Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10622172_701742489875473_2099478636_n.jpg?oh=58a8fb65c401e049171e21bb08f1c21e&oe=53FC26E8&__gda__=1409046712_68dbbc67a0f1bb6805fc6101d1d03405[/url] przeurocza jest, o co Ci chodzi :loveu:
Trzymamy kciuki :D

Posted

Macie fotkę suni z przytuliska

No to pamietacie Hekotra, ktory był u siostry mojej mamy ? Znalazłam mu nowy dom, ale cała rodzinka była u mnie dzisiaj i dowiedziałam się, że mają kota w hodowli zarezerwowanego..:angryy: chociaż jeden plus, że z rodowodem.....:shake::angryy:

Posted

Szira pojechała dzisiaj do domku. ;) Trzymam kciuki za nią, ale jeszcze czekam czy wszystko ok, bo jest tam 5 miesięczne dziecko. ;) Niby są świadomi i chcieli dziecko przyzwyczajać od małego z psem, ale wiecie jak to ze szczeniakiem ok 2 miesięcznym :lol: Ciągle gryzie :eviltong:

Posted

Trzymamy kciuki za Szirę :) Będzie dobrze!
(choć ja zawsze puszczam kciuki za moje psy dopiero jak pies pobędzie jakieś pół roku u kogoś ;p).

Posted

Dziękuję za życzenia :)

Angi, nie poszło. ;) Mój egzamin trwal 53 minuty i niestety jak to ja musiałam coś zrobić. Na placu wszystko ok, na mieście miałam zatrzymanie w określonym punkcie, zawracania na rondzie z tramwajami, różne dziwne skrzyżowania, zawracanie z wykorzystaniem instrastruktury, parkowanie prostopadle.. i nagle skrzyżowanie, na którym miałam jechać na wprost.. były ze trzy samochody skracające w prawo, wiec jak nie miałam miejsca czekałam przed pasami.. zwolnilo się więc ruszam nadal na zielonym chwile jeszcze musze czekać i nagle daje mi po hamulcach ze ja mam już czerwone.. no nic próbuje dalej ..

Posted

magdabroy napisał(a):
Spóźnione STO LAT!

Głowa do góry ;) Ja zdałam za 6 razem ;)

Dziekuję :loveu:
Ja się nie poddaje i próbuję dalej :) tylko to jest kosztowne.. :(

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

za pierwszym razem mało kto zdaje więc nie ma się czym przejmować ;)

No ja prawie zdałam praaawie :( :P