trabeska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']trzymam kciuki :) [/QUOTE] Dzięki :) A Ryś to czyj pies? :) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='trabeska']Dzięki :) A Ryś to czyj pies? :) Tymczasowo mój :) Mama go znalazła na ulicy, szukamy mu domku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239166-Mieszaniec-sznaucera-mini-w-DT-wyleczony-i-zbiera-na-kastracje Quote
trabeska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Tymczasowo mój :) Mama go znalazła na ulicy, szukamy mu domku http://www.dogomania.pl/forum/threads/239166-Mieszaniec-sznaucera-mini-w-DT-wyleczony-i-zbiera-na-kastracje Aha, rozumiem :) Przypomina mi z pyszczka mojego czarnucha, albo mojego poprzedniego psa ;) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='trabeska']Aha, rozumiem :) Przypomina mi z pyszczka mojego czarnucha, albo mojego poprzedniego psa ;)[/QUOTE] To zabieraj go do siebie :D A ja odpoczywam po spacerku :lol: obiad zjadłam :p chwila odpoczynku i kawka z donatem mniaaam :loveu: ale zaraz lekcje trzeba odrobić :( Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ano , jest czas na przyjemności i jest czas na obowiązki :eviltong: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']Ano , jest czas na przyjemności i jest czas na obowiązki :eviltong:[/QUOTE] Ja wole tylko przyjemności :p Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja wole tylko przyjemności :p[/QUOTE] każdy by wolał , ale tak sie nie da :roll: Quote
trabeska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']To zabieraj go do siebie :D [/QUOTE] O niee, trzeci pies? To raczej by nie przeszło :D Gdybym sama mieszkała to tak, ale z rodzicami... :lol: Moja siostra szuka teraz psa dla siebie i jak na złość nie możemy znaleźć takiego, który by do niej pasował :lol: A jej chłopak raz chce małego, raz dużego, a to to, a to tamto i takie to wybieranie psa... :lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Dałam wczoraj jeden :D [/QUOTE] Ale możesz dać kolejny ;) Quote
betty_labrador Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 filmik fajny-w koncu obejrzałam haha. I sie ciesze ze nasz slalom sie nie marnuje :D:D zdjec narazie nie zgralam bo robilam zupe dyniowa :) Quote
Klaudia&Aza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Cześć Wam;) też czekam na kolejny filmik:) Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']każdy by wolał , ale tak sie nie da :roll:[/QUOTE] niestety :( [quote name='trabeska']O niee, trzeci pies? To raczej by nie przeszło :D Gdybym sama mieszkała to tak, ale z rodzicami... :lol: Moja siostra szuka teraz psa dla siebie i jak na złość nie możemy znaleźć takiego, który by do niej pasował :lol: A jej chłopak raz chce małego, raz dużego, a to to, a to tamto i takie to wybieranie psa... :lol:[/QUOTE] Pokaż im rysia :D [quote name='magdabroy']Ale możesz dać kolejny ;)[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']filmik fajny-w koncu obejrzałam haha. I sie ciesze ze nasz slalom sie nie marnuje :D:D zdjec narazie nie zgralam bo robilam zupe dyniowa :)[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Cześć Wam;) też czekam na kolejny filmik:)[/QUOTE] Skleiłam z wczorajszych nagrań dla Was :D ale zanim to się wgra na YT:roll: Quote
trabeska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Pokaż im rysia :D [/QUOTE] Myślę, że gdyby Ryś mieszkał bliżej nas to już by po niego jechali :D Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Czekam na fotki !! priorytetem te Rysiowe ;p filmik się ładuje :D Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 ejj, albo to mój monitor coś nie tego albo jego klata wyszła bardzo szeroko :lol: Quote
betty_labrador Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 albo taka ma-nie doceniasz go :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']noooo klate to on ma :diabloti::loveu:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']albo taka ma-nie doceniasz go :evil_lol:[/QUOTE] na żywo takiej nie ma :D i dobrze, bo wygląda to paskudnie :D Quote
trabeska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']na żywo takiej nie ma :D i dobrze, bo wygląda to paskudnie :D[/QUOTE] No wiesz Ty co? :( Dobrze, że on tego nie czyta :) Nie ma paskudnej klaty, tylko po prostu szeroką, męską :D Ryś jest na prawdę cudowny :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='trabeska']No wiesz Ty co? :( Dobrze, że on tego nie czyta :) Nie ma paskudnej klaty, tylko po prostu szeroką, męską :D Ryś jest na prawdę cudowny :loveu:[/QUOTE] Na żywoo jest piękny :D filmik :D Jak w tytule ;p [video=youtube;EZLTwMCdvPI]http://www.youtube.com/watch?v=EZLTwMCdvPI[/video] Quote
betty_labrador Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 ahahaha to jest najlepsze :P HAHA jaki filmik :) biedna Dora :P choć to jak dzis sie zachowywala na polanie z nudów robi z niej juz innego psa :P Quote
Recommended Posts