Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Ja to porządki świąteczne w pokoju robię :lol: i mimo że sprzątam z odkurzaniem i myciem podłogi co tydzień, to po kątach sierść znajduję :evil_lol: wszędzie się roznosi :roll:

Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja dzisiaj tez miałam sprzątanie ;) Sonia jak teraz jest dobrze wyczesana to ta sierść się tak nie roznosi ,ale jakiś czas temu to nawet zapchany jej sierścią było odkurzacz , bo wszędzie była jej sierść :crazyeye:

No u nas worek od odkurzacza ciągle trzeba zmieniać, bo wiecznie większość to tam sierść :p

Posted

A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :)
Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

Ja mam dzisiaj takiego lenia że tylko zamiotłam z wierzchu i wyprałam :lol:

mnie też się nic nie chce ale no musze :lol:

trabeska napisał(a):
A ja nie robię jakichś specjalnych porządków, bo i tak zawsze co tydzień robię wielkie sprzątanie :)
Ogol na łyso Dorę to nie będzie wszędzie sierści :razz: Już sobie to wyobrażam jak ona by wyglądała... :evil_lol:

Ja też co tydzień sprzątam, ale nie co tydzień piorę firanki, myje okna itp. :)

Posted

no niestety psiaki dostarczaja nam wielu rozrywek -w tym ciągłego sprzątania kłaków lub wieczne zamiatanie/odkurzanie piachu naniesionego po spacerze :roll: :evil_lol:

To jutro super (mroźny :P ) spacerek mamy :cool3: ale zdjec nie bedzie bo mi ręce odpadną :vamp:

Posted

M&S napisał(a):
Doberek, miłej niedzieli :)

Klaudia&Aza napisał(a):
Witamy się i u Dorki:)

dOgLoV napisał(a):
mroźne dzień dobry ;)

Wercia40 napisał(a):
Heej ! :D Może jakieś , chociaż jedno, malutkie zdj? :evil_lol:

Ty$ka napisał(a):
Hej słonecznie :D

Hej :) zdjęć nie mam :D

Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol:

Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej :) zdjęć nie mam :D

Byłyśmy na spacerku i się troszkę zgubiłyśmy :evil_lol: ale wróciłyśmy całe i zdrowe :evil_lol:

Ryś dzielnie przebrnął z nami 17 km :D Wszystkie psy wybiegane,ale my wróciłyśmy strasznie głodne i zmarznięte :D

Wow wy to pobijacie swoje rekordy w chodzeniu tyle km :crazyeye:

Posted

dOgLoV napisał(a):
15 km ?? :crazyeye: w taki ziąb ?? :crazyeye: podziwiam :loveu:

ale wywijasów narobiliście na tej trasie :diabloti:

17 km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D

wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
17 km :D 2 km przed domem bateria mi padła i się nie zapisało :D

wywijałyśmy bo się lekko pogubiłyśmy :D

No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti:

kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
No no , czytałam ale zapomniałam dodać tych dwóch km :diabloti:

kurcze ale się nałaziłyście , psy pewnie miały dosyć o was nie wspomnę ;)

Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Psy dosyć ? :D w domu szalały po powrocie:mdleje: Ja z Betty dałyśmy radę myślę że i dalej byśmy dały radę jedna przeszkoda to że byłyśmy głodne :diabloti:

No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti:

mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
No fakt , psy nigdy nie mają dosyć :diabloti:

mogłyście czegoś w lesie poszukać , upolować jakiego dzika , rozpalić ognisko i heya z tą ucztą :diabloti:

Taki właśnie miałyśmy plan :evil_lol:

Posted

trabeska napisał(a):
Ale zaszalałyście :) Podziwiam, też będę musiała chodzić na takie długie spacerki! :D

Długie póki zimno :)

magdabroy napisał(a):
Dzika na grillu :D albo kopanie w śniegu i zjadanie korzonków :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
:diabloti:

Ciesze się że jednak doszłam do domu ;d

idę odrabiać lekcje i się uczyć ! :( byle do środy...