagają..w nocy tak mnie wszystko szczypie, nie mogę spać..rano strasznie czerwone place na twarzy :/ współczuję :/ a kiedy będziesz w PL? Quote
Aleksa. Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Różnie, ale zwykle rano lub po nocy. Dzisiaj idę spać na góre do rodziców, bo może te łożko na dole jest problemem.. staram się spać na plecach żeby nie trzeć buzią o poduszkę Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ola, a może wkład z poduszki? Weź sobie jakiś koc pod głowę i wywal poduszkę ;) Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Też pomyslalam, ze to moze wina poduszki :) Quote
Recommended Posts