Luzia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='betty_labrador']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5158.jpg?t=1342949478 haha Dotka chowa głowe -wstydzi sie zdjęcia :D chowa bo się boi że jakiś jej psi kumpel zobaczy z kim się zadaje :evil_lol::diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='kalyna']Noo to ja je jak zwykle przegapiłam :grins: kiepski dogomaniak ze mnie.... Ale zdjęcia przepiękne, z Dory prawdziwa modelka :loveu: wywołałaś je? Wiesz te zdjęcia są z lipca, to może nie pamiętasz :razz: Nie, nie wywoływałam :cool3: [quote name='Aleksandrossa']Jaki cudaśny Ryś Rozkoszny :loveu: Dorcia :loveu: A no byłaś wtedy z nami na PM :cool3: [quote name='Sonka95']Mi też się strasznie podobają :) i jej słodka minka :loveu: http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5237.jpg [quote name='understandme']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5254.jpg ale piękne :loveu: Ryś mądry chłopiec :) Dzięki ! :loveu: [quote name='betty_labrador']http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/PM22lipca2012/IMG_5158.jpg?t=1342949478 haha Dotka chowa głowe -wstydzi sie zdjęcia :D [quote name='Luzia']chowa bo się boi że jakiś jej psi kumpel zobaczy z kim się zadaje :evil_lol: haha :eviltong: A ja dziś wreszcie coś pożytecznego zrobiłam :diabloti: niż siedzenie w domu lub chodzenie z koleżankami na lody :evil_lol: chociaż nie! jak byłam w domu to sprzątnęłam też, a to się liczy :cool3: Dzisiaj wstałam z łóżka już o 10,a nie 12 :eviltong: Pojechałam do Wołomina, bo musiałam iść na dodatkową matematykę ;) Wróciłam wzięłam Dore na spacer http://www.endomondo.com/workouts/187518885/8736898 Były dwie próby wejścia do stawu Dory :eviltong: ni cholerę nie weszła dalej niż po łapy :diabloti: Wróciłam 'chwile' odpoczęłam, bo tak duszno że.. :mdleje: w cieniu 28 st ;) wypiłam kawe, zjadłam batona i wzięłam Ryśka na spacer :diabloti: ten to dał czadu koło koni masakra :shake: rzucał się jak debil :cool3: A z ryśka tez marny pływak będzie ahahaha wsadziłam go do wody po brzuch i uciekł szybciej niż go tam postawiłam ; p tu spacer w dwóch częściach, bo po drodze GPS zwariował.. http://www.endomondo.com/workouts/187573685/8736898 http://www.endomondo.com/workouts/187572112/8736898 Więc z psami dziś tuptałam 7 km, a sama jeszcze więcej, a w taki upał jet to troszkę męczące :lol: A teraz ide wreszczie zjeść coś tzn naleśniki z nutella :D należy mi sie :multi: Quote
Sonka95 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ja to teraz puki wolne to nastawiam sobie budzik , bo jak nie nastawie to śpie nawet i do 13 :diabloti: witaj w klubie u mnie dzisiaj na obiad tez były naleśniki :) Quote
Luzia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ładnie :) Ja muszę się w końcu przestawić i o 6 wstawać, bo jak się zwlekam o 10 to jest już tak duszno, że o wyjściu na dłużej nie ma mowy, chyba że późną nocą. Quote
Aleksa. Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja to teraz puki wolne to nastawiam sobie budzik , bo jak nie nastawie to śpie nawet i do 13 :diabloti: witaj w klubie u mnie dzisiaj na obiad tez były naleśniki :) U mnie jest tak, że przebudzam się wcześniej, ale np wejdę na fb w komórce na chwile i ide dalej spać :D Czy pogłaszcze Ryśka i śpimy dalej :D Luzia napisał(a):ładnie :) Ja muszę się w końcu przestawić i o 6 wstawać, bo jak się zwlekam o 10 to jest już tak duszno, że o wyjściu na dłużej nie ma mowy, chyba że późną nocą. no ja w tygodniu, jak szkoła też wstaję o 6 ;) ale z psami nie ma opcji rano gdziekolwiek iść :D sama ledwo na autobus sie wyrabiam :D jak dzisiaj po 11 na autobus szłam to tak duszno, że nie dało sie oddychać :/ Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Zrobiłaś kilka km i spalone kalorie nadrobiłaś naleśnikami :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):Zrobiłaś kilka km i spalone kalorie nadrobiłaś naleśnikami :diabloti: oj tam nie zaszkodzą mi :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Zdjęcia widziałam i pamiętam 8) Fuuu, naleśniki z nutellą :P Quote
Karro Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 A ja mimo wolnego zaczynam już co raz wcześniej wstawać, bo potem będzie ból jak wreszcie do szkoły człowiek pójdzie :diabloti: Dzisiaj wstałam o 8 :cool: Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ty$ka napisał(a): Fuuu, naleśniki z nutellą :P Pychota :loveu: understandme napisał(a):A ja mimo wolnego zaczynam już co raz wcześniej wstawać, bo potem będzie ból jak wreszcie do szkoły człowiek pójdzie :diabloti: Dzisiaj wstałam o 8 :cool: Ja mam codziennie pobudkę o 6 rano :eviltong: Już nie pamiętam jak to jest spać do 8 rano :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ja najbardziej lubię naleśniki z pieczarkami i serkiem żółtym ( przepis od teściowej ulepszony przeze mnie ) :loveu: Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Luzia napisał(a):Ja najbardziej lubię naleśniki z pieczarkami i serkiem żółtym ( przepis od teściowej ulepszony przeze mnie ) :loveu: Do tego jeszcze plasterek szynki, a na naleśnika sos czosnkowy :loveu: Quote
kalyna Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Aleksandra95 napisał(a):U mnie jest tak, że przebudzam się wcześniej, ale np wejdę na fb w komórce na chwile i ide dalej spać :D Czy pogłaszcze Ryśka i śpimy dalej :D FB to najgorsze uzależnienie :eviltong: Ja już od kilku lat mówię, ze muszę wcześnie rano wstawać, coby na spacer pomykać... ale jeszcze mi się to nie udało :splat: za późno chodzę nyny.. Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Luzia napisał(a):Ja najbardziej lubię naleśniki z pieczarkami i serkiem żółtym ( przepis od teściowej ulepszony przeze mnie ) :loveu: Przeczytałam i jestem głodna :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Ty$ka']Zdjęcia widziałam i pamiętam 8) Fuuu, naleśniki z nutellą :P Dziwna jesteś :eviltong: [quote name='understandme']A ja mimo wolnego zaczynam już co raz wcześniej wstawać, bo potem będzie ból jak wreszcie do szkoły człowiek pójdzie :diabloti: Dzisiaj wstałam o 8 :cool: Ja ledwo dzisiaj wstałam, ale wstałam :cool3: [quote name='magdabroy']Pychota :loveu: Ja mam codziennie pobudkę o 6 rano :eviltong: Już nie pamiętam jak to jest spać do 8 rano :evil_lol: No ja też o 6 pobudka :shake: w weekendy trochę dłużej :D [quote name='Luzia']Ja najbardziej lubię naleśniki z pieczarkami i serkiem żółtym ( przepis od teściowej ulepszony przeze mnie ) :loveu: [quote name='magdabroy']Do tego jeszcze plasterek szynki, a na naleśnika sos czosnkowy :loveu: ooo, nie jadłam takich :evil_lol: [quote name='Luzia']Szynka beee, z sosem nie próbowałam :cool1: A Ty mi nieładne rzeczy na FB piszesz :mad::mad::diabloti: [quote name='kalyna']FB to najgorsze uzależnienie :eviltong: Ja już od kilku lat mówię, ze muszę wcześnie rano wstawać, coby na spacer pomykać... ale jeszcze mi się to nie udało :splat: za późno chodzę nyny.. kiedyś Ci się uda :cool3: [quote name='Sonka95']Przeczytałam i jestem głodna :evil_lol: Można narobić sobie smaku fakt :D Quote
Luzia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dooo, nie jadłam takich :evil_lol: A Ty mi nieładne rzeczy na FB piszesz :mad::mad::diabloti: Warto spróbować, są naprawdę genialne :) Ja? :crazyeye: Nigdy w życiu :grins: Quote
Misia&Ruby Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Hej Wam! :) Jak dawno mnie tu nie było...:oops: Widzę, że nowy psi pyszczek pojawił się w galerii. Rysio jest cudny :loveu: Tymczasowicz czy stały mieszkaniec? :) Dorcia jak zwykle cudna :loveu: Wygłaszcz ode mnie oba psiaki! :D Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 od 5 tygodni chodzę spać ok 01.00 a wstaję ok 09.00,na chwile zaś wszystko wróci do sratego systemu,ale to dobrze:multi: Quote
Sonka95 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Już niedługo trzeba będzie wstawać o 7 :roll: ale się rozleniwiłam przez ten tydzień wolnego :) Quote
Aleksa. Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='Luzia']Warto spróbować, są naprawdę genialne :) Ja? :crazyeye: Nigdy w życiu :grins: niee wcale :grins::grins: [quote name='Misia&Ruby']Hej Wam! :) Jak dawno mnie tu nie było...:oops: Widzę, że nowy psi pyszczek pojawił się w galerii. Rysio jest cudny :loveu: Tymczasowicz czy stały mieszkaniec? :) Dorcia jak zwykle cudna :loveu: Wygłaszcz ode mnie oba psiaki! :D Jak na razie tymczasowicz, a co z tego wyjdzie se okaże :eviltong: [quote name='unikatowydiament']od 5 tygodni chodzę spać ok 01.00 a wstaję ok 09.00,na chwile zaś wszystko wróci do sratego systemu,ale to dobrze:multi: a czemu tak ? :lol: [quote name='Sonka95']Już niedługo trzeba będzie wstawać o 7 :roll: ale się rozleniwiłam przez ten tydzień wolnego :) i tak godzina dłużej niż ja :razz::razz: ------------------ muszę znaleźć wolny weekend i jechać do przytuliska :loveu::loveu: są tam dwie panie, które muszę poznać :lol: Quote
Talucha Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 O jakie ślicznotki :) Ja się miałam dzisiaj wybrać i jak zwykle mi nie wyszło :roll: Quote
betty_labrador Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 sliczne huszczaki :loveu: ja sie zabieram z Toba -jak nie masz nic przeciwko :) Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 http://znajdki.pl/images/hus1_1.jpg ta jest piękności :) Quote
Recommended Posts