Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: A Wy nie wiecie ze po 18 się nie je ?:P Wiemy, że 3h przed snem się nie je :P Chce sobie zrobić obiad na jutrzejszy dyżur w szpitalu :P Quote
łamAga Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ja bym chyba spac nie poszla jak bym na to patrzyła bo ja ciągle coś mielę papą :P Fotki mega ! <3 Dora ma zawsze tak ładnie wyczesane futro <3 Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Magda-też mi się podoba tamte foto. Zgrana paka, co ukrywać! Żadnych kłótni :) Aga-właśnie teraz muszę ją wyczesać, bo zaczyna się robić brzydka..i nawet Rudy..z Lary nie wspomnę jak leci.. Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: To wyczesz i Torę :D Trochę daleko :P Quote
*Magda* Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Trochę daleko :P Tora poczeka do końca czerwca :D Quote
*Magda* Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Jesteś młoda i masz dużo energii, a nie to co ja i Aga-dinozaury :D Quote
Aleksa. Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jesteś młoda i masz dużo energii, a nie to co ja i Aga-dinozaury :D Właśnie już nie taka młoda...:( no właśnie stara, a ja stoję w miejscu nie tak jak Wy! Magda w moim wieku po ślubie byłaś, a ja się nic nie staram i będę starą panna muahahahhaha :D Quote
mar....ka Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 no zdjęcie Madziowe najfajniejsze, ale te też fajne obłęd w oczach heheh Quote
łamAga Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Tak jak Magda napisała , My dinozaurzyce nie mamy już tyle siły :P Quote
*Magda* Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 13 godzin temu, Aleksa. napisał: Właśnie już nie taka młoda...:( no właśnie stara, a ja stoję w miejscu nie tak jak Wy! Magda w moim wieku po ślubie byłaś, a ja się nic nie staram i będę starą panna muahahahhaha :D Nie moja wina, że Bogdan się tak szybko napatoczył na mojej drodze i się ślubu nam zachciało :D Ola, moja siostra jest jeszcze starsza niż Ty, a też mężatką nie jest :P A jak jej "wypominam", że ja w jej wieku już dawno męża miałam, to słyszę "Ale ja nie jestem Tobą" :D I ma rację dziewczyna. Nic na siłę ;) Teraz nie ma czegoś takiego jak "stara panna". Teraz jest się "singielką" :D Quote
Tyśka) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Jak ja dawno widziałam stado Beaty! :) Uwielbiam, uwielbiam te foty, zwłaszcza dwóch północniaków, takie moje spaczenie :) Quote
łamAga Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Cześć uwiązana mężatko :D Oj tam , ja nie uważam małżeństwa jako więzienie :P jak coś mi nie bedzie pasowało to sie spakuje i wyjde :P Quote
mar....ka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 no to ja Wam opowiem o moim mężu- wczoraj prosiłam go by zarejestrował mnie do rodzinnego (muszę skierowanie wziąć do chirurga). Mój mąż wrócił po pracy i powiedział, że mam na 10,40- pokój 5. Przychodzę do przychodni, a pod piątką przyjmuje kardiolog. Idę do rejestracji i mówię w czym rzecz. Pani pyta o moje nazwisko, jeszcze raz prosi o powtórzenie i mówi że wczoraj szukała z koleżanka mojej karty. Mój kochany mąż po 15 latach małżeństwa, zapomniał iż mam nazwisko dwuczłonowe i podał tylko swoje!!!!A ten nr 5, to nie była sala, tylko mój numer w kolejce heheh Quote
łamAga Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 O 7.04.2016o20:55, majoka napisał: no to ja Wam opowiem o moim mężu- wczoraj prosiłam go by zarejestrował mnie do rodzinnego (muszę skierowanie wziąć do chirurga). Mój mąż wrócił po pracy i powiedział, że mam na 10,40- pokój 5. Przychodzę do przychodni, a pod piątką przyjmuje kardiolog. Idę do rejestracji i mówię w czym rzecz. Pani pyta o moje nazwisko, jeszcze raz prosi o powtórzenie i mówi że wczoraj szukała z koleżanka mojej karty. Mój kochany mąż po 15 latach małżeństwa, zapomniał iż mam nazwisko dwuczłonowe i podał tylko swoje!!!!A ten nr 5, to nie była sala, tylko mój numer w kolejce heheh Buahahahahahahahahaha typowe :D hahahahaha się uśmiałam :D Quote
Recommended Posts