Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :)
Jaki słodziutki szczeniaczek :loveu:! Chyba dobrze wyczytałam, że jesteś teraz dla tego szczyla DT :) No to masz pewnie zajęcia dużo ;)

Posted

Kolejna zagubiona z subskrypcji galeria :shake: Cześć i czołem :D Widzę u Was zmian mnóstwo, super że tymczasujesz psiaki :loveu: No i baaaaardzo spóźnione najnaj dla Dorki! :D

Posted

betty_labrador napisał(a):

haha jaki słodki . Jeszcze sie mieści :P

Ten transporter był większy od niego, jak leżał normalnie, a nie jak Dora :eviltong:
unikatowydiament napisał(a):
dzień dobry

Cześć :cool3:
Sonka95 napisał(a):

On tak podłapał od Dory :cool3:
magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór :)

Cześć;)
understandme napisał(a):
Cześć :)
Jaki słodziutki szczeniaczek ! Chyba dobrze wyczytałam, że jesteś teraz dla tego szczyla DT :) No to masz pewnie zajęcia dużo ;)

Szczeniaczek był u mnie chwile. Wzięłam go, bo jechaliśmy do Warszawy na jakiś Festyn, na który Fundacja została zaproszona. :cool3:

rashelek napisał(a):
Kolejna zagubiona z subskrypcji galeria Cześć i czołem :D Widzę u Was zmian mnóstwo, super że tymczasujesz psiaki :loveu: No i baaaaardzo spóźnione najnaj dla Dorki! :D

A wiesz, że i ja Waszej galerii nie mam? :shake: Dziękuję w imieniu Dorkowej :eviltong:
unikatowydiament napisał(a):
hej,miłego popołudnia:)

Sonka95 napisał(a):
Cześć :) :)

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

Cześć :loveu:

jakieś zaległe fotki.. ;)

:loveu:

PS. Martel znowu odzyskał energie i wszystko powróciło do normy (no prawie, bo jeszcze nieładne koopki robi :eviltong:)

[SUB][SIZE=2]Całe szczeście to nie było parwa, a prawdopodobnie beztlenowce. [/SUB];) Więc Martel szuka domku :diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):
hehe, jaki on słodki :D szczegolnie jak ziewa :loveu:

To sie ciesze ze wyzdrowial! i nie bylo to nic z wirusówki :)

Tak ten słodziak nieźle rozrabia :D próbuje gwałcić kota :D małego hahah :D

Sonka95 napisał(a):
Super , ze już z nim lepiej :)

Mojej mamie by on się bardzo spodobał , bo kocha psy podpalane i jeszcze długowłose :loveu:https://lh3.googleusercontent.com/-6mmtcnQVqpA/Uciiz7vXf2I/AAAAAAAAB0c/Pp_zUM3FBA0/s640/P1180822.jpg

To może chcesz ? :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
jaki słodziaczek :loveu:

vege* napisał(a):
Jejku jaki on jest uroczy :loveu:

a nadal bez domu :( zainteresowanie było, ale chwilowe :(

arturro2 napisał(a):
hahaha jaka pozycja :D w sam raz na te upalne dni :D

Witamy nowego gościa :cool3:

Sonka95 napisał(a):
Jak bym mogła to bym brała ;)

no wiem wiem.. ;)
rashelek napisał(a):
Mnie z subskrypcji wciągło z 15 wątków, teraz chodzę i szukam gdzie bywałam i staram się nadrabiać :P
https://lh3.googleusercontent.com/-6mmtcnQVqpA/Uciiz7vXf2I/AAAAAAAAB0c/Pp_zUM3FBA0/s640/P1180822.jpg aaa rozpływam się :loveu:

No te dogo często tak robi.. :shake:
Kirinna napisał(a):
mam bardzoo podobne zdjecie juniora za czasów sceniacka:loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-6mmtcnQVqpA/Uciiz7vXf2I/AAAAAAAAB0c/Pp_zUM3FBA0/s640/P1180822.jpg ten wzrok i piłeczka:)

Ola tytuł galerii musisz zmienić:diabloti:

Ten diabelski wzrok :loveu::diabloti:

Na jaki ? :evil_lol:

Prawdopodobnie będę jechała ze znajomymi na mazury.. Zastanawiam się, czy brać Dore.. Z jednej strony bym chciała z drugiej wiem, że Dora długie podróże źle znosi :) no chyba, że to powrót do domu :evil_lol: i sama nie wiem co zrobić, bo jadę z osobami, które na pewno nie będą miały cos przeciwko, nie wiem tylko jak dojazd, bo jedziemy autobusem jak coś.. :roll:

kolejne zaległe

Posted

Sonka95 napisał(a):
To musisz przemyśleć ;) Jakby podróż nie była aż taka długa to bym brała psiaka ...

Właśnie boję się ryzykować.

Kirinna napisał(a):
na bardziej aktualny:evil_lol:

oj tam, czepiasz się :D niedługo znowu będzie wiosna :D

Posted

z jednej strony super byłoby z psiakiem ale z drugiej podróż mogłaby być uciążliwa gdyby było ciepło itp no i nie wiadomo czy Dora dobrze zaaklimatyzowałaby się w nowym miejscu,musisz to przemyśleć żebyś sobie też nie zniszczyła wypoczynku :)