rashelek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 I jak tam wyjazd? :) Kiedy wracasz do Dorciakowej? :grins: Quote
Aleksa. Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 vege* napisał(a):Powodzenia :) Jazda samochodem jest bardzo przyjemna :) nie dziękuję :D okaże się :)) Ty$ka napisał(a):To miłej nauki na prawko. Nie zabij tam nikogo :p postaram się :p rashelek napisał(a):Na wykładach to nudno jest. Wiadomo, jazdy najlepsze :grins: To jeszcze z miesiąc Ci został do jazd, nie? Poszłam na kurs weekendowy :) Jazdy mogę zacząć, jak będę miała jakiś numer pk (?) czy coś takiego.. ;) ale nie mogę znaleźć zdjęcia dowodowego.. wiec muszę iść zrobić nowe, a potem do wydziału komunikacji ;) Angi napisał(a):na wykładach to ja umrę :grins: nie jest tak źle :D byle do przerwy i tak ciągle :D magdabroy napisał(a):Nie za dobrze Ci :mad::eviltong: Ty$ka napisał(a):Takiej to dobrze :p No właśnie nie za dobrze :P Musiałam kosić tam na działce, pielić itp. więc na plażowanie praktycznie tylko wtedy miałyśmy czas, bo innego dnia już padał deszcz.. potem w dniu wyjazdu byłyśmy jeszcze na spacerze po plaży ;) ale zawsze to jakiś wyjazd. ;) trabeska napisał(a):Ej, w jakiej miejscowości dokładniej jesteś? :D Z Dorą jesteś? Teraz pogoda u nas fajna, w sam raz nad morze. dOgLoV napisał(a):Pewnie jesteście na tej plaży na ktorej My byliśmy , też nie pamietam miejscowości ale była za Mielnem , super tam było , i dużo piesów biegało :loveu: To było Unieście, czy jakoś tak :) Molowe napisał(a):oo no to widzę,że wakacje na 100% zazdrościmy :loveu: Ty$ka napisał(a):Miłego odpoczynku :loveu: :loveu::loveu: rashelek napisał(a):I jak tam wyjazd? :) Kiedy wracasz do Dorciakowej? :grins: Już jestem :D byłyśmy w lesie i deszcz nas złapał :eviltong: Quote
Molowe Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Musisz wyrobić pkk-profil kandydata na kierowcę żebyś mogła właśnie rozpocząć jazdy,no to trzymam kciuki żebyś szybko kurs ukończyła i dobrze egzamin zdała,ja też jestem w trakcie :grins: Quote
Aleksa. Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Molowe napisał(a):Musisz wyrobić pkk-profil kandydata na kierowcę żebyś mogła właśnie rozpocząć jazdy,no to trzymam kciuki żebyś szybko kurs ukończyła i dobrze egzamin zdała,ja też jestem w trakcie :grins: No dokładnie coś takiego muszę zrobić :D Trzymam za Ciebie kciuki :buzi: damy radę :) Quote
Molowe Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Aleksandra95 napisał(a):No dokładnie coś takiego muszę zrobić :D Trzymam za Ciebie kciuki :buzi: damy radę :) oo dziękuję serdecznie Kochana! :calus: Quote
rashelek Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Co to jest "profil kandydata na kierowcę"? Ja nie musiałam czegoś takiego wyrabiać :crazyeye: Po prostu jak skończyłam teorię to poszłam na jazdy. A egzamin mogłam mieć dopiero po urodzinach ;) Quote
Molowe Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Bo to nowość wprowadzona dopiero w zeszłym roku chyba :) Taki papierek urzędowy zawierający informację o jaką kategorię się ubiegasz,podstawowe dane i w ogóle nie wiem po co im to no ale takie są wymogi :D Quote
Aleksa. Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 Mój piesek dzisiaj kończy 6 lat :crazyeye: Quote
Sonka95 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Razem z Sonką życzymy ci wszystkiego najlepszego Dora :loveu: Quote
maxishine. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 trabeska napisał(a):Ej, w jakiej miejscowości dokładniej jesteś? :D Z Dorą jesteś? Teraz pogoda u nas fajna, w sam raz nad morze. W Warszawie :mdleje: Quote
Yuveza Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Boże wszyscy prawko zdają, jak ten czas szybko leci :evil_lol: Wszystkiego najlepszego dla Dorci, chyba musimy sie na jakis spacer umówic ;) Quote
Aleksa. Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='Sonka95']Razem z Sonką życzymy ci wszystkiego najlepszego Dora :loveu: [quote name='marta1624']Wszystkiego najlepszego!!! :loveu: [quote name='magdabroy']Sto lat Dorcia :loveu: [quote name='Baski_Kropka']100 lat Dorcia :D [quote name='dOgLoV']A nie wygląda na tyle ;) sto latek :loveu: DZIĘKUJEMY :loveu: [quote name='Yuki_']Wytulaj Dorę ;) dobrze :lol: [quote name='Yuki_']W Warszawie :mdleje: Byłam w Koszalinie. ;) [quote name='westie_justa']Boże wszyscy prawko zdają, jak ten czas szybko leci :evil_lol: Wszystkiego najlepszego dla Dorci, chyba musimy sie na jakis spacer umówic ;) Kogo ja widzę! :o No pewnie :P Quote
Qeeriefire Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Spóźnione sto lat!!! Wygłaskaj Dorę :loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Doru, moje spóźnione wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
Aleksa. Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 marta.k9080 napisał(a):najlepszego Dorka:BIG: maryg22 napisał(a):Wszystkiego najlepszego Dorcia! :new-bday: Collie napisał(a):Spóźnione sto lat!!! Wygłaskaj Dorę :loveu::loveu::loveu: Ty$ka napisał(a):Doru, moje spóźnione wszystkiego najlepszego :loveu: Dziękujemy za życzonka :loveu: dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Cześć Aga :) Chyba zgram jakies fotki z morza, ale mam mało :P ale w jpg całe szczeście, to nie musze obrabiać :diabloti: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Aleksandra95 napisał(a): Chyba zgram jakies fotki z morza, ale mam mało :P ale w jpg całe szczeście, to nie musze obrabiać :diabloti: koniecznie ! uwielbiam morze :loveu: Quote
Recommended Posts