Molowe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-ncUsFCkIVeg/UED23rcjgrI/AAAAAAAAAH0/zXx-r1tqaoQ/s512/IMG_9466.jpg Dorciak :loveu: nawet nie wiecie jak zazdroszczę Wam,że mieszkacie tak blisko Wawy :( Quote
betty_labrador Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Victoria napisał(a):ja tez sily nie mam xd jeszcze mialam wojne z mama nt tego co behawiorystka powiedziala wiec juz jestem kompletnie wypluta.. nana za to jeszcze sie chciala bawic.... xd przez noc odpoczniemy ;] jedź! popaczymy jak sie owiecki zaganiaa ;d;d;d rety.. a co Twoja mama mogla chciec od tego co powiedziała Ci behawiorystka? :-o moim zdaniem dobrze Ci powiedziała -dobrze poradziła. Quote
Victoria Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no to, że mam z nią chodzić dużo na spacery w ramach socjalki, a przede wszystkim, że ma być niezamykana (goście itp.) i traktowana po równo z Lusią. Głownie chodzi o dwa ostatnie... Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 hej. :) czekam na jakieś rady od was.:lol: http://www.youtube.com/watch?v=jedr6tl0K_s Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dla mnie jak na początki jest OK ;) Ja swojego uczyłam na gruchę i bardzo pilnowałam się, by mnie nie wyprzedzał za bardzo, ale Wam też idzie dobrze ;) Quote
Klaudia&Aza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jak dla mnie to idzie wam całkiem nieźle, wystarczy trochę dopracować i będzie ok:) Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 To będę z nią ćwiczyła.:) ale to potem, bo teraz jest padnięta po ćwiczeniu na 3 hopkach.:lol: może Ci co widzieli Dore na torze mi nie uwierzą, ale dziś jej odwaliło pozytywnie.:loveu: mięsko dziś dla niej atrakcyjne, a zasuwała nieźle.:D chce ją taką zawsze.:lol: potem trochę zwolniła, ale była zmęczona po tylu biegach... dopiero potem pomyślałam żeby nagrać.:D więc mam nagrane jak już zwolniła ale uwaga to nie jest marsz w jej wykonaniu.:diabloti: Quote
wikikoniki Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 fajnie fajnie ;) a ćwiczyłaś dostawanie z miską ? to podobno bardzo pomaga :) Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 wikikoniki napisał(a):fajnie fajnie ;) a ćwiczyłaś dostawanie z miską ? to podobno bardzo pomaga :) nie bez miski.;) naprowadzałam ją. :d Quote
betty_labrador Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Victoria napisał(a):no to, że mam z nią chodzić dużo na spacery w ramach socjalki, a przede wszystkim, że ma być niezamykana (goście itp.) i traktowana po równo z Lusią. Głownie chodzi o dwa ostatnie... sorka, ale w ogole nie potrafie zrozumieć takiej dyskryminacji Twojego psa :roll: co Twoja mama moze miec przeciwko spacerom, lub zeby jej nie zamykać.. ciężki temat doprawdy. Współczuję. Ale walcz o swoje i sie nie przejmuj! Trzymam kciuki.! Filmik zaraz obejrze :) EDIT : fajnie to dostawianie Wam wyszlo :D i drugie obchodzenie Cie do lewej nogi tez super :) fajny telewizorek :D Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 hahah telewizor stary jak świat :evil_lol: ale działa. :lol: Quote
Victoria Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 betty_labrador napisał(a):sorka, ale w ogole nie potrafie zrozumieć takiej dyskryminacji Twojego psa :roll: co Twoja mama moze miec przeciwko spacerom, lub zeby jej nie zamykać.. ciężki temat doprawdy. Współczuję. Ale walcz o swoje i sie nie przejmuj! Trzymam kciuki.! bo lusia jest najbiedniejsz abo jest malutka i w ogole... a nana wlazi pod nogi i ogolnie jest dla mamy wkurzajaca. A co do spacerow to mama sie boi o mnie wlasnie w takich sytuacjach jak wczoraj np była. Dizęki za kciuki, przydaly sie, bo wreszcie udalo mi sie z mamaspokojnie porozmawiac :loveu: Ola nie wiem to chcech od niej xp Ładnie jest ;) Quote
Aleksa. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 w tym problem, że dziś próbowałam z nią powtórzyć ćwiczenie.;) i pies nie umie tego robić bez naprowadzania :roll: Quote
betty_labrador Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Victoria napisał(a):bo lusia jest najbiedniejsz abo jest malutka i w ogole... a nana wlazi pod nogi i ogolnie jest dla mamy wkurzajaca. A co do spacerow to mama sie boi o mnie wlasnie w takich sytuacjach jak wczoraj np była. Dizęki za kciuki, przydaly sie, bo wreszcie udalo mi sie z mamaspokojnie porozmawiac :loveu: Ola nie wiem to chcech od niej xp Ładnie jest ;) aa to ze strachu wynika to juz lepiej rozumiem. Ciesze sie ze udało sie porozmawiac :) oby coś sie zmienilo :) Quote
Aleksa. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Dla tych co o nas pamiętają. :) za około dwa tygodnie będzie mieszkał z nami nowy domownik :):):)jak wszystko wypali.:lol: Quote
Victoria Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dla tych co o nas pamiętają. :) za około dwa tygodnie będzie mieszkał z nami nowy domownik :):):)jak wszystko wypali.:lol: coo ?? kto xd?? ej ja nic nie wiem... ;( :lol: Quote
Aleksa. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Victoria napisał(a):coo ?? kto xd?? ej ja nic nie wiem... ;( :lol: nikt nie wie . :) Quote
paulaa. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nikt nie wie . :) Ooo, mów szybko o kogo chodzi. Ja też nic nie wiem. :mad: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ej, Ola przeginasz! :mad: Wie, ale nie powie! No menda wredna! :mad: Viktoria, to Twoja mama może z moją babcią sobie ręce podać, gdyż też słyszę codziennie tekst "ale po co psu spacer? Przecież ma duże podwórko! I jeszcze ty łazisz tak długo, nie wiadomo gdzie i nie wiadomo z kim". Cóż... już się do tego przyzwyczaiłam, ale czasem mnie po tym tekście wszystko opada. Quote
betty_labrador Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nikt nie wie . :) tzn jaki domownik? :cool3: inny niż o którym myslę? :) Quote
Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 fajnie Wam to idzie a,że nie potrafi bez naprowadzania chyba od niedawna ćwiczysz to z nią jak dla mnie idzie bardzo dobrze łatwiej byłoby z klikerem ale Ty Dorci chyba nie klikasz co nie ? :) czekam na ten filmik z Waszego agi i mów szybko co to za nowy domownik ? :D Quote
Aleksa. Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 paulaa. napisał(a):Ooo, mów szybko o kogo chodzi. Ja też nic nie wiem. :mad: Ty$ka napisał(a):Ej, Ola przeginasz! :mad: Wie, ale nie powie! No menda wredna! :mad:. betty_labrador napisał(a):tzn jaki domownik? :cool3: inny niż o którym myslę? :) oj zobaczycie. :) chciałabym żeby wypaliło :eviltong: muszę z siostrą wybrać się na zakupy. :) po rzeczy dla zwierzaaa :cool3: beata a jaki masz na myśli ? ;) Molowe napisał(a):fajnie Wam to idzie a,że nie potrafi bez naprowadzania chyba od niedawna ćwiczysz to z nią jak dla mnie idzie bardzo dobrze łatwiej byłoby z klikerem ale Ty Dorci chyba nie klikasz co nie ? :) czekam na ten filmik z Waszego agi i mów szybko co to za nowy domownik ? :D Dzięki.:) ćwiczymy z klikierem, ale kształtowanie idzie jej wolniej dlatego ją naprowadzam :evil_lol: mam z agi, ale jak już zwolniła :shake: Quote
Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 obstawiam,że jakiś gryzoń będzie albo kot :P a okok to na razie ją naprowadzaj skoro tego jeszcze potrzebuje.Ja jestem chętna na ten filmik :) Quote
Recommended Posts