Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Będę pisała podanie. Nie ma wyjścia, bo inaczej nie napiszę pracy dyplomowej. Przecież nie wymyślę pacjenta, znaczy mogę..ale z podawanymi lekami może być ciężko. :( Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A ile czasu będziesz czekać na odpowiedź podania? Quote
Aleksa. Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: A ile czasu będziesz czekać na odpowiedź podania? Nie wiem. Nawet jeszcze go nie napisałam :/ Quote
Tyśka) Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 To ja trzymam kciuki za pomyślność... A co do wygrania - szkoda, że to nie jest spotkanie, ale dobrze że jednak coś wygrałas ;) Quote
Aleksa. Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Hej hej :) Byłam dzisiaj w kinie na tych fantastycznych zwierzętach. Nie takie złe :P Quote
Ania :) Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Godzinę temu, Aleksa. napisał: Hej hej :) Byłam dzisiaj w kinie na tych fantastycznych zwierzętach. Nie takie złe :P Dzisiaj mi brat mówił o tym filmie, że spoko, więc w sobotę idziemy obejrzeć :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ja muszę moje dziecko wysłać do kina jak będziemy w PL :) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ja chciałam iść na Pit Bulla ale czasu brak na kino :/ Quote
Aleksa. Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja chciałam iść na Pit Bulla ale czasu brak na kino :/ Też pójdę :D Agnieszka gra tam mini rolę :D i jak to na fb napisała coś w stylu : kto ją zna, to doceni jak mało mówi w tym filmie hahahha :D Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 7 minut temu, Aleksa. napisał: Też pójdę :D Agnieszka gra tam mini rolę :D i jak to na fb napisała coś w stylu : kto ją zna, to doceni jak mało mówi w tym filmie hahahha :D Hahahahahaha wszystkie Agnieszki maja gadane :D A w tym filmie może lepiej że mało mowi bo tam jadą samym mięsem :P Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Nowiutkie, dopiero robione :D Siłą musiałam psa na dwór zaciągnąć :D skandal! Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Jak ją pogoniłam..kawałek pobiegła ......... do domu hahah Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Śliczna Dorka :) śnieżny pieseł :) jak wyjeżdżasz, to z kim pieseły zostawiasz ? Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 9 minut temu, mar....ka napisał: śnieżny pieseł :) jak wyjeżdżasz, to z kim pieseły zostawiasz ? Mieszkam z siostrą, więc staramy się nie nakładać swoich wyjazdów :) Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Godzinę temu, mar....ka napisał: to masz luksus :) Chyba właśnie mi pozazdrościłaś :D mam problem z Dorą w sylwka..Cholera Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Jeju ale u Was jest tego białego cholerstwa :P Dorka super wygląda w śniegu , jak na chaszczaka przystało <3 ale jak mogłaś ją z tego ciepłego łóżeczka wygnac na dwór ???? trzeba to zgłosić w podpowiednie miejsce :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Wstyd i hańba, żeby husky uciekał do domu na widok śniegu :D Ola, dawaj ją w Sylwka do mnie :) Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Chyba właśnie mi pozazdrościłaś :D mam problem z Dorą w sylwka..Cholera przywiez mi ja ;p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: przywiez mi ja ;p Byłam pierwsza :P Quote
Recommended Posts