Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
ciastka wyglądają apetycznie, moge pożebrać o przepis? ;)

Ja też pożebram o przepis a co tam:D

Ja już się pogubiłam kto na jaki obóz jedzie, jak się nie mylę to ty jedziesz na obóz GRAF, tak?:lol: I chyba nie doczytałam, ale jedziesz pociągiem czy samochodem?

Posted

Talucha napisał(a):
A co się stało, że jesteś kaleką?

https://lh6.googleusercontent.com/-mBtepkkis_w/UBFx-J9wyEI/AAAAAAAAA28/fq6evxWP2eg/s640/P1140984.JPG :evil_lol: jaka niecierpliwa

Długa historia z japonkami :angryy:

no właśnie, chciałam ćwiczyć na te smaki (nawet coś nagrałam) ale zbyt się na nie jara i się wcale nie skupia :eviltong:

Ty$ka napisał(a):
Jakie fajne fotostory :D

Dora jest bardzo rozczulająca hehe... Miny robi jak sierotka :D

ciastka wyglądają apetycznie, moge pożebrać o przepis? ;)

ona czasem jest słodka :loveu:

przepis http://psiesmaki.blox.pl/2011/10/Ciasteczka-serowe-z-otrebami.html ja je pokroiłam :eviltong:

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja też pożebram o przepis a co tam:D

Ja już się pogubiłam kto na jaki obóz jedzie, jak się nie mylę to ty jedziesz na obóz GRAF, tak?:lol: I chyba nie doczytałam, ale jedziesz pociągiem czy samochodem?

przepis wyżej.;) tak jedziemy na GRAFa 31.07 :)samocodem ;)
darii_iia napisał(a):
A mi się nie chce piec specjalnie ciasteczek dla psów...:evil_lol:
Dora ma z Tobą dobrze. :lol:
Pięknie pozuje. :loveu:

czasem mi się zdarzy coś upiec :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
przepis wyżej.;) tak jedziemy na GRAFa 31.07 :)samocodem ;)

Ooo nawet łatwy przepis, może coś upiekę i mam nadzieję, że domu z dymem nie puszczę:D

To już niedługo:crazyeye: już nie mogę się doczekać relacji i masy zdjęć :diabloti:

A u nich to obóz odbywa się co roku, to może i ja bym się za rok wybrała:evil_lol: ale raczej pociągiem bo do prawka pewnie nie przystąpię bo i tak nie zdam :evil_lol:

Posted

vaness napisał(a):
ja też raczej kupić wole :D jednak leniwa jestem :mad:

Ja też kupuję. :) Ale Dora za moimi szaleje :loveu: po prostu wie, że pańcia robiła :evil_lol:
Ty$ka napisał(a):
Ale co swojskie to swojskie :D

nio :evil_lol:
Klaudia&Aza napisał(a):
Ooo nawet łatwy przepis, może coś upiekę i mam nadzieję, że domu z dymem nie puszczę:D

To już niedługo:crazyeye: już nie mogę się doczekać relacji i masy zdjęć :diabloti:

A u nich to obóz odbywa się co roku, to może i ja bym się za rok wybrała:evil_lol: ale raczej pociągiem bo do prawka pewnie nie przystąpię bo i tak nie zdam :evil_lol:

A zaraz, zaraz.. aż się bardzo boję, jak Dora będzie się w takim gronie psów zachowywała :-(
W tym roku pierwszy raz chyba organizowany jest przez GRAF, więc i za rok pewnie też. :evil_lol:
Mnie rodzice zawożą :diabloti:

paulaa. napisał(a):
https://lh6.googleusercontent.com/-mBtepkkis_w/UBFx-J9wyEI/AAAAAAAAA28/fq6evxWP2eg/s640/P1140984.JPG
ona jest rozbrajająca. :loveu:

a przepis fajny, trzeba wypróbować. :razz:

nio kundel słodki :loveu::loveu::loveu:
e

dit: jutro dam nudny krótki filmik.:D ziś nie chce mi się go ucinać. :p

Posted

Pies mnie znienawidził.:( niechcący popsułam jej świnkę :(

Kupiłam ją we wrześniu z myślą, że popsuję ją za 5 minut, a ona traktowała ją jak swoje dziecko jak piszczałka piszczała to i ona i myła ją :o niechcący ogonek jej urwałam.. :(
pies wyrwał mi z ręki resztki świnki i się schowała za kanape ratunku muszę szukać takiej świnki, bo pies ma focha :( :p

musi być taka sama i piszczeć też no.:( duzo osób je wtedy kupowało nie chce nikt odsprzedać ?

tu tą świnkę widać.:D zaraz poszukam fotki lepszej

Posted

no to szacun, bo u mnie gotowanie dla psów kończ się na włożeniu do blendera owoców, warzyw, skorupek od jajek, hogutru itp i mieszanie :lol:

oj nie dobra Pańcia z Ciebie.. ja nie mam aby takiej świnki, ani nie wiem gdzie ją kupić.. a inna piszcząca nie może być? hmm może do zoologa idź i szukaj takiej co tak samo piszczy :)

http://img3.imageshack.us/img3/8942/img5139pb.jpg swoja drogą to ona piękne jest :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Będę szukać takiej ;) nie typowo matkowala,ale lizala ją i ogólnie delikatnie się nią bawiła, więc i tak będę szukać podobnej ;)

jak nie ma ciąż urojonych to raczej nie ma obaw.. tak mi się wydaje.. a ona wysterylizowana? bo nie pamiętam...

Posted

kalyna napisał(a):
jak nie ma ciąż urojonych to raczej nie ma obaw.. tak mi się wydaje.. a ona wysterylizowana? bo nie pamiętam...

Dora jest wysterylizowana, więc ciąż urojonych nie ma i mieć nie będzie.;) a jej delikatność do zabawki do tego ulubionej to ja nie mam nic do tego.:) każdy pies ma swoją ulubioną zabawkę :)
rashelek napisał(a):
Morderczyni świnkuf! Co z Ciebie za człowiek :(
Chyba też się wezmę za pieczenie ciastek. Tylko znając mój talent to puszczę chałupę z dymem...

może nie będzie tak źle. :D

No ja chciałam jej rzucić, ale ogonek odpadł . :D

Posted

vaness napisał(a):
to teraz lepiej i szukaj identycznej świnki , bo Dora będzie obrażona na wieki :diabloti:

Już nie jest :diabloti: ale kupie kupie nawet mama mi każe :diabloti: byłam po 9:30 na spacerku, a upał straszny :o chciałam nad staw, a tam jakieś wieśniaki cała gromada była z samochodem, więc zawróciłam :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
o jakie super ciastka :loveu: samemu można zjeść :D :razz:

sesja foto z Dorcia super, a ona czeka tak na komende? :)

Co do świnki zamawialam kiedys takie u mnie do sklepu :) wiec jakbys chciala to moge spytac :)

Też podjadam :evil_lol: czeka dopóki jej nie pozwolę wziąć jednego :p

możesz zobaczyć.;) widziałam podobne na wystawie i kakadu, ale już inaczej piszcza i to nie ta sama guma :p

Posted

paulaa. napisał(a):
Ola, ja ci tą świnkę, mogę oddać za darmo. :D
Mam 2 a Scooby i tak się nimi bardzo żadko bawi. ;)

ooooo ratujesz nam życie, bo mama mi gada ciągle c ja zrobiłam.:lol: odkupię ją ! :) bo pies mi zwariuję. :p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Też podjadam :evil_lol: czeka dopóki jej nie pozwolę wziąć jednego :p

możesz zobaczyć.;) widziałam podobne na wystawie i kakadu, ale już inaczej piszcza i to nie ta sama guma :p

a nie pamiętasz firmy? bo różne podobne robią :)