Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej. ;) Sorki, że się nie odzywałam, ale zamieszania trochę w tym tygodniu miałam.. odebranie prawka, ostatnie dni pracy, załatwianie szkoły, ortodonta.. a i okazało się, że i weekend zajęty, bo ciocia potrzebuje mnie do dzieci, a potem może uda mi się na chwilę na zawody. ;) W poniedziałek zaczynam już zajecia, nie wiem jak to będzie, bo nikogo nie znam :(

Fotki mam ze spaceru niedzielnego.. był ozzik, flat, hasior, pudel i Dorson :P niektórzy pewnie widzieli na fb 

Posted

Też się bałam początku. Poszło gładko, szybko zaaklimatyzowałam się w szkole i poznałam grupę. Z początku brakowało mi LO, ale po kilku dniach nie wyobrażałam sobie wrócić do niego :P 

Z grupą dwa razy spotkaliśmy się po zajęciach- integracja przy piwie itd :grins: 

Posted

oo początek studiów, faaaaajnie ;)

Nie ma się czym przejmować, że się nikogo nie zna. Tak jest nawet lepiej, niż jak szłabyś z jakąś koleżanką. Tak więcej ludzi poznasz, rozkręcisz się i bardzo Ci się spodoba ;)

A nie doczytałam.. jaki kierunek?

Posted

Studia są super, my na pierwszej integracji tak zabalowaliśmy, że już każdy każdego kochał  :laugh2_2:  Gorzej było z zapamiętaniem imion. 

Posted

Hejka Zdjęcia widziałam, a szkołą się nie przejmuj, poznasz nowych ludzi

hejka

Pracowity tydzien miałaś a szkola sie nie przejmuj , nikogo nie znasz to poznasz

Też się bałam początku. Poszło gładko, szybko zaaklimatyzowałam się w szkole i poznałam grupę. Z początku brakowało mi LO, ale po kilku dniach nie wyobrażałam sobie wrócić do niego :P

Z grupą dwa razy spotkaliśmy się po zajęciach- integracja przy piwie itd

Ty studia teraz zaczynasz? Nie bój nic, szybko się poznaje nowych ludzi, zwłaszcza pod koniec semestru, jak notatki są potrzebne :lol:

No jakoś przeżyłam, ale żadnej integracji jeszcze nie było :D

Ola, to jest śliczne :loveu: Wiesz co :razz:

Dzięki ;p musze w końcu za to się zabrać i wszystko załatwić ;p 

oo początek studiów, faaaaajnie ;)

Nie ma się czym przejmować, że się nikogo nie zna. Tak jest nawet lepiej, niż jak szłabyś z jakąś koleżanką. Tak więcej ludzi poznasz, rozkręcisz się i bardzo Ci się spodoba ;)

A nie doczytałam.. jaki kierunek?

Pielęgniarstwo ;)

Studia są super, my na pierwszej integracji tak zabalowaliśmy, że już każdy każdego kochał  :laugh2_2:  Gorzej było z zapamiętaniem imion. 

hahahha ;p 

Wczoraj miałam Wam odpisać, ale cytowanie mi nie działało :/ 

Posted

Dzisiaj mam mega pecha, więc i zły humor ;) pozostawiam więc tylko filmik i uciekam

https://www.youtube.com/watch?v=AEeyCy3fhNw&feature=youtu.be

Posted

Świetny :loveu:

fajny :)

To zaraz bedzie kolejny z dzisiaj ;p 

Super zdjęcia , zwłaszcza te grupowe :loveu:

Dzięki :P 

hahahah ;p 

Jaki śliczny haszczak! Będę tutaj częstym gościem ;). Skąd jesteście?

Zapraszamy ;) okolice Wawy 

Jęzor wywali, to zadowolona :D

macie filmik z dzisiaj ;p wrażliwym na piski radzę wyłączyć głos ;p 

http://www.youtube.com/watch?v=WSKiLiXQudw&feature=youtu.be