Guest wolfheart Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Aleksandra95 napisał(a):to do Magdy, bo to ona chciała wszystkie na raz :evil_lol: :mad::mad::mad: no tak,mamy winną Quote
*Magda* Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Aleksandra95 napisał(a):to do Magdy, bo to ona chciała wszystkie na raz :evil_lol: Najlepiej teraz zwalić winę na mnie :mad: zdjęć się nie chciało robić/wstawiać i teraz szuka winnego :eviltong: Ale i tak masz wpie*dol od Marty :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 magdabroy napisał(a):Najlepiej teraz zwalić winę na mnie :mad: zdjęć się nie chciało robić/wstawiać i teraz szuka winnego :eviltong: Ale i tak masz wpie*dol od Marty :eviltong: ktoś musi być winny,na kogo padnie na tego bęc, w łeb:diabloti: Quote
Aleksa. Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 zaraz ide na spacer, to zrobie az jedno foto telefonem :p cieszycie sie ? :p Quote
KT Arts Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 bardzo ! ;) ja właśnie wróciłam ze spaceru i mam ze 150 leśnych fotek :loveu: będą u mnie niebawem ;) Quote
Aleksa. Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Niufciak']bardzo ! ;) ja właśnie wróciłam ze spaceru i mam ze 150 leśnych fotek :loveu: będą u mnie niebawem ;) A ja nie brałam aparatu, bo nie miałam dużo czasu na spacer :) zaraz ogarnę w domu i znajome wpadają :lol: ale mam foteczki :p aż dwie :lol: nasza trasa ;) http://www.endomondo.com/workouts/264231123/8736898 Quote
Sonka95 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 To i tak ładnie zrobiłyście 6 km w godzinkę :) Quote
Aleksa. Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Sonka95 napisał(a):To i tak ładnie zrobiłyście 6 km w godzinkę :) mamy dobre tempo, jak same chodzimy :evil_lol: dOgLoV napisał(a):zdjęcia słodkie :loveu: magdabroy napisał(a):Ooooooo i koniki się załapały :) No przy konikach specjalnie zrobiłam :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 OLA biega :eviltong: A fotki z serii - znajdź 10 sszczegółow :diabloti: Quote
Aleksa. Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Niufciak napisał(a):fajne foteczki :) i fajne koniki :) Dzięki :lol: betty_labrador napisał(a):OLA biega :eviltong: A fotki z serii - znajdź 10 sszczegółow :diabloti: Tak, bo kocham biegać xd ;) dOgLoV napisał(a):hejka ;) Cześć :loveu: mam fotki, nie zgadniecie jakie :loveu: Quote
łamAga Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aleksandra95 napisał(a): mam fotki, nie zgadniecie jakie :loveu: coś mi mówi ze nie psie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='dOgLoV']coś mi mówi ze nie psie :diabloti: A właśnie że nie, bo.... sceniacek :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 To jak kochasz biegać to zima z Dorą bedziesz przy saniach zasuwać xD pimpuś :D Quote
Sonka95 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ale słodziaczek :loveu: Co nie spojrzę to piękne szczylki a ja nie mogę mieć 2 psa :shake: Quote
Naklejka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Co ja tu wejdę, to szczyle pokazujesz, giń! :evil_lol: Quote
rashelek Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Widzę, że hurttowe szelki bardzo Ci odpowiadają :lol: Szczylek cudny! U Was w schronie tak dużo maluchów jest? Czy skąd Ty je bierzesz? :P Quote
Aleksa. Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Sonka95']Ale słodziaczek :loveu: Co nie spojrzę to piękne szczylki a ja nie mogę mieć 2 psa :shake: [quote name='Naklejka']Co ja tu wejdę, to szczyle pokazujesz, giń! :evil_lol: Wy możecie tylko na nie patrzeć, a ja je miziać :loveu: :evil_lol: [quote name='rashelek']Widzę, że hurttowe szelki bardzo Ci odpowiadają :lol: Szczylek cudny! U Was w schronie tak dużo maluchów jest? Czy skąd Ty je bierzesz? :P Akurat do nich przyczepiłam adresatkę, a nie chce mi się jej znowu przepinać :diabloti: Więc nawet jak używam obroży to i tak nosi hurtty :lol: Quote
sunshine Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Siemanko po starej znajomości zapraszam : Zachęcamy do wzięcia udziału i propagowaniu wydarzenia "Zwierzę to nie prezent" Rozsyłacie zaproszenia po swoich znajomych, niech się uświadamiają. Może kogoś to zastanowi, może ktoś dołączy, może chociaż jedne zwierzęce istnienie zostanie uratowane :loveu: PRZYŁĄCZ SIĘ ! :smile: https://www.facebook.com/events/493598697413975/ Przy okazji mam okazję zobaczyć co u Was :P Quote
Recommended Posts