Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fantowa']Z mojego doświadczenia cienka linka jest gorsza od taśmy... Choć obydwu opcji nie lubię - ale z dwojga złego dla moich rąk, wybieram taśmę :eviltong: Obszyj sobie uchwyt polarkiem :evil_lol:

[quote name='Fantowa']http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=dsc5416copy.jpg&res=landing weź Ty się z nią za jakiś bikejoring/canicross/dogtrekking zabierz, psa marnujesz na razie :evil_lol:
ale cienką linkę bym pusciła, a w tej inne psy bawiące się plączą i musze ciągle trzymać blisko.. :/

ale mnie to jakoś nie kręci :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']a w cienkiej to sie nie po plączą? :eviltong: no nie wiem, bez niczego najlepiej :lol:[/QUOTE]

no kurde w cienkiej lepiej niż w tej grubej. :D wiem, ale co poradzić :p poleciałaby do każdego psa i źle by się skończyło .:p

Posted

[quote name='Aleksandra95']

nie lubi zabaw typu zagryzę Cie ? :evil_lol:[/QUOTE]

a wiesz że chyba nie:) tak naprawdę to nie wiem sam lubi podgryzać ale czy lubi byc podgryzany to nie wiem

Posted

[quote name='Kirinna']a wiesz że chyba nie:) tak naprawdę to nie wiem sam lubi podgryzać ale czy lubi byc podgryzany to nie wiem[/QUOTE]

Aha, bo Dora tylko tak lubi się bawić.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']To najwyżej nie będzie się bawiła z Juniorem.;)[/QUOTE]

e nie przesadzajmy,w końcu to my jestesmy ważniejsze a nie jakieś tam psie awantury, kto jest wyżej w hierarchii -my, więc my rządzimy:) do nas dzisiaj dotarł fizjolog więc jesteśmy gotowi:)

Posted

[quote name='Kirinna']e nie przesadzajmy,w końcu to my jestesmy ważniejsze a nie jakieś tam psie awantury, kto jest wyżej w hierarchii -my, więc my rządzimy:) do nas dzisiaj dotarł fizjolog więc jesteśmy gotowi:)

No ale ja mówię o zabawie, bo spacerować to obok z innym psem olewając go potrafi.:D
nie przesadzajmy.:p

[quote name='Ty$ka']cudne fotorelacje :loveu:

Uwielbiam warczące psy http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=dsc5410copy.jpg&res=landing cuuudo :P

http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing jakie walki psów :D

Mogę się zapytać z czystej ciekawości na jaki obóz jedziecie? :)

hihi, tak słodkie diabełki.:diabloti:

jedziemy na obóz z Grafa agility, obedience, sztuczki.:)

Posted

[quote name='Aleksandra95']jedziemy na obóz z Grafa agility, obedience, sztuczki.:)[/QUOTE]
Ooo, super :)

Miłego wypadu życzę.

W następnym roku na pewno na jakiś obóz sportowy wybiorę się zmoim kundliszonem. A teraz pozostają mi fotorelacje dogomaniaków, a więc - liczę na Was ;]

Posted

[quote name='Ty$ka']Ooo, super :)

Miłego wypadu życzę.

W następnym roku na pewno na jakiś obóz sportowy wybiorę się zmoim kundliszonem. A teraz pozostają mi fotorelacje dogomaniaków, a więc - liczę na Was ;][/QUOTE]

Dziękuję.:lol: trzymajcie kciuki za zachowanie dory :p

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dziękuję.:lol: trzymajcie kciuki za zachowanie dory :p[/QUOTE]
Czyżby Dora bywała niegrzeczna? Husky i nie-anielskość? - no nie wierzę :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']To liczcie na kochane dogo ciotki :loveu:[/QUOTE]
A na Ciebie to nie? Ach, Ty... jesteś niekochana, a fe :diabloti: