łamAga Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Hahahaahahahaha Magda współczuję :P Ola lech Mojito jest pyszny ;) Quote
*Magda* Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Ale zdrowie Nathana opite ;) To najważniejsze :D Quote
Aleksa. Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: Hej, pijacy :) To nie ja :D ale heeej :P 4 godziny temu, *Magda* napisał: 15! pełnych dni :) Wspanialeee! muszę zacząć kupować jakieś rzeczy :D najważniejsze już mam , huhu :D Quote
Aleksa. Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Nie zapomnij się spakować :P Zrobię to dzień przed. :P Cierpieeeee, bolą mnie zeeebyyy próbuję zjeść spaghetti i nie mogę. Byłam u ortodonty i mam taki łancuszek, ze wszystkiego się odechciewa :(:( :(( Quote
Ania :) Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 A to ja nie raz też takie bóle miałam :p ALE 19 lipca ściągam i górę i dół :D Quote
Aleksa. Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Tak, przez ten tzw. łancuszek-jedna gumka naciągnieta na trzy zęby :( Ania, ja mam drugi raz aparat i na razie brak rewelacji :( Quote
Ania :) Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Ja od dłuższego czasu mam łańcuszek na całej górze :p pierwszy raz jak mi założyła to przez dwa-trzy dni ciężko mi się jadło .. po każdej następnej wizycie było lepiej :) teraz też mam łańcuszek :p W sumie to trochę mi smutno że za miesiąc już nie będę miała aparatu - bardzo go lubię :) jedynie dół mnie strasznie podraznia i codziennie na noc muszę przyklejac wosk bo inaczej całe usta mam poranione od środka. Quote
Aleksa. Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 A ja idę do nich znowu w czwartek...ząb się przekrzywia na zewnątrz..a miał się wcisnąć :P Quote
Aleksa. Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Dopiero usiadłam. Byłam też na basenie xd Ale numer nam rodzice zrobili :O Quote
Aleksa. Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 18 minut temu, *Magda* napisał: Z jakiej okazji ta niespodzianka? Bez. Okazało się, że kupili bilety już po ostatnim powrocie do Anglii. I przytoczyli nasze słowa, które były w żarcie, że nie będziemy ich wozić z.lotniska itp. :D Ale chcieli nam zrobić nalot i im się udało...przyjechali taxi..a ja stanęłam i nie wiedziałam, co ze sobą zrobić haha Quote
Aleksa. Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 13 minut temu, *Magda* napisał: I jak po nalocie? Były zje*ki? :/ No coś Ty :P Quote
Aleksa. Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 3 godziny temu, *Magda* napisał: 13! I zaraz będzie 12, bo dzisiaj cały dzień w pracy, to szybko minie :) Quote
mar....ka Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 hej, nie odliczajcie, bo mnie coś trafia, że tych butów dla Łukasza jeszcze nie mam. Stresujecie mnie :P Quote
Aleksa. Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: hej, nie odliczajcie, bo mnie coś trafia, że tych butów dla Łukasza jeszcze nie mam. Stresujecie mnie :P Ja dla siebie też nie mam..a zawsze z rozmiarem problem. Chyba ze dzieciece kupie :p Quote
Recommended Posts