Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale to sarna psa nie zobaczyła, a nie Dora sarny :D ona to wszystko wypatrzy i wyniucha :D[/QUOTE]

no właśnie:)
Juniora większość zwierząt jednak zauwaza, ale Junior ich nie;)

Posted

[quote name='Kirinna']no właśnie:)
Juniora większość zwierząt jednak zauwaza, ale Junior ich nie;)

:):))

a to jutro Dora znajdzie pod choinką :):)

wielkie ciacho od Betty :)

Posted

u mnie suki wyjątkowo nic nie dostaną pod choinkę, wyrodna pani jestem ;d

całe szczęście, że u mnie suki nie mają takich popędów i mogą spokojnie hasać bez smyczy ;d

Posted

Lucky. napisał(a):
u mnie suki wyjątkowo nic nie dostaną pod choinkę, wyrodna pani jestem ;d całe szczęście, że u mnie suki nie mają takich popędów i mogą spokojnie hasać bez smyczy ;d

Niedobra pani :lol:
Ale Dora też była bez smyczy,biegała ciągle na widoku, a to że świrowala, to inna sprawa :) :D

Kirinna napisał(a):
ale fajne prezenty,:) a ja tylko kosć suszoną kupiłam

zawsze coś :) nasza obroza jest na wykończeniu, więc zakupiłam nowa :-)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://img838.imageshack.us/img838/6044/img0553ha.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Głupie pytanie :lol:

dam potem :lol:
Dzisiaj ze względu, że wigilia w tym roku u nas ;) wyjęłam Dory kennel, bo jak to na poczatku za bardzo się jara goścmi i w ogóle :D

Pamiętała o co chodzi i w ogóle, bardzo ładnie w nim spała :)ale i tak dużo z nami przebywała :D

Rodzinka mnie zmusiła do pokazania sztuczek, nawet nie najgorzej nam wyszło :diabloti: Dora w miare się skupiła czasem się rozkojarzyła :D ale najbardziej im się podobał zdechlak wykonywany przez Dore :lol: wylizała dzieci po twarzy :diabloti: a teraz jest mega zmęczona :D dostała kośćod Beaty polizała trochę i z nią usnęła :D tyle wrażeń, że piesek padł :) jutro pójdziemy na spacerek :):):)

a tu fotka 'królewska rodzina' :evil_lol: a chodzi o tto, że moja siostra wracając z anglii kupiła bomki takie jak sa w anglii w kształcie cukierka- papierowe :lol: jak się pociągnie za sznurek strzela i wypada korona i różne rzeczy :D także kawałek klimatu angielskiego u nas w domu dzisiaj było :multi: Dorka się odwróciła :D

Posted

Ale świetna sesja z czapkami :loveu:
Ludzie musieli się na Was dziwnie patrzeć, gdy piese biegały w czapkach :lol:

Prezent też fajny :loveu: Ale ja ta zUa jestem, mój piesek nic nie dostał nowego oprócz gryzaka :P

Posted

Angi napisał(a):
widzę tam dwóch odmieńców ! :evil_lol:

taa :D
betty_labrador napisał(a):
a Dora bardzo fotogeniczna :D

tyłkiem :D

Ty$ka napisał(a):
Ale świetna sesja z czapkami :loveu:
Ludzie musieli się na Was dziwnie patrzeć, gdy piese biegały w czapkach :lol:

Prezent też fajny :loveu: Ale ja ta zUa jestem, mój piesek nic nie dostał nowego oprócz gryzaka :P

nie patrzyli, bo nikogo nie było :D i miały ja tylko do zdjęcia :D

Posted

Mój by od razu sobie ściągnął :P
Uwielbiam Waszą galerię :loveu: Wpadnijcie do mnie na jakąś sesję czy dwie i w ten sposób dostanę od Was prezent gwiazdkowy :loveu: :lol:

A czyj to koń?

Na rok? a skąd, spokój na tydzień co najwyżej :P

Posted

Ty$ka napisał(a):
Mój by od razu sobie ściągnął :P
Uwielbiam Waszą galerię :loveu: Wpadnijcie do mnie na jakąś sesję czy dwie i w ten sposób dostanę od Was prezent gwiazdkowy :loveu: :lol:

A czyj to koń?

Na rok? a skąd, spokój na tydzień co najwyżej :P

oojej, jak miło :loveu:

wpadłabym na pewno, ale troszkę daleko :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
oojej, jak miło :loveu:

wpadłabym na pewno, ale troszkę daleko :(

:) :loveu:

E tam daleko, zawsze możecie zostać u nas parę dni :P