*Magda* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):W tamtą stronę pies się kręcił i nie spała wcale.;) a powrót razem przespałyśmy na tylnym siedzeniu sobie.:D jeszcze mama powiedziała że aż nam zdjęcie zrobiła :evil_lol: Dawaj tę fotę :) Quote
Ty$ka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Relacje brzmią fajnie, ale lepsze są fotki :D Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Sama tej fotki jeszcze nie widziałam i chyba nie chce widzieć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Sama tej fotki jeszcze nie widziałam i chyba nie chce widzieć :evil_lol: Ale my chcemy :eviltong: Quote
darii_iia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 magdabroy napisał(a):Ale my chcemy :eviltong: Dokładnie! A trzeba uszczęśliwiać swych odwiedzających. :grins: Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 mamy w domu nie ma, więc potem zobaczę to zdjęcie.:diabloti: mam jakieś kiepskie i jedyne fotki z komórki . :p biedny pieseczek.:D Scoob Juniorek uczący się wchodzić na miseczkę Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 i stopy :diabloti: więcej nie mam :-( Quote
*Magda* Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):mamy w domu nie ma, więc potem zobaczę to zdjęcie. :diabloti: Coś mi tu ściemnaiasz z tą mamą :mad::eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 magdabroy napisał(a):Coś mi tu ściemnaiasz z tą mamą :mad::eviltong: serio.:lol: właśnie wróciła i okazało się, że to zdjęcia w aparacie.:D na szczęście nie widać mojej pozycji spania a tylko głowe.:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 To jakby ktoś nie wiedział jak się śpi z dużym psem w samochodzie na tylnym siedzeniu :evil_lol: dobrze że to tylko kawałek nas.:D biedna ja zmusili mnie to wstawić.:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 o super ze juz wróciłaś :) nareszcie :multi: fotki i tak fajne mimo komórki :D a najlepsze to jak spisz z Dorcia :D :loveu: Napisz jak Dora zachowywała sie do innych psów, jak sobie z nia radziłaś, jak często ćwiczyłyście i jak Wam szło :cool3: czy Dorcia chętnie skakała :) Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 unikatowydiament napisał(a):super fotka:) pozdrawiamy :lol: betty_labrador napisał(a):o super ze juz wróciłaś :) nareszcie :multi: fotki i tak fajne mimo komórki :D a najlepsze to jak spisz z Dorcia :D :loveu: Napisz jak Dora zachowywała sie do innych psów, jak sobie z nia radziłaś, jak często ćwiczyłyście i jak Wam szło :cool3: czy Dorcia chętnie skakała :) Fotki będą od dziewczyn jeszcze.:) Do psów było dobrzejak na nią. :) nie no nie było żadnych spięć. ;) jak na spacerze warknęła to ją upomniałam i był spokój . radziłam sobie z nią, radziłam.:lol: Dziennie był godzinny trening agility, pół godzinny potem raz jeszcze agility i posłuszeństwo nawet po 2 godziny.;) Agility kiepsko. :D nie kręci ją to i tyle.:p doszo do tego, że wczoraj ani raz nic nie zrobiła bo jak weszła do tunelu to się tam położyła i miała mnie gdzieś. :D posłuszeństwo i sztuczki jak nan nią to było ok hah.: D Quote
Chein Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Śpiąca fota swietna :D To teraz czekamy na caaałą resztę obozową! Quote
Kirinna Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Mój juniorek. A myślałam że nikt nie zrobił zdjęć że sztuczek. Jak wejdę na kompa wieczorem to wrzuce fotki Doryvna torku:) Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Chein napisał(a):Śpiąca fota swietna :D To teraz czekamy na caaałą resztę obozową! dzięki.:) Kirinna napisał(a):Mój juniorek. A myślałam że nikt nie zrobił zdjęć że sztuczek. Jak wejdę na kompa wieczorem to wrzuce fotki Doryvna torku:) A no, tak sobie siedziałam, a że miałam telefon w ręku to zrobiłam.:D nic lepszego nie miałam pod ręką.:p Quote
Paula03 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Wreszcie was poznałam :D Dora jest przekochana :loveu: Szkoda, że potem mniej chciała pracować, ale wszystkie psy były zmęczone taką ilością pracy no i tym upałem :) Nie było wcale tak źle :p Quote
wikikoniki Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 sztuczki robiliście w czasie rozszerzenia z Paulą ? :p jejku, nie mogę się doczekać już XD Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 magdabroy napisał(a):Super śpiące fotki :) przynajmniej podróż szybko zleciała. :lol: Paula03 napisał(a):Wreszcie was poznałam :D Dora jest przekochana :loveu: Szkoda, że potem mniej chciała pracować, ale wszystkie psy były zmęczone taką ilością pracy no i tym upałem :) Nie było wcale tak źle :p wreszcieee :multi: nom, troszkę nieśmiała widziałam na obozie była do niektórych, ale w domu to całkiem inaczej.:D w domu nachalna do głaskania :eviltong: wikikoniki napisał(a):sztuczki robiliście w czasie rozszerzenia z Paulą ? :p jejku, nie mogę się doczekać już XD tak. ;) Quote
Ty$ka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jakie wspaniałe fotki :loveu: Uroczo śpisz z Dorą ^^ Quote
vaness Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-gGHprfcx9Tc/UB6wyBOQ2wI/AAAAAAAAA8w/0hRTGjaY4vg/s640/P1160198.JPG jaka zmęczona :) Quote
betty_labrador Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 haha te miny doslownie sa wyczekujące :evil_lol: Quote
Recommended Posts