maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Hej -co Ola takiego robi ze jej ciągle nie ma na dogo? :roll: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Yuki_ napisał(a):Moja Juna jest lepszym wilkiem :eviltong: No wiesz co :( unikatowydiament napisał(a):hej Dziewczyny:) oo, kogo ja tu widzę :lol: Yuki_ napisał(a):Hej -co Ola takiego robi ze jej ciągle nie ma na dogo? :roll: Jak to mnie ciągle nie ma ? :P teraz jestem :lol: Ana :) napisał(a):Hejka :) co tam słychać ? Hej :) A jakoś leci szkoła, lekcje, znajomi i tak ciągle.. i coraz mniej mam czasu :/ Quote
betty_labrador Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Aleksandra95 napisał(a): Hej :) A jakoś leci szkoła, lekcje, znajomi i tak ciągle.. i coraz mniej mam czasu :/ Na co masz mniej czasu? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Aleksandra95 napisał(a): Jak to mnie ciągle nie ma ? :P teraz jestem :lol: Teraz jej nie ma :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 betty_labrador napisał(a):Na co masz mniej czasu? :cool3: No pomyśl ;) nie mam za bardzo czasu wolnego dla siebie ;) magdabroy napisał(a):Teraz jej nie ma :evil_lol: nom :lol: Quote
betty_labrador Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Aleksandra95 napisał(a):No pomyśl ;) nie mam za bardzo czasu wolnego dla siebie ;) nom :lol: no tak wiem wiem-ale pomyśl ze teraz sie uczysz by później mieć łatwiej w życiu w sensie praca (przynajmniej tak sie uważa-że nauka w tym pomaga ;) ). Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 magdabroy napisał(a):Teraz jej nie ma :evil_lol: Jeśli to było o mnie to już jestem. :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Yuki_ napisał(a):Jeśli to było o mnie to już jestem. :eviltong: O Tobie, o Tobie ;) Tylko to minęły 2h :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Bo oglądałam detektywów na komórce i jadłam pizzę:eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 (edited) Hej :) dzisiaj pogoda masakryczna, ale na spacer trzeba było iść :p wiało jak cholera, padało, a potem to jakiś grad ze śniegiem padał :/ ale cudem z Beata przeszlysmy 11 lub 13 km, dokładnie nie wiadomo, bo każdy tel pokazuje inaczej :D mam dla was filmik z maltretowania Tosci :D z dzisiaj oczywiscie :) [video=youtube;dl3Khz5BwSs]http://www.youtube.com/watch?v=dl3Khz5BwSs[/video] Edited January 12, 2014 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):heejjj to jest jakaś piosenka... Kurde, zaraz poprawie :D z telefonu ciężko się dodaje Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Angi napisał(a):uwielbiam ją :D ( piosenkę ;]) Ja też :P link poprawiony :P Quote
rashelek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jak Wam się chciało iść w taką pogodę :mdleje: Nasz najdłuższy spacer dzisiaj trwał godzinę :lol: Quote
betty_labrador Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ja sama tyle bym nie poszła -ale dobrym towarzystwie można iść ^^ Biedna Tosia :( Quote
Sonka95 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;) Quote
Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 (edited) rashelek napisał(a):Jak Wam się chciało iść w taką pogodę :mdleje: Nasz najdłuższy spacer dzisiaj trwał godzinę :lol: Jak trzeba, to trzeba :P Ty$ka napisał(a):Biedna Tosia.... dwa wilki ją atakują :( tak bardzo :D czasem sama zaczyna :D betty_labrador napisał(a):Ja sama tyle bym nie poszła -ale dobrym towarzystwie można iść ^^ Biedna Tosia :( Oczywiście :D Już tu nie udawaj, że się nią przejmujesz :diabloti: bo podczas tych 'walk' wyśmiewasz się z niej i z tego jaka z niej sierota :evil_lol: Sonka95 napisał(a):No podziwiam was , że tyle km przeszłyście w taką paskudną pogodę ;) Ana :) napisał(a):oj mi by się nie chciało tak łazić :D No czasem trzeba :) Yuki_ napisał(a):Dobranoc dziewczyny :) magdabroy napisał(a):Cześć Ola :) Hej :) mam dla Was filmik Nony-mini owczarka do kolana :D [video=youtube;8UqK7eVmEUU]http://www.youtube.com/watch?v=8UqK7eVmEUU&feature=youtu.be[/video] Edited January 14, 2014 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Yuki_ napisał(a):Hej To ty się bawiłaś z sunia? Tak, a co ? :lol: Quote
Recommended Posts