angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Byłam pierwsza :P a co mnie to ;p Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Gdybyście mieszkały bliżej, to chętnie. Nawet bym zapłaciła!! byle by mieć spokojną głowę..A nie wiem komu obcemu mogłabym ją zostawić, a właściwie Karolina, bo mnie od 28,12 w Polsce nie będzie kuźwa Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Jak na złość ani Beaty, ani Ani nie będzie w domu Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 A to Dora boi się petard ze sama nie może zostać ? Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Nie wiem czy sie filmik oworzy ale tak powinna sie Dorcia zachowywać na widok śniegu :P blob:https://www.facebook.com/3e0d0832-f6e2-4105-86cf-a72a64902cf7 Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 a nie bedziecie gdzieś jakims cudem koło Katowic jechać? :p Albo pociągiem? xD Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 W domu się nie boi, a na zewnątrz nie chce żeby została akurat w sylwka..gdyby jednak miała zwiać.. a siostra jednak od rana będzie musiała być w pracy i wróci pewnie nad ranem kolejnego dnia Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Angelika, nie...ja lecę za granicę już 28.12..wczoraj bilety kupione kuźwa.. :/ Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 No to faktycznie nie fajnie :/ a hotelik na ten jeden dzień ? Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Angelika, nie...ja lecę za granicę już 28.12..wczoraj bilety kupione kuźwa.. :/ 27? :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 co by nie było, jakby coś służę pomocą w tym okresie ;) bo i tak zostaje w domu ;p Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Dzięki Angi, ale to daleko żeby na dobe psa zawozić :( chyba, że na całe dwa tyg hahha :P żarcik Karolina po prostu musi tak zorganizować żeby do psa przyjechać...:/ Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Dzięki Angi, ale to daleko żeby na dobe psa zawozić :( chyba, że na całe dwa tyg hahha :P żarcik Karolina po prostu musi tak zorganizować żeby do psa przyjechać...:/ to tez problemu nie ma :p Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Niestety Dora nie pojechałaby tak długo pociągiem haha :D Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Szkoda, że ja nie mogę wziąć, bo z chęcią bym pomogła i przyjechała po nią i odwiozla :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Chcesz to przyjeżdżaj, ale daleko masz :P Quote
Ania :) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Chcesz to przyjeżdżaj, ale daleko masz :P E tam 4h jazdy to nie mega daleko :) tylko nie wiem czy moje psy by zaakceptowaly dorosłego dużego psa w domu :) gdybym była pewna, że byłoby wszystko ok to na pewno bym po nią przyjechała :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: E tam 4h jazdy to nie mega daleko :) tylko nie wiem czy moje psy by zaakceptowaly dorosłego dużego psa w domu :) gdybym była pewna, że byłoby wszystko ok to na pewno bym po nią przyjechała :) No nie mega, ale jednak taka podróż razy 4 to bardzo obciążające dla każdej osoby.:( Chętnie bym skorzystała z Waszych propozycji, ale to wszystko za daleko.. :/ Quote
Tyśka) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Też chętnie bym pomogła, gdybym była bliżej ;) A może hotelik Justyny Wydry? ;) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Ustaliłam z siostrą, że po prostu będzie musiała tu wpaść w południe i ja wysikać..innej opcji nie ma. Ona nigdy u obcych nie zostawała, więc mniej dla niej stresu będzie jeśli będzie sporo godzin sama w domu, ale u siebie Quote
Aleksa. Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Jestem kłębkiem nerwów od kilku dni.. Hektor miał mieć czas do soboty, a właśnie go wiozą do Radzymina...:( Quote
Tyśka) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 A Radzymin to co to za miejsce? Schron? :/ Quote
Aleksa. Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 25 minut temu, Tyś(ka) napisał: A Radzymin to co to za miejsce? Schron? :/ Moje miejsce zamieszkania.. Siedzi w kenelu w lecznicy..ma jakiegoś grzyba na grzbiecie.. :( Quote
Recommended Posts