Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Victoria napisał(a):
ja tez sily nie mam xd
jeszcze mialam wojne z mama nt tego co behawiorystka powiedziala wiec juz jestem kompletnie wypluta.. nana za to jeszcze sie chciala bawic.... xd

przez noc odpoczniemy ;]
jedź! popaczymy jak sie owiecki zaganiaa ;d;d;d

rety.. a co Twoja mama mogla chciec od tego co powiedziała Ci behawiorystka? :-o moim zdaniem dobrze Ci powiedziała -dobrze poradziła.

Posted

no to, że mam z nią chodzić dużo na spacery w ramach socjalki, a przede wszystkim, że ma być niezamykana (goście itp.) i traktowana po równo z Lusią. Głownie chodzi o dwa ostatnie...

Posted

Dla mnie jak na początki jest OK ;) Ja swojego uczyłam na gruchę i bardzo pilnowałam się, by mnie nie wyprzedzał za bardzo, ale Wam też idzie dobrze ;)

Posted

To będę z nią ćwiczyła.:) ale to potem, bo teraz jest padnięta po ćwiczeniu na 3 hopkach.:lol:

może Ci co widzieli Dore na torze mi nie uwierzą, ale dziś jej odwaliło pozytywnie.:loveu:

mięsko dziś dla niej atrakcyjne, a zasuwała nieźle.:D chce ją taką zawsze.:lol: potem trochę zwolniła, ale była zmęczona po tylu biegach... dopiero potem pomyślałam żeby nagrać.:D
więc mam nagrane jak już zwolniła ale uwaga to nie jest marsz w jej wykonaniu.:diabloti:

Posted

Victoria napisał(a):
no to, że mam z nią chodzić dużo na spacery w ramach socjalki, a przede wszystkim, że ma być niezamykana (goście itp.) i traktowana po równo z Lusią. Głownie chodzi o dwa ostatnie...

sorka, ale w ogole nie potrafie zrozumieć takiej dyskryminacji Twojego psa :roll: co Twoja mama moze miec przeciwko spacerom, lub zeby jej nie zamykać.. ciężki temat doprawdy. Współczuję. Ale walcz o swoje i sie nie przejmuj! Trzymam kciuki.!

Filmik zaraz obejrze :)

EDIT :

fajnie to dostawianie Wam wyszlo :D i drugie obchodzenie Cie do lewej nogi tez super :)
fajny telewizorek :D

Posted

betty_labrador napisał(a):
sorka, ale w ogole nie potrafie zrozumieć takiej dyskryminacji Twojego psa :roll: co Twoja mama moze miec przeciwko spacerom, lub zeby jej nie zamykać.. ciężki temat doprawdy. Współczuję. Ale walcz o swoje i sie nie przejmuj! Trzymam kciuki.!

bo lusia jest najbiedniejsz abo jest malutka i w ogole... a nana wlazi pod nogi i ogolnie jest dla mamy wkurzajaca. A co do spacerow to mama sie boi
o mnie wlasnie w takich sytuacjach jak wczoraj np była.
Dizęki za kciuki, przydaly sie, bo wreszcie udalo mi sie z mamaspokojnie porozmawiac :loveu:

Ola nie wiem to chcech od niej xp Ładnie jest ;)

Posted

Victoria napisał(a):
bo lusia jest najbiedniejsz abo jest malutka i w ogole... a nana wlazi pod nogi i ogolnie jest dla mamy wkurzajaca. A co do spacerow to mama sie boi
o mnie wlasnie w takich sytuacjach jak wczoraj np była.
Dizęki za kciuki, przydaly sie, bo wreszcie udalo mi sie z mamaspokojnie porozmawiac :loveu:

Ola nie wiem to chcech od niej xp Ładnie jest ;)

aa to ze strachu wynika to juz lepiej rozumiem. Ciesze sie ze udało sie porozmawiac :) oby coś sie zmienilo :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dla tych co o nas pamiętają. :) za około dwa tygodnie będzie mieszkał z nami nowy domownik :):):)jak wszystko wypali.:lol:

coo ?? kto xd??
ej ja nic nie wiem... ;(
:lol:

Posted

Ej, Ola przeginasz! :mad: Wie, ale nie powie! No menda wredna! :mad:

Viktoria, to Twoja mama może z moją babcią sobie ręce podać, gdyż też słyszę codziennie tekst "ale po co psu spacer? Przecież ma duże podwórko! I jeszcze ty łazisz tak długo, nie wiadomo gdzie i nie wiadomo z kim". Cóż... już się do tego przyzwyczaiłam, ale czasem mnie po tym tekście wszystko opada.

Posted

fajnie Wam to idzie a,że nie potrafi bez naprowadzania chyba od niedawna ćwiczysz to z nią jak dla mnie idzie bardzo dobrze łatwiej byłoby z klikerem ale Ty Dorci chyba nie klikasz co nie ? :) czekam na ten filmik z Waszego agi i mów szybko co to za nowy domownik ? :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Ooo, mów szybko o kogo chodzi. Ja też nic nie wiem. :mad:

Ty$ka napisał(a):
Ej, Ola przeginasz! :mad: Wie, ale nie powie! No menda wredna! :mad:.

betty_labrador napisał(a):
tzn jaki domownik? :cool3: inny niż o którym myslę? :)

oj zobaczycie. :) chciałabym żeby wypaliło :eviltong: muszę z siostrą wybrać się na zakupy. :) po rzeczy dla zwierzaaa :cool3:

beata a jaki masz na myśli ? ;)
Molowe napisał(a):
fajnie Wam to idzie a,że nie potrafi bez naprowadzania chyba od niedawna ćwiczysz to z nią jak dla mnie idzie bardzo dobrze łatwiej byłoby z klikerem ale Ty Dorci chyba nie klikasz co nie ? :) czekam na ten filmik z Waszego agi i mów szybko co to za nowy domownik ? :D

Dzięki.:) ćwiczymy z klikierem, ale kształtowanie idzie jej wolniej dlatego ją naprowadzam :evil_lol:

mam z agi, ale jak już zwolniła :shake: