Sonka95 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Aleksandra95 napisał(a): Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll: Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye: Quote
Aleksa. Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye: No u nas worek od odkurzacza ciągle trzeba zmieniać, bo wiecznie większość to tam sierść :p Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 hejka ;) Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol: Quote
trabeska Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :) Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol: mnie też się nic nie chce ale no musze :lol: trabeska napisał(a):A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :) Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol: Ja też co tydzień sprzątam, ale nie co tydzień piorę firanki, myje okna itp. :) Quote
betty_labrador Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 no niestety psiaki dostarczaja nam wielu rozrywek -w tym ciągłego sprzątania kłaków lub wieczne zamiatanie/odkurzanie piachu naniesionego po spacerze :roll: :evil_lol: To jutro super (mroźny :P ) spacerek mamy :cool3: ale zdjec nie bedzie bo mi ręce odpadną :vamp: Quote
Wercia40 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 M&S napisał(a):Doberek, miłej niedzieli :) Klaudia&Aza napisał(a):Witamy się i u Dorki:) dOgLoV napisał(a):mroźne dzień dobry ;) Wercia40 napisał(a):Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Hej słonecznie :D Hej :) zdjęć nie mam :D Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol: Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Hej :) zdjęć nie mam :D Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol: Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye: Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 a to gdzie wy tyle chodzicie? :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye: Angi napisał(a):a to gdzie wy tyle chodzicie? :evil_lol: Las,las,las i jeszcze raz las :evil_lol: no dzisiaj kawałek ulicy, bo się zgubiłyśmy :diabloti: http://www.endomondo.com/workouts/169648008/8736898 tu droga niestety 2 km od domu bateria padła . Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu: ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu: ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti: 17 km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Aleksandra95 napisał(a):17 km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti: kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;) Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti: kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;) Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti: No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti: mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti: mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti: Taki właśnie miałyśmy plan :evil_lol: Quote
trabeska Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ale zaszalałyście :) Podziwiam, też będę musiała chodzić na takie długie spacerki! :D Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dzika na grillu :D albo kopanie w śniegu i zjadanie korzonków :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):Dzika na grillu :D albo kopanie w śniegu i zjadanie korzonków :evil_lol: :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 trabeska napisał(a):Ale zaszalałyście :) Podziwiam, też będę musiała chodzić na takie długie spacerki! :D Długie póki zimno :) magdabroy napisał(a):Dzika na grillu :D albo kopanie w śniegu i zjadanie korzonków :evil_lol: dOgLoV napisał(a)::diabloti: Ciesze się że jednak doszłam do domu ;d idę odrabiać lekcje i się uczyć ! :( byle do środy... Quote
Recommended Posts