Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trabeska']Ja chcę! :)[/QUOTE]

To proszę :) skleiłam filmik z dzisiaj :D

[video=youtube;EE470UKaXNA]http://www.youtube.com/watch?v=EE470UKaXNA[/video]

Posted

Co do matury to ja zdaję obowiązkowe na podst + biola na podst, a jestem na rozszerzeniu :evil_lol: Rozszerzenie z mojej klasy zdaje chyba tylko 5 czy 6 osób reszta podst i chyba 5 osób wgl nie zdaje.

Ja to się boję matmy i ustnego ang bo w rozmawianiu nie jestem super :evil_lol: Albo po prostu wolno myślę :diabloti:

Posted

Ale fajnie skacze Dorka :) Chciałabym żeby moje też tak skakały, a one nawet nie wiedzą o co chodzi... :lol: Jak im zrobiłam przeszkodę, żeby zobaczyć czy będą chciały skakać, to przechodziły pod nią... :lol:

Posted

[quote name='vege*']Co do matury to ja zdaję obowiązkowe na podst + biola na podst, a jestem na rozszerzeniu :evil_lol: Rozszerzenie z mojej klasy zdaje chyba tylko 5 czy 6 osób reszta podst i chyba 5 osób wgl nie zdaje.

Ja to się boję matmy i ustnego ang bo w rozmawianiu nie jestem super :evil_lol: Albo po prostu wolno myślę :diabloti:[/QUOTE]

No własnie ja też na rozszerzeniu jestem, ale chyba tak dobrze mi nie idzie :evil_lol:

u mnie w klasie,jak u ciebie :D
[quote name='trabeska']Ale fajnie skacze Dorka :) Chciałabym żeby moje też tak skakały, a one nawet nie wiedzą o co chodzi... :lol: Jak im zrobiłam przeszkodę, żeby zobaczyć czy będą chciały skakać, to przechodziły pod nią... :lol:[/QUOTE]

A może za wysoko im ustawiłaś, jak na pierwszy raz ? :p

Posted

[quote name='Sonka95']Ryś :loveu::loveu: piękny jest wyładniał u Ciebie :cool3:https://lh3.googleusercontent.com/-Whyj7xTfya4/UTHuZSiQ8TI/AAAAAAAABEY/_B4kuLySduA/s640/P1180065.jpg

Bardzo fajny filmik :) ... zazdroszczę ogródka gdzie można sobie ćwiczyć

o tak,ogródek to super sprawa :loveu:

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

super filmik :loveu:

muzyczka tez taka fajna , taneczna :lol:

A jakoś spodobała mi się, to ją dałam :evil_lol:

Ja mam tyle filmików, że już nie wiem, które dawać :diabloti:mam i z końmi i dużo z zabaw rysia :shake:i które wstawiać :shake::diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']wszystkie !!!!:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Ryyysio :loveu: Popatrz jak się świetnie dogaduje z Dorą :siara:

Co do filmików. Wstaw wszystkie :diabloti:[/QUOTE]

Wiecie :D tego jest ogrom łącznie ponad 15 :D nie chciałoby Wam się tylu oglądać :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja chciałabym! :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']chciało by nam się :loveu:[/QUOTE]

kiedyś je trochę poprzycinam i wkleję :D teraz musze trochę tego Rysia ogłosić niech leci w świat :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']A może za wysoko im ustawiłaś, jak na pierwszy raz ? :p[/QUOTE]

Niee, na pewno nie, bo próbowałam z innymi wysokościami ;) W wakacje coś pomyślę nad tym i może uda mi się ich przekonać do skakania :)

Posted

[quote name='trabeska']Niee, na pewno nie, bo próbowałam z innymi wysokościami ;) W wakacje coś pomyślę nad tym i może uda mi się ich przekonać do skakania :)

trzymam kciuki :)

[quote name='magdabroy']Dawaj filmiki ;)
[quote name='Sonka95']My tez chcemy filmiki ;)
Dałam wczoraj jeden :D
[quote name='dOgLoV']hejka ;)
hej :D

[quote name='betty_labrador']Oj dzis sporo zdjęć :D o mało co - i nie byłoby żadnego :diabloti:

cicho no :D bo Ryś się szarpał :D
[quote name='Ty$ka']To pokazujcie je szybko :lol:
ja ich nie mam, jak zwykle :D

Dzisiaj wzięłam Ryśka na spacer :diabloti: zrobiliśmy ok.10 km :D co z tego, że w wolnym tempie :evil_lol: godzina na polanie :D bo fotki robiłyśmy :D Aż mojemu psu naprawdę zaczęło się nudzić, bo przyszła sama do mnie, a jej nie wołałam :p i nie chciała iść suka :evil_lol:

http://www.endomondo.com/workouts/163823089/8736898

Posted

[quote name='dOgLoV']No no 4 h chodzenia to niezłe wyzwanie , podziwiam :lol:

i czekam na zdjęcia :loveu:[/QUOTE]

Ale my spacerowałyśmy-dosłownie :D nikt tak wolno w lesie nie chodzi, jak my :D a Ryś pospał godzinę i teraz tarza mi się tu na podłodze zadowolony :lol: