Aleksa. Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 I nadszedł ten wyczekiwany moment :loveu: Pamiętacie pewnie, że Charlie nie akceptował Dorci, szczekał na nią, podwarkiwał i chciał ugryźć :D Wszystko jest już dobrze :loveu: trochę to trwało i zastanawiam się, czy podziałał mój eksperyment plus dodatkowo stopniowe przyzwyczajanie go do Dorci :p Quote
maxishine. Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 A czyj jest Charlie? I czemu nikt mu nie zetnie trochę tej sierści? ;) Quote
rashelek Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_1259.jpg?t=1405254240 ten zachwyt wymalowany na pysku mówi wszystko :loveu: :lol: Quote
Aleksa. Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='unikatowydiament']no piękne ząbki Laleczka ma:) dziękujemy :D [quote name='dOgLoV']dwa słodziaki :loveu: [quote name='marta1624']Śliczne psiaki :loveu: :loveu: [quote name='Yuki_']A czyj jest Charlie? I czemu nikt mu nie zetnie trochę tej sierści? ;) Charlie jest u mnie na hoteliku. ;) Widać Pani nie chce mu ścinać włosków. :) To jest hawańczyk ;) [quote name='rashelek']http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_1259.jpg?t=1405254240 ten zachwyt wymalowany na pysku mówi wszystko :loveu: :lol: taak :D Patrzcie :o niemożliwe staje się możliwe :o [video=youtube;ItS8v-Zqlm4]https://www.youtube.com/watch?v=ItS8v-Zqlm4[/video] Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Cześć :D Ile macie piłeczek :D Jeeej, jaka fajna pierdoła ;pppp Super, że się przekonał do Dory. Ona taka na tym filmiku delikatna, nie wie co z nim zrobić :D Quote
Aleksa. Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Anecioreczek']tyle zabawyyy :D[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Cześć :D Ile macie piłeczek :D Jeeej, jaka fajna pierdoła ;pppp Super, że się przekonał do Dory. Ona taka na tym filmiku delikatna, nie wie co z nim zrobić :D[/QUOTE] [quote name='marta1624']Ale szybki :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Dora wybiegała pieska :evil_lol:[/QUOTE] Wiecie, to tylko urywka z ich zabawy ;) Wczoraj biegali po cały podwórku, a Dora chciała go zaczepić za kark podgryźć, ale nie wiedziała jak żeby nic mu nie zrobić. :evil_lol: No ale Charlie właśnie pojechał :placz: jutro wraca do stanów ;) A ja uciekam do pracy w ten upalny dzionek :eviltong: Miłego dnia :cool3: Quote
Aleksa. Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Również miłego dnia ;)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Udanego dnia i w pracy, i poza nią ;)[/QUOTE] [quote name='Yuki_']Dobry wieczór Ola :D[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Hejka ;)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :D [quote name='magdabroy']A jak idzie Ci w pracy?[/QUOTE] Wydaje mi się, że dobrze :eviltong: dzisiaj i jutro jade o 2 h wcześniej ;) Quote
Aleksa. Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='magdabroy']Nadgodzinki będą :evil_lol:[/QUOTE] Nadrobie wolny poniedziałek akurat :D Quote
Aleksa. Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 Zrobiłam sobie dzisiaj selfie z małą hahaha, ale nie wiem, czy mogę z nią publikowac fotki :hmmmm: Quote
Aleksa. Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 i taka super obróbka w telefonie hahah :lol: Quote
Recommended Posts