Kirinna Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale to sarna psa nie zobaczyła, a nie Dora sarny :D ona to wszystko wypatrzy i wyniucha :D[/QUOTE] no właśnie:) Juniora większość zwierząt jednak zauwaza, ale Junior ich nie;) Quote
Aleksa. Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Kirinna']no właśnie:) Juniora większość zwierząt jednak zauwaza, ale Junior ich nie;) :):)) a to jutro Dora znajdzie pod choinką :):) wielkie ciacho od Betty :) Quote
Lucky. Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 u mnie suki wyjątkowo nic nie dostaną pod choinkę, wyrodna pani jestem ;d całe szczęście, że u mnie suki nie mają takich popędów i mogą spokojnie hasać bez smyczy ;d Quote
Kirinna Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 ale fajne prezenty,:) a ja tylko kosć suszoną kupiłam Quote
Aleksa. Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Lucky. napisał(a):u mnie suki wyjątkowo nic nie dostaną pod choinkę, wyrodna pani jestem ;d całe szczęście, że u mnie suki nie mają takich popędów i mogą spokojnie hasać bez smyczy ;d Niedobra pani :lol: Ale Dora też była bez smyczy,biegała ciągle na widoku, a to że świrowala, to inna sprawa :) :D Kirinna napisał(a):ale fajne prezenty,:) a ja tylko kosć suszoną kupiłam zawsze coś :) nasza obroza jest na wykończeniu, więc zakupiłam nowa :-) Quote
angineuuka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 smacznego jej życzę, a wam Wesołych Świąt :) Quote
betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 ale prezencikow :D moje maja krewetki na smaki, łososia na smaki suszonego, oleje z dorsza i tosca mielone małże na stawy :D a to dzisiejsze świateczne psiaki :D Quote
Klaudia&Aza Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 http://img838.imageshack.us/img838/6044/img0553ha.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Aleksandra95']chcecie jeszcze fotki ? :) Głupie pytanie :lol: Quote
Aleksa. Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']http://img838.imageshack.us/img838/6044/img0553ha.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Głupie pytanie :lol: dam potem :lol: Dzisiaj ze względu, że wigilia w tym roku u nas ;) wyjęłam Dory kennel, bo jak to na poczatku za bardzo się jara goścmi i w ogóle :D Pamiętała o co chodzi i w ogóle, bardzo ładnie w nim spała :)ale i tak dużo z nami przebywała :D Rodzinka mnie zmusiła do pokazania sztuczek, nawet nie najgorzej nam wyszło :diabloti: Dora w miare się skupiła czasem się rozkojarzyła :D ale najbardziej im się podobał zdechlak wykonywany przez Dore :lol: wylizała dzieci po twarzy :diabloti: a teraz jest mega zmęczona :D dostała kośćod Beaty polizała trochę i z nią usnęła :D tyle wrażeń, że piesek padł :) jutro pójdziemy na spacerek :):):) a tu fotka 'królewska rodzina' :evil_lol: a chodzi o tto, że moja siostra wracając z anglii kupiła bomki takie jak sa w anglii w kształcie cukierka- papierowe :lol: jak się pociągnie za sznurek strzela i wypada korona i różne rzeczy :D także kawałek klimatu angielskiego u nas w domu dzisiaj było :multi: Dorka się odwróciła :D Quote
angineuuka Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 widzę tam dwóch odmieńców ! :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ale świetna sesja z czapkami :loveu: Ludzie musieli się na Was dziwnie patrzeć, gdy piese biegały w czapkach :lol: Prezent też fajny :loveu: Ale ja ta zUa jestem, mój piesek nic nie dostał nowego oprócz gryzaka :P Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Angi napisał(a):widzę tam dwóch odmieńców ! :evil_lol: taa :D betty_labrador napisał(a):a Dora bardzo fotogeniczna :D tyłkiem :D Ty$ka napisał(a):Ale świetna sesja z czapkami :loveu: Ludzie musieli się na Was dziwnie patrzeć, gdy piese biegały w czapkach :lol: Prezent też fajny :loveu: Ale ja ta zUa jestem, mój piesek nic nie dostał nowego oprócz gryzaka :P nie patrzyli, bo nikogo nie było :D i miały ja tylko do zdjęcia :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Mój by od razu sobie ściągnął :P Uwielbiam Waszą galerię :loveu: Wpadnijcie do mnie na jakąś sesję czy dwie i w ten sposób dostanę od Was prezent gwiazdkowy :loveu: :lol: A czyj to koń? Na rok? a skąd, spokój na tydzień co najwyżej :P Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Mój by od razu sobie ściągnął :P Uwielbiam Waszą galerię :loveu: Wpadnijcie do mnie na jakąś sesję czy dwie i w ten sposób dostanę od Was prezent gwiazdkowy :loveu: :lol: A czyj to koń? Na rok? a skąd, spokój na tydzień co najwyżej :P oojej, jak miło :loveu: wpadłabym na pewno, ale troszkę daleko :( Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ojojoj ale liczna rodzinka :loveu: zdjecia psiakow super !!!!:loveu: a skad sie wział tam konik ??:crazyeye: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):oojej, jak miło :loveu: wpadłabym na pewno, ale troszkę daleko :( :) :loveu: E tam daleko, zawsze możecie zostać u nas parę dni :P Quote
Recommended Posts