Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak bylam w tamtym roku u brata w Poznaniu to pół nocy nie spałam :p każde zamknięcie szafki u sąsiada słyszałam , a jeszcze nad jego mieszkaniem jakaś babka o 6 rano chyba w szpilkach po domu chodziła :P  w dzien tez ktos gdzies drzwi otworzyl i myślałam że ktoś do mieszkania wchodzi :P 

Posted

Słuchaj, Dora to pikuś..

Te nie dość że wymuszają żarcie wieczorem, jak jestem w domu to koło 21..to zwykle koło pierwszej szczekają, że chcą jeść. Muszę wstać, bo inaczej sasiedzi moga sie przyczepic..potem zjedza i znowu potrafi ten stary york szczekać.. Potem szczeka ten  york koło 3-4..przeciez nie dam im jesc znowu wiec klne pod nosem...a potem przed 7 pekinczyk szczeka bo chce juz sikac. No zwariowac mozna..

Ten york to ma naście lat..ledwo łazi, zębów nie ma...stare to w dzien spi, to w nocy mu sie nudzi..

Posted

U mnie w bloku też był pies, który nadawał całe dnie i noce... oraz jakiś duży który ujadał z podniecenia jak wychodził na dwór.

Śliczne fotki! Aż zimę poczułam :D

Posted

W mojej klatce są tylko dwa psy - mój Edi i cocker spanielka w podeszłym wieku :P Żadne z nich nie ujada :P Dalej w bloku w innych klatkach są jeszcze amstaff, staffik, jamnik i york, ale że są dalej to nawet jak szczekają to ja tego nie słyszę :P

Posted

Dałabym może jakąś fote, ale są za duże, a nie mam jak zmniejszyć. Lapka dałam koledze żeby go trochę polepszyć :p

Jeszcze tydzień i wracam do domu :)

Posted

Heja :P W sobote wieczorem późnym wracam :P

z Gosia :D

15037067_1149102098472841_2952978519773022288_n.jpg?oh=ba2b780b6c50a7869c38f5e65e8b9b1a&oe=58AEF4DB

PS. do końca tego tygodnia mają być wyniki konkursu. Także zobaczymy, czy coś wygrałam :)