Aleksa. Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 kalyna napisał(a):Ogromne gratulacje :) Piękne szelki ma Dora, fiolet, mój kolor :loveu: http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_1613.jpg :loveu: rashelek napisał(a):Ile zdjęć, jestem w szoku :lol: Wszystkie cudne :loveu: magdabroy napisał(a):Pięknie jej w fiolecie :loveu: junoo napisał(a):achh cudne foty :DDzi Dziękujemy :loveu: To jeszcze my z wczoraj :) 'trochę' włosów ścięłam :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Faktycznie te fotki są masakrycznej jakości, jak śmiesz je w ogóle pokazywać :diabloti: To jest Twoim aparatem? A nie Beaty? łał :-o Świetne fotki, takie radosne, słoneczne :loveu: I ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Ty$ka napisał(a):Faktycznie te fotki są masakrycznej jakości, jak śmiesz je w ogóle pokazywać :diabloti: To jest Twoim aparatem? A nie Beaty? łał :-o Świetne fotki, takie radosne, słoneczne :loveu: I ślicznie Ci w nowej fryzurze :loveu::loveu: Wszystkie fotki z mojego aparatu oprócz wspólnego z Dorą. ;) :) Dziękuję :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Wszystkie fotki z mojego aparatu oprócz wspólnego z Dorą. ;) :) Dziękuję :loveu: O łał, świetne zdjęcia. Przypomnij: Ty masz lustro czy cyfrówkę? Quote
Aleksa. Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Ty$ka napisał(a):O łał, świetne zdjęcia. Przypomnij: Ty masz lustro czy cyfrówkę? Już od września 2013 r Canona 600 D ;p Quote
Ty$ka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Już od września 2013 r Canona 600 D ;p Mam dobry orient :lol: Quote
rashelek Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Super masz tą nową fryzurkę, baaardzo mi się podoba to cieniowanie :loveu: Quote
*Magda* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Olu, ślicznie wyglądasz w nowej fryzurze :) Quote
junoo Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 super fryzurka ja też muszę się na kiedyś umówić do fryzjera... tylko jeszcze nie wiem czy chce ściąć czy zapuszczać :P Quote
łamAga Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 ślicznie wyglądasz :loveu: też mam zamiar ściąć trochę ale się zabrać za to nie mogę bo mi szkoda , chociaż nie wiem czemu jak mam mega zniszczone hehe Quote
Aleksa. Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Ty$ka napisał(a):Mam dobry orient :lol: No bardzo :lol: rashelek napisał(a):Super masz tą nową fryzurkę, baaardzo mi się podoba to cieniowanie :loveu: magdabroy napisał(a):Olu, ślicznie wyglądasz w nowej fryzurze :) junoo napisał(a):super fryzurka ja też muszę się na kiedyś umówić do fryzjera... tylko jeszcze nie wiem czy chce ściąć czy zapuszczać :P dOgLoV napisał(a):ślicznie wyglądasz :loveu: też mam zamiar ściąć trochę ale się zabrać za to nie mogę bo mi szkoda , chociaż nie wiem czemu jak mam mega zniszczone hehe Dziękuję :) Miło, że się podoba :loveu: Aga, ścinaj :D ja też miałam zniszczone i ogólnie chciałam znowu obciąć się na krótko, ale jakoś się powstrzymałam :D Zdziwicie się, ale mam znowu jakieś foty :D z lasu fatalne-muszę poćwiczyć zdjęcia w ruchu :p na polance coś wyszło ;) Quote
Aleksa. Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Mój piesek po ok. 15 minutach spaceru wytarzał się w kooopie....ludzie nie mają się gdzie zalatwiać :angryy: OLA i zdjęcia w ruchu :diabloti::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ładne zdjęcie w ruchu, co Ty od niego chcesz :diabloti: Quote
Naklejka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Jakie ładne zdjęcia! :) a fryzurka super :D Quote
paulaa. Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_1792-3.jpg piękne są te fotki o zachodzie słońca :loveu: i w ogóle Ola coraz lepsze te foty :razz: Quote
Ty$ka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 E tam, fotki w ruchu to inna bajka, ale reszta - no miodzio :loveu: Quote
Aleksa. Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 magdabroy napisał(a):Ładne zdjęcie w ruchu, co Ty od niego chcesz :diabloti: No, wszystko dokładnie widać :evil_lol: Naklejka napisał(a):Jakie ładne zdjęcia! :) a fryzurka super :D Dziękuję :eviltong: paulaa. napisał(a):http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_1792-3.jpg piękne są te fotki o zachodzie słońca :loveu: i w ogóle Ola coraz lepsze te foty :razz: Tylko portrety ostre mi wychodzą. :p potrzebuję lekcji, jak robić foty w ruchu :eviltong: Ty$ka napisał(a):E tam, fotki w ruchu to inna bajka, ale reszta - no miodzio :loveu: Mimo wszystko dziękuję :cool3: Quote
Recommended Posts