Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D

Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ej, wcale się nie śmieję ;) Współczuję jej, bo już sobie pomyślałam jak kundelos by sie zachował :D

Jaka Nona sympatyczna, taka zabawowa, radosna :D

Sorki, to miało być do Beaty :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej :) dzisiaj pogoda masakryczna, ale na spacer trzeba było iść :p wiało jak cholera, padało, a potem to jakiś grad ze śniegiem padał :/ ale cudem z Beata przeszlysmy 11 lub 13 km, dokładnie nie wiadomo, bo każdy tel pokazuje inaczej :D

mam dla was filmik z maltretowania Tosci :D z dzisiaj oczywiscie :)

[video=youtube;dl3Khz5BwSs]http://www.youtube.com/watch?v=dl3Khz5BwSs[/video]

ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
ło haszczaki bez smyczy... skandal :diabloti: i to w lesie!... skandal:evil_lol:

Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...

Posted

Ty$ka napisał(a):
Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...

A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake:

Posted

Yuki_ napisał(a):
A daj spokój, policja i straż miejska chwilami przesadza a chwilami nie robi tego co trzeba...:shake:

Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale to jest chore. Zwracają uwagę człowiekowi z wychowanym, idącym przy nodze psie, a już nie widzą agresorów... Chociaż ja nie mogę narzekać - policja mnie i M. zna, nieraz akurat się natknęłam, gdy M. był bez smyczy i nic nie mówiła nam, ewentualnie że mam fajnego, wychowanego psa i czy mogą pogłaskać :p

umie to samo. Jak kilka lat temu kręciłam się Figą koło placu zabaw to matka wezwała SM i chyba dali mi mandat czy pouczenie (nie pamiętam). A jak idzie sobie mamusia z synkiem i z yorkiem na plac zabaw (york stawia łapę za ogrodzenie) to nikt nie wzywa SM, bo przecież to słodki, mały piesek. :shake:

Posted

[quote name='Sonka95']Fajna psianka i widać , że bardzo lubi się szarpać :)

Ojj, lubi :razz:

[quote name='sunshine']spłoniecie w piekle!:razz:

oh nie :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Od razu przypomniała mi się sytuacja jak K. napatoczyła się w lesie na policję i ta chciała wlepić jej mandat za... za to, że jej pies (jamnik!) jest spuszczony w lesie. To nic, że idzie koło nogi K. i nawet nie zauważyła, że ktoś przyszedł. Przecież pies w lesie być nie może luzem, nawet ten, który spuszczony idzie za panem jak na sznurku...

masakraa ;) Dora mimo że mogę z nią iść i 15 km na smyczy, to nie to samo jak przejdę te 7 km bez smyczy :) Ona musi sobie pobiegać swoimi ścieżkami ;)

[quote name='Zuzia&Szanti']No normalnie szok, że się wam po prostu chciało - też was podziwiam ;).
Dziś też poszłyśmy daleko :cool3:
[quote name='Yuki_']hej :)
Dora umie może sztuczkę ukłon?

Umie, a czemu pytasz ? ;)

Dzisiejszy spacerek 11km :) http://www.endomondo.com/workouts/288020810/8736898

Zrobiłam jakieś fotki, ale to może jutro :)

Po spacerze pojechałam szukać butów na studniówkę iiii nie znalazłam :mdleje: obeszłam całą Arkadie, Głębocką i wileniak:mad:

Posted

Yuki_ napisał(a):
nooo, fajnie. A jak nauczyć by robiła z mojej pozycji stojącej ukłon?

Wiesz co, ja wyłapałam moment podczas zabawy, jak się kłaniała :lol:

magdabroy napisał(a):
No to czekam na fotki ;) Do jutra i ani jednego dnia dłużej :diabloti:

Oki dla Ciebie, to może i teraz coś zgram :p chociaż padam :D

Posted

[quote name='Sonka95']No to czekamy na foteczki ;) a kiedy masz studniówkę ? :)

8 lutego :)

Najpierw domowe :)

piesek zadowolony po udanych ćwiczeniach :loveu:

i znudzona :D]