Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Lara ostatecznie jest u Ciebie na stałe? ;)

A Rudego na pewno chcesz wyadotpować? Po co? xd
A tak poważnie to jakiś bazarek ogłoszeniowy właśnie trwa z tego, co się orientuję.

Ej, i Lara serio mi się podoba! Jest ładna! A staffiki to przecież nie moja działka.

Posted

Świetnie razem wyglądają :)

:)

To Lara ostatecznie jest u Ciebie na stałe? ;)

A Rudego na pewno chcesz wyadotpować? Po co? xd
A tak poważnie to jakiś bazarek ogłoszeniowy właśnie trwa z tego, co się orientuję.

Ej, i Lara serio mi się podoba! Jest ładna! A staffiki to przecież nie moja działka.

Nie, na razie nie. ;) Ale ostatnio często bywa :) treningi, czasem hotelik..ale może i tak niedługo będzie..pożyjemy zobaczymy na razie nie jest 'moja'

Chcę, z wzięciem jego to długa historia ;) 

No, na razie jest ładna..jeszcze nie taka szeroka, Może będzie ładną, drobną suczką :)

Posted

To trzymam kciuki za plany ;)

Jak coś to mogę pomóc z opisem do ogłoszeń dla Rudego, więc jak będziesz zainteresowania to pisz do mnie na PW ;)

Posted

Kurde, właśnie się skończył ten z ogłoszeniami na 100portalach :( chyba dzisiaj czy wczoraj.

Nie ma konkretnego obecnie... tylko na 4portalach...

Posted

Znaczy ileś tam czasu wcześniej zapowiedziała, choć miała w planach nie mówić. Ale stwierdziła że woli nie jechać taxowka a potem nikogo w domu nie ma. Za to moja babcia jak ja zobaczyła, to jakby ducha widziała xd