Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):
Ależ ona jest piękna. :loveu:
Najładniejsza haszczyca jaką widziałam! :loveu:

:loveu: nie przesadzaj.:loveu:
Pestka napisał(a):

magdabroy napisał(a):

mnie się wszystkie podobają.:loveu:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
mizianki pięknej księżniczce ślemy:)

przekazałam.:lol:
rashelek napisał(a):

ja chyba też :loveu:

A weźcie.:p pies się do mnie tak przyzwyczaił, że nie wiem co będzie z początkiem roku szkolnego . ;) Odkąd są wakacje staram się ją brać najwięcej jak mogę ze sobą.. :p w domu jak jestem ona ciągle ze mną.:p Poszłam dziś z koleżanka tylko do sklepu, to ją zosatwiłąm, w wyszło jak wyszło, że jednak byłam chyba za dwie godziny.;) wychodząc za mną wyła..:(
Wróciłam do domu, to sąsiad mnie zawołał, że ona ciągle wyła za mną i biegała po całym podwórku przy czym ciągle wyła.:o Nie wiem co jej, wzięłam więc ja na spacer to się uspokoiła.;)

kurcze ale zauważyłam nawet jak byłam u Beaty i jak się zbierałam zakładałam buty to ta już ni mogła poczekać w pokoju tylko niecierpliwie do mnie się zrywała, jakbym miała ją tam zostawić ;)

Posted

No takie zjawisko u psów ciekawe. Top jak Tosia gdy bylam teraz z nia caly maj w domu, i wrocilam do warszawy- nie chciala zostawac jak zawsze w pokoju przez rok. tylko wymyslila ze skoczy na klamke, i warowala przy wejsciu :-o

ale juz sie powoli normuje, choc i tak ja duzo teraz biore i cale dnie jest ze mna, ale powoli zostaje w pokoju i juz lepiej :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

A weźcie.:p pies się do mnie tak przyzwyczaił, że nie wiem co będzie z początkiem roku szkolnego . ;) Odkąd są wakacje staram się ją brać najwięcej jak mogę ze sobą.. :p w domu jak jestem ona ciągle ze mną.:p Poszłam dziś z koleżanka tylko do sklepu, to ją zosatwiłąm, w wyszło jak wyszło, że jednak byłam chyba za dwie godziny.;) wychodząc za mną wyła..:(
Wróciłam do domu, to sąsiad mnie zawołał, że ona ciągle wyła za mną i biegała po całym podwórku przy czym ciągle wyła.:o Nie wiem co jej, wzięłam więc ja na spacer to się uspokoiła.;)

kurcze ale zauważyłam nawet jak byłam u Beaty i jak się zbierałam zakładałam buty to ta już ni mogła poczekać w pokoju tylko niecierpliwie do mnie się zrywała, jakbym miała ją tam zostawić ;)

Ale to nie jest takie dobre jak się wydaje ;)
Ja biorę swojego szczeniaka gdzie mogę co prawda, ale nie opiera się to na tym, jak na mojej kiedyś zależności z B. gdzie kiedy wyjechałam na kilka dni, to pies przez kilka dni nic nie jadł.

Posted

Witam wieczorowo.
Widziałem Twoje zdjęcia u betty i tak tu trafiłem.
Robisz bardzo ładne zdjęcia. Od jakiego czasu i jakim sprzętem (głownie pytam o obiektywy)?
Masz również ładnego psa. Będę tu zaglądał. Pozdrawiam.

Posted

betty_labrador napisał(a):
No takie zjawisko u psów ciekawe. Top jak Tosia gdy bylam teraz z nia caly maj w domu, i wrocilam do warszawy- nie chciala zostawac jak zawsze w pokoju przez rok. tylko wymyslila ze skoczy na klamke, i warowala przy wejsciu :-o

ale juz sie powoli normuje, choc i tak ja duzo teraz biore i cale dnie jest ze mna, ale powoli zostaje w pokoju i juz lepiej :)

Pestka napisał(a):
Ale to nie jest takie dobre jak się wydaje ;)
Ja biorę swojego szczeniaka gdzie mogę co prawda, ale nie opiera się to na tym, jak na mojej kiedyś zależności z B. gdzie kiedy wyjechałam na kilka dni, to pies przez kilka dni nic nie jadł.

No właśnie ma to swoje plusy i minusy.;) ja jak wyjeżdżam do babci, czy gdzieś, to Dora też czasem nie je lub w mniejszych ilościach :shake:

Molowe napisał(a):

:loveu:
Kawalier napisał(a):
Witam wieczorowo.
Widziałem Twoje zdjęcia u betty i tak tu trafiłem.
Robisz bardzo ładne zdjęcia. Od jakiego czasu i jakim sprzętem (głownie pytam o obiektywy)?
Masz również ładnego psa. Będę tu zaglądał. Pozdrawiam.

Fotki robiła Justyna jej galeria :diabloti:

Posted

Jak uroczo Dora śpi :loveu:

My też popełniliśmy w ubiegłe wakacje ten błąd, że co rusz zajmowałam się moim kundlem. Wyszło na to, że pod koniec wakacji moje 5minutowe wyjście do sklepu kończyło się wyciem, piszczeniem i skomleniem. W tym roku tego błędu nie popełniłam i staram się jednak spędzać dużo, ale nie non stop czasu z moim pupilem ;)

Posted

ania90 napisał(a):

no :loveu:
Ty$ka napisał(a):
Jak uroczo Dora śpi :loveu:

My też popełniliśmy w ubiegłe wakacje ten błąd, że co rusz zajmowałam się moim kundlem. Wyszło na to, że pod koniec wakacji moje 5minutowe wyjście do sklepu kończyło się wyciem, piszczeniem i skomleniem. W tym roku tego błędu nie popełniłam i staram się jednak spędzać dużo, ale nie non stop czasu z moim pupilem ;)

Ona jak śpi jest kochana :loveu::loveu::loveu: no właśnie, mam nadzieję, że wrócimy do normy :eviltong:

Kawalier napisał(a):
A to przepraszam, ale i tak nie żałuję że tu zagościłem. Pozdrawiam.

zapraszamy oczywiście :loveu:

dagaa111 napisał(a):
piękne zdjęcia pięknej modelki z tego spaceru :loveu:

o tak, super są :loveu:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
słodziak:loveu:

dOgLoV napisał(a):
ale słodziak z niej :loveu:

nio.:loveu: tak jak mnie w łóżku nie ma, to śpi.;) ale jak ja ją biorę przytulam, to zaraz ucieka na podłogę, bo jej gorąco.:p

zaraz dam kilka foteczek pokojowych-niestety na spacery na razie nie mogę chodzić bo jestem kaleką. :p

Posted

Pani zrobiła ciasteczka serowe na próbę, ale za mało otrębów (czy jak to tam się odmienia:evil_lol:)
więc troszkę się rozpuszczało w piekarniku, ale jest dobre :loveu:

To dla mnie ?:-o

Dlaczego mam czekać !!?? :angryy: :diabloti:

Posted

Jakie fajne fotostory :D

Dora jest bardzo rozczulająca hehe... Miny robi jak sierotka :D

ciastka wyglądają apetycznie, moge pożebrać o przepis? ;)