Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']Też bym chciała :roll:[/QUOTE]

Może ktoś szuka opieki na wakacje, poszukaj :)
[quote name='marta1624']Ale super miejsce :loveu:[/QUOTE]

a no :D :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']A ja jestem inna- nie chcę być nianią :D Znaczy... Ekhm.... Oryginalna jestem :D[/QUOTE]

przyznaj się, że nie lubisz dzieci :mad:

Posted

[quote name='Ty$ka']przyznaj się, że nie lubisz dzieci :mad:[/QUOTE]

Nie mogę powiedzieć że nie lubię- młodszymi boję się zajmować (mam schizę że uszkodzę :D), a starsze po kilku godzinach mnie męczą. Może też przez to, że np do kuzynki (7 lat) mówię żeby czegoś nie robiła, a ona i tak to zrobi :/ Jak mam dziecko kilka godzin- super. Ale tak z 5h raz w tygodniu :D

Posted

DZiewczynki, podajcie mi na PW namiary na jakąś fundację czy osobę ratującą haszczaki, jeden jest w wielkiej potrzebie, w okolicach Płocka.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Posted

[quote name='egradska']DZiewczynki, podajcie mi na PW namiary na jakąś fundację czy osobę ratującą haszczaki, jeden jest w wielkiej potrzebie, w okolicach Płocka.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Nie na PW, ale ... ;)
http://soshusky.pl/
http://huskyadopcje.org/
HaszczePaszcze

Osobiście miałam okazję współprcować z Osobami z każdej tych organizacji...
Jest jeszcze Fundacja Adopcje Malamutów , która działa prężnie i tez mam do nich zaufanie.

Posted

[quote name='marta1624']A ja jestem inna- nie chcę być nianią :D Znaczy... Ekhm.... Oryginalna jestem :D[/QUOTE]

Ja też bym nie mogła być nianią :shake:
Swoje dziecko, to swoje ;)
Ale cudzym już nie mam ochoty się zajmować :eviltong:

Posted

Cześć Wszystkim :buzi:

Jakoś nie było mnie na dogo albo przelotem. ;) w sobote byłam w Wawie z Beata, a potem do mnie wróciłyśmy po Dorciaka i do niej ;) Wróciłam w poniedziałek i do pracy :P

A teraz gotuje sobie dopiero obiad :P od razu gotuje więcej na jutro żeby do pracy wziąć, bo siedze z małą od 8,30 więc żebym z głodu nie padła :D A jak mała śpi, to nie siedzę na dogo tylko oglądam pewien serial :D wciągnęło mnie :P AAA i piąteczek mam wolny :loveu:

nie mam zdjęć.. tylko jedno padniętej Dorci po spacerze w duchote :D

Tak więc no żyjemy :)

Posted

Heeej Wszystkim :buzi:

Żyjemy :) Byłyśmy z Beatą na spacerku :) Dorcia była grzeczna spuściłam ją ze smyczy do wody i nie poszła sobie nigdzie ;) Zmoczyła się i wróciła sama do mnie żeby ją zapiąć :) W lesie też na chwilę była luzem i było ok :) Bieganie luzem było spontaniczne , bo u siebie w lesie mało ją spuszczam. ;)

teraz śpi

Posted

Nie tyle do uciekania, co po prostu u mnie jeżdżą na quadach, koniach i nie zawsze mogę ją tak szybko odwołać. Niestety boje się, że kiedyś kon się wystraszy przez nią, a wole nikomu krzywdy przez psa nie zrobić. ;) Ale ogólnie Dora jest spuszczana,ale więcej w innym lesie :p