Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trabeska']Aha, rozumiem :) Przypomina mi z pyszczka mojego czarnucha, albo mojego poprzedniego psa ;)[/QUOTE]

To zabieraj go do siebie :D

A ja odpoczywam po spacerku :lol: obiad zjadłam :p chwila odpoczynku i kawka z donatem mniaaam :loveu: ale zaraz lekcje trzeba odrobić :(

Posted

[quote name='Aleksandra95']To zabieraj go do siebie :D [/QUOTE]

O niee, trzeci pies? To raczej by nie przeszło :D Gdybym sama mieszkała to tak, ale z rodzicami... :lol: Moja siostra szuka teraz psa dla siebie i jak na złość nie możemy znaleźć takiego, który by do niej pasował :lol: A jej chłopak raz chce małego, raz dużego, a to to, a to tamto i takie to wybieranie psa... :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']każdy by wolał , ale tak sie nie da :roll:[/QUOTE]
niestety :(
[quote name='trabeska']O niee, trzeci pies? To raczej by nie przeszło :D Gdybym sama mieszkała to tak, ale z rodzicami... :lol: Moja siostra szuka teraz psa dla siebie i jak na złość nie możemy znaleźć takiego, który by do niej pasował :lol: A jej chłopak raz chce małego, raz dużego, a to to, a to tamto i takie to wybieranie psa... :lol:[/QUOTE]

Pokaż im rysia :D
[quote name='magdabroy']Ale możesz dać kolejny ;)[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']filmik fajny-w koncu obejrzałam haha. I sie ciesze ze nasz slalom sie nie marnuje :D:D

zdjec narazie nie zgralam bo robilam zupe dyniowa :)[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Cześć Wam;) też czekam na kolejny filmik:)[/QUOTE]

Skleiłam z wczorajszych nagrań dla Was :D ale zanim to się wgra na YT:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']noooo klate to on ma :diabloti::loveu:[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']albo taka ma-nie doceniasz go :evil_lol:[/QUOTE]

na żywo takiej nie ma :D i dobrze, bo wygląda to paskudnie :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']na żywo takiej nie ma :D i dobrze, bo wygląda to paskudnie :D[/QUOTE]

No wiesz Ty co? :( Dobrze, że on tego nie czyta :) Nie ma paskudnej klaty, tylko po prostu szeroką, męską :D

Ryś jest na prawdę cudowny :loveu:

Posted

[quote name='trabeska']No wiesz Ty co? :( Dobrze, że on tego nie czyta :) Nie ma paskudnej klaty, tylko po prostu szeroką, męską :D

Ryś jest na prawdę cudowny :loveu:[/QUOTE]

Na żywoo jest piękny :D

filmik :D Jak w tytule ;p

[video=youtube;EZLTwMCdvPI]http://www.youtube.com/watch?v=EZLTwMCdvPI[/video]