Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
na pewno dasz radę,a Dorcia jest fenomenatla:)

Dzięki, miło mi.:loveu:
darii_iia napisał(a):
a mnie za 3 lata. :evil_lol:

małolata :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Ja to przeżyłam 11 lat temu, więc dacie radę dziewczyny ;)

obyśmy dały radę !:):):)

M&S napisał(a):
Będzie dobrze:)

Pozdrawiamy niedzielnie.

ania90 napisał(a):
Witamy sie u Was :)

junoo napisał(a):
Dzień dobry :)

Witamy.:):):)

Lucky. napisał(a):
strasznie straszycie tą maturą :o i drugą klasą LO, ja nie wiem jak dam radę, na razie są same diagnozy więc jest dobrze :D

damy radę :p
Natalia&Cody napisał(a):
Dobrze, że mnie narazie czeka egzamin gimnazjalny :eviltong:
Z ostatniego filmiku wnioskuję, że Dorze bardzo poprawiło się agility. Widać, że teraz robi to chętniej. :)

Tak, ten dzień jej służył. :lol:
paulaa. napisał(a):
Zapraszam na wątek biedaka. Każda pomoc bardzo potrzebna!!!!
Będę wdzięczna nawet za same podnoszenie czy rozsyłanie wątku..
:shake:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/231997-Pies-zjawił-się-na-osiedlu-znikąd-POMOCY!!!-(-Wa-wa)

zajrzyjcie może ktoś będzie mógł pomóc, to tak na pilnie !

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Hej, hej! :)
Oglądałam filmik, fajny macie tor :D
I współczuję, że w szkole macie taki zapierdziel. Nam jeszcze nawet pracy domowej nie zadali :D

heeej.:lol: dziękuję. :)

zazdroszcze ja już mam nawet 1+ .......:(

kiedyś Wam pisałam, że będzie wysyp fot... ale koleżanka razem ze mną w klasie i nie ma czasu na obróbkę...;) mi wysłała dwie do obróbki.:) chciałam przerobić, zrobiłam to chyba nawet dosyć ok, ale po zapisie zdjęcie całkiem jest inne i ponure :/ więc fot nie będzie.;) chyba że jutro zgram z komórki z dzisiejszego spaceru

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

zazdroszcze ja już mam nawet 1+ .......:(

Łączę się w bólu. Dziś dostałam 1:grins: i to z wf'u:diabloti:

Komórkowe fotki też będą fajne ;) Leć na spacer i wstawiaj tu dorowe zdjęcia;p

Posted

monika15 napisał(a):
Łączę się w bólu. Dziś dostałam 1:grins: i to z wf'u:diabloti:

Komórkowe fotki też będą fajne ;) Leć na spacer i wstawiaj tu dorowe zdjęcia;p

o ja, ja na wfie dzisiaj biegałam całą lekcję.. z przerwą na marsz.. jeszcze 4 lekcje tak mamy żeby mieć zaliczone na 5 ! :/

mam na komórce, zaraz postaram się zgrać.:D tylko idę po kawe

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja po dzisiejszej kartkówce też 1 będę miała, oczywiście z mojego ukochanego angielskiego :loveu:

Ja z polaka, nauczyłam się z 12 pojęć musiałam jedno jakoś przypadkowo ominąć i tylko to jedno z pojęć na kartkówce było pech...:( i wgl jakaś trudna była ta kartkówka znałam treść 4 ballad, daty Romantyzmu, przedstawicieli itp i dupa.:p

Posted

Na angielski zawsze się uczę nie to co trzeba, a ja go w ogóle nie umiem, nigdy się go nie uczyłam, a jestem na kontynuacji :roll: Do tego trza 50% by dostać dopa.
Tylko z tym przedmiotem mam problem, reszta jakoś idzie, w sumie to się wiele nie uczę, ale leję wodę na sprawdzianach, ściągam i wykorzystuję wiedzę z lekcji, no i staram się logicznie myśleć ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Na angielski zawsze się uczę nie to co trzeba, a ja go w ogóle nie umiem, nigdy się go nie uczyłam, a jestem na kontynuacji :roll: Do tego trza 50% by dostać dopa.
Tylko z tym przedmiotem mam problem, reszta jakoś idzie, w sumie to się wiele nie uczę, ale leję wodę na sprawdzianach, ściągam i wykorzystuję wiedzę z lekcji, no i staram się logicznie myśleć ;)
U nas tak oceniają prawie we wszystkich przedmiotach.;) na niektórych to ponad 50 % na 2 :/ ja angielskiego tez nie umiem,nawet korepetycje niewiele mi dają. :p

[quote name='unikatowydiament']doberek :)'
hej.:):)

to mam takie brzydkie fotki