Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

a ten szczeniaczek przesłodki  :loveu:

A co do tematu pielęgniarek to tak jak piszesz , każdy ma obawe przed młodszymi osobami i sama szczerze mówiąc poczatkowo się obawiałam jak zobaczyłam że to takie młodziutkie dziewczyny , ale przekonałam się że opiekowały się dzidziami o wiele lepiej niż te stare kobiety z przestarzałym podejściem ....

Posted

Łiii, widziałam je na fejsie 

pff :P

Szczylek 

no słodziak :D

Dokładnie Mu! 

Najważniejze aby w życu robić to co Nas kręci i to co kochamy(w tedy w życiu jest lajtowo)

:)

Fotki  

a ten szczeniaczek przesłodki  

A co do tematu pielęgniarek to tak jak piszesz , każdy ma obawe przed młodszymi osobami i sama szczerze mówiąc poczatkowo się obawiałam jak zobaczyłam że to takie młodziutkie dziewczyny , ale przekonałam się że opiekowały się dzidziami o wiele lepiej niż te stare kobiety z przestarzałym podejściem ....

Ciesze się, że się podobają  :D

A to Dora? Myślałam że to psiak Betty :niewiem:

Bo to Tizzy! :D masz racje

Posted

W jednym domu dwa psy ogar suczka 8 lat i kundelek mały tez suczka ok 7 lat i kot jeszcze tam jest :) Będę tam raz dziennie spacer z psami, karmienie ich i kota. 

A w drugim domu to taki kot, którym często się zajmuje od roku chyba :D Pedro :P

Posted

Ale super  :laugh2_2: gratuluję ! 

Dzisiaj jak pomyłam narzędzia, to inna wet mnie uczyła, jak segregować narzedzia do sterylizacji :D Ale w sumie to ja tam jestem żeby po wszytskim sprzatac haha, ale i pomagam przy zwierzach :D wczoraj karmiłam strzykawką znalezionego na ulicy kotka... :( waży 50 g :o

Trzeba było iść na weterynarię, a nie na pielęgniarstwo :P

Kiedyś takie plany były, ale chemia i biologia rozszerzona to nie na moją głowę :D

Hejka i gratki! :)

Heja :) Dzieki :D

Posted

Dzisiaj jak pomyłam narzędzia, to inna wet mnie uczyła, jak segregować narzedzia do sterylizacji :D Ale w sumie to ja tam jestem żeby po wszytskim sprzatac haha, ale i pomagam przy zwierzach :D wczoraj karmiłam strzykawką znalezionego na ulicy kotka... :( waży 50 g :o

Ja nawet i jako sprzataczka u weta mogla bym pracować :D byle blisko zwierzaków :)

jeju to ale malenstwo musi byc z tego kociaka ....