Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fantowa']A jak nie będzie, to sama wiesz co się stanie :mad:
Tak, to jest groźba :evil_lol:[/QUOTE]

pff, ja swojej cyfrówki nie biorę, ona do niczego się nie nadaje.:D ale Paula chyba na poprzedniej stronie pisała że zadba o foty haha.:D

Posted

[quote name='Ty$ka']Czyżby Dora bywała niegrzeczna? Husky i nie-anielskość? - no nie wierzę :eviltong: :evil_lol:

A na Ciebie to nie? Ach, Ty... jesteś niekochana, a fe :diabloti:[/QUOTE]

a no ostatniej mamy małe problemy.;) ale mam nadzieje że takich nie bedzie ! :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Jakie świetne zdjęcia :loveu:

No Justyna i w deszcz potrafi, jak widać.:p

zrobiłam szarpak mam kiepska fote, bo z lampą i w ogóle jutro będzie lepsza.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']pff, ja swojej cyfrówki nie biorę, ona do niczego się nie nadaje.:D ale Paula chyba na poprzedniej stronie pisała że zadba o foty haha.:D[/QUOTE]
a ja!:eviltong:?
[quote name='Aleksandra95']No Justyna i w deszcz potrafi, jak widać.:p [/QUOTE]
dobra juz tak nie zachwalajcie :p

naaasz :loveu:

Posted

[quote name='Fantowa']Jaki fajny szarpak :loveu:
Preferuję nieco grubsze, ale cienkimi też nie pogardzę, bo Fanta lubi wszystkie :evil_lol:[/QUOTE]
A Doć preferuje takie :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']a ja!:eviltong:?

No Ty też, Ty też ! :evil_lol::lol:

[quote name='Fantowa']Jaki fajny szarpak :loveu:
Preferuję nieco grubsze, ale cienkimi też nie pogardzę, bo Fanta lubi wszystkie :evil_lol:

No ten jest taki no-Dotkowy :lol:

[quote name='kalyna']http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing latający West i krowiożerczy wilk :loveu:

ja ciągle podziwiam szarpaki.. bo on takie piękne są ;)
tak, one są dziwne.:diabloti:

dziękuję.:loveu:

[quote name='paulaa.']https://lh6.googleusercontent.com/-zAtUItSOHh4/UAW-lO2MGVI/AAAAAAAAAx8/26p_0D-yNKk/s640/P1140969.JPG
piękneee kolory :loveu:

a cyfrówkę zawsze możesz wziąć do filmików. :cool3:
nagrywa całkiem nieźle, zresztą fotki też nie wychodzą z niej złe ;)

nom, super są.:loveu:

cyfrówkę chyba w tym czasie biorą rodzice.:)

[quote name='M&S']Witanko,

głaski dla Dory:)
Hej :) zaraz wygłasze.:D

[quote name='vaness']buziaczki w nochal dla panienki:loveu: , dawno nas nie było i aż wstyd :mad:

i buziaka dostanie :lol: ale nie w ten mokry nochal no :diabloti:

Posted

ahahha :D mokre nochaly są fajne ! :D tylko najgorsze jak rano sobie śpisz , masz ciepło a mokry zimny nochal cię budzi :mad: normalnie paraliżu można dostać :eviltong:

Posted

[quote name='vaness']ahahha :D mokre nochaly są fajne ! :D tylko najgorsze jak rano sobie śpisz , masz ciepło a mokry zimny nochal cię budzi :mad: normalnie paraliżu można dostać :eviltong:[/QUOTE]

No właśnie.:p

Posted

[quote name='M&S']Nochale są cudowne:):)
hehe :)
[quote name='sunshine']Ale genialne kolory tego szarpaka, przydał by nam się taki!:D

robię na zamówienie.:siara: :lol:

Wiem, że moje fotki Was tak nie zachwycają , jak od kogoś, ale i tak je wstawię.;)

Zdjęcia chyba z poniedziałku, byłyśmy tylko godzinę, bo grzmiało i kropiło.. potem zaczęło padać :shake:

Posted

[quote name='Ty$ka']Faktycznie Dorze w tych szelkach do pyska :loveu: Gdzie je kupiłaś? :P

https://lh5.googleusercontent.com/-W83kx2ehiAg/UAbhCQ5lAuI/AAAAAAAAAyg/1pIu6VE-DqI/s640/IMG20120716_002.jpg - Dora też ma zaciesz, gdy wejdzie w wysoką trawkę? :lol:

https://lh5.googleusercontent.com/-94UBQwojmak/UAbh7SpFTII/AAAAAAAAAzw/vLaNFalu7d4/s640/IMG20120716_008.jpg ooo, jak słodko :P

Szelki zamówione z Dog Style ;) niee, ona była zaptrzona..:p coś tam zobaczyła i 10 minut czekałam aż ruszy się w końcu..:p nie chciała iść.;)