trabeska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ale fajne walki psów :) Śliczny ten Ryś :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='trabeska']Ale fajne walki psów :) Śliczny ten Ryś :loveu: tak nieźle się bawią :D Mam dla Was niespodziankę,chcecie ? Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='trabeska']Ja chcę! :)[/QUOTE] To proszę :) skleiłam filmik z dzisiaj :D [video=youtube;EE470UKaXNA]http://www.youtube.com/watch?v=EE470UKaXNA[/video] Quote
vege* Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Co do matury to ja zdaję obowiązkowe na podst + biola na podst, a jestem na rozszerzeniu :evil_lol: Rozszerzenie z mojej klasy zdaje chyba tylko 5 czy 6 osób reszta podst i chyba 5 osób wgl nie zdaje. Ja to się boję matmy i ustnego ang bo w rozmawianiu nie jestem super :evil_lol: Albo po prostu wolno myślę :diabloti: Quote
trabeska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ale fajnie skacze Dorka :) Chciałabym żeby moje też tak skakały, a one nawet nie wiedzą o co chodzi... :lol: Jak im zrobiłam przeszkodę, żeby zobaczyć czy będą chciały skakać, to przechodziły pod nią... :lol: Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='vege*']Co do matury to ja zdaję obowiązkowe na podst + biola na podst, a jestem na rozszerzeniu :evil_lol: Rozszerzenie z mojej klasy zdaje chyba tylko 5 czy 6 osób reszta podst i chyba 5 osób wgl nie zdaje. Ja to się boję matmy i ustnego ang bo w rozmawianiu nie jestem super :evil_lol: Albo po prostu wolno myślę :diabloti:[/QUOTE] No własnie ja też na rozszerzeniu jestem, ale chyba tak dobrze mi nie idzie :evil_lol: u mnie w klasie,jak u ciebie :D [quote name='trabeska']Ale fajnie skacze Dorka :) Chciałabym żeby moje też tak skakały, a one nawet nie wiedzą o co chodzi... :lol: Jak im zrobiłam przeszkodę, żeby zobaczyć czy będą chciały skakać, to przechodziły pod nią... :lol:[/QUOTE] A może za wysoko im ustawiłaś, jak na pierwszy raz ? :p Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) Ryś :loveu::loveu: piękny jest wyładniał u Ciebie :cool3:https://lh3.googleusercontent.com/-Whyj7xTfya4/UTHuZSiQ8TI/AAAAAAAABEY/_B4kuLySduA/s640/P1180065.jpg Bardzo fajny filmik :) ... zazdroszczę ogródka gdzie można sobie ćwiczyć Edited March 2, 2013 by Sonka95 Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 hejka ;) super filmik :loveu: muzyczka tez taka fajna , taneczna :lol: Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Sonka95']Ryś :loveu::loveu: piękny jest wyładniał u Ciebie :cool3:https://lh3.googleusercontent.com/-Whyj7xTfya4/UTHuZSiQ8TI/AAAAAAAABEY/_B4kuLySduA/s640/P1180065.jpg Bardzo fajny filmik :) ... zazdroszczę ogródka gdzie można sobie ćwiczyć o tak,ogródek to super sprawa :loveu: [quote name='dOgLoV']hejka ;) super filmik :loveu: muzyczka tez taka fajna , taneczna :lol: A jakoś spodobała mi się, to ją dałam :evil_lol: Ja mam tyle filmików, że już nie wiem, które dawać :diabloti:mam i z końmi i dużo z zabaw rysia :shake:i które wstawiać :shake::diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ryyysio :loveu: Popatrz jak się świetnie dogaduje z Dorą :siara: Co do filmików. Wstaw wszystkie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']wszystkie !!!!:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Ryyysio :loveu: Popatrz jak się świetnie dogaduje z Dorą :siara: Co do filmików. Wstaw wszystkie :diabloti:[/QUOTE] Wiecie :D tego jest ogrom łącznie ponad 15 :D nie chciałoby Wam się tylu oglądać :D Quote
Aleksa. Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Ty$ka']Ja chciałabym! :D[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']chciało by nam się :loveu:[/QUOTE] kiedyś je trochę poprzycinam i wkleję :D teraz musze trochę tego Rysia ogłosić niech leci w świat :D Quote
trabeska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']A może za wysoko im ustawiłaś, jak na pierwszy raz ? :p[/QUOTE] Niee, na pewno nie, bo próbowałam z innymi wysokościami ;) W wakacje coś pomyślę nad tym i może uda mi się ich przekonać do skakania :) Quote
Sonka95 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']Wiecie :D tego jest ogrom łącznie ponad 15 :D nie chciałoby Wam się tylu oglądać :D[/QUOTE] My tez chcemy filmiki ;) Quote
betty_labrador Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Oj dzis sporo zdjęć :D o mało co - i nie byłoby żadnego :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='trabeska']Niee, na pewno nie, bo próbowałam z innymi wysokościami ;) W wakacje coś pomyślę nad tym i może uda mi się ich przekonać do skakania :) trzymam kciuki :) [quote name='magdabroy']Dawaj filmiki ;) [quote name='Sonka95']My tez chcemy filmiki ;) Dałam wczoraj jeden :D [quote name='dOgLoV']hejka ;) hej :D [quote name='betty_labrador']Oj dzis sporo zdjęć :D o mało co - i nie byłoby żadnego :diabloti: cicho no :D bo Ryś się szarpał :D [quote name='Ty$ka']To pokazujcie je szybko :lol: ja ich nie mam, jak zwykle :D Dzisiaj wzięłam Ryśka na spacer :diabloti: zrobiliśmy ok.10 km :D co z tego, że w wolnym tempie :evil_lol: godzina na polanie :D bo fotki robiłyśmy :D Aż mojemu psu naprawdę zaczęło się nudzić, bo przyszła sama do mnie, a jej nie wołałam :p i nie chciała iść suka :evil_lol: http://www.endomondo.com/workouts/163823089/8736898 Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 No no 4 h chodzenia to niezłe wyzwanie , podziwiam :lol: i czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']No no 4 h chodzenia to niezłe wyzwanie , podziwiam :lol: i czekam na zdjęcia :loveu:[/QUOTE] Ale my spacerowałyśmy-dosłownie :D nikt tak wolno w lesie nie chodzi, jak my :D a Ryś pospał godzinę i teraz tarza mi się tu na podłodze zadowolony :lol: Quote
Recommended Posts