Aleksa. Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Luzia napisał(a):Ryśka na spacerze nie puszczasz? W Radzyminie w połowie biega luzem, w połowie na smyczy :) A u siebie w lesie całą drogę bez smyczy ;) Quote
Pestkaa Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ale świetny maluch! Moja też uwielbia tak się bawić :) Quote
Anecioreczek Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 fajne to to! wezcie mojego szorstaka do zestawu :D Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Pestkaa napisał(a):Ale świetny maluch! Moja też uwielbia tak się bawić :) Anecioreczek napisał(a):fajne to to! wezcie mojego szorstaka do zestawu :D ten maluch jest do adopcji :lol: bierzcie :D Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 miłego ogladania :) [video=youtube;LeWrftLftNw]http://www.youtube.com/watch?v=LeWrftLftNw&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Śmieszy mnie ten filmik :D ejj, nie dałaś z ćwiczeń z domu i autobusu :placz: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 super filmik !!!! :loveu: piękne czerwone posłanko masz , musze takie sprawic neronowi bo to jego ( takie samo zielone ) następnego prania juz nie przezyje :shake: rozleci sie na kawałki :shake: Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']super filmik !!!! :loveu: piękne czerwone posłanko masz , musze takie sprawic neronowi bo to jego ( takie samo zielone ) następnego prania juz nie przezyje :shake: rozleci sie na kawałki :shake: To posłanko jest Tosi :D:D tylko wypożyczyła gościowi :P Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Nasze ustawiane gupki :P oglądacie? :P Edited May 3, 2013 by betty_labrador Quote
Karro Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Hej :hand: :) http://imageshack.us/a/img826/2317/img0168td.jpg Trójca :loveu: Z Rysia bardzo fajny psiak :) Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='M&S']Cześć Dziewczyny :) Super foteczki! [quote name='understandme']Hej :hand: :) http://imageshack.us/a/img826/2317/img0168td.jpg Trójca :loveu: Z Rysia bardzo fajny psiak :) Cześć :) Dziękujemy :) przypomniałam sobie, że mam na komórce zaległe fotki i filmiki, chcecie ? :) Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 dOgLoV napisał(a):chcemy chcemy :cool3: dobra, to muszę zgrać :lol: ale jakość komórkowa uprzedzam :D Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ja chce fotki, filmików nie chce bo słucham muzyki na yt i nie będzie mi się chciało wyciszać :lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Aleksandra95 napisał(a):dobra, to muszę zgrać :lol: ale jakość komórkowa uprzedzam :D może być :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):ja chce fotki, filmików nie chce bo słucham muzyki na yt i nie będzie mi się chciało wyciszać :lol: Masz problem :stupid: :lol: :diabloti::diabloti: Tak w nawiasie :D przypomniałam sobie, że filmików z ferii z Hektorem Wam nie pokazałam :mad::diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Na razie foty :diabloti: tak wiem super czysta wtedy była :diabloti: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Nasze psiaki tez takie czyste na spacerach :diabloti: Quote
Recommended Posts