darii_iia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Ach, Dora. :loveu: Biedna, ależ jej musi być gorąco w te upały. :shake: Fajna data urodzin. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Hej! Wpadliśmy z wizytą :) Kiedyś miałam do Was wpaść, ale później mi to wyleciało z głowy i tak... robię to dopiero dzisiaj :). Będziemy zaglądać do Dorci. Quote
Aleksa. Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='darii_iia']Ach, Dora. :loveu: Biedna, ależ jej musi być gorąco w te upały. :shake: Fajna data urodzin. :diabloti:[/QUOTE] n właśnie jej gorąco, może ją podrzucę do Ciebie pod maaszynkę :p ahh wiem , że fajna ! pamiętam o Tobie, bo te wtedy masz.:lol: [quote name='Ty$ka']Hej! Wpadliśmy z wizytą :) Kiedyś miałam do Was wpaść, ale później mi to wyleciało z głowy i tak... robię to dopiero dzisiaj :). Będziemy zaglądać do Dorci.[/QUOTE] Witamt:hand: i zapraszamy oczywiście.:) Quote
Victoria Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Witamy się u Was (i zapraszamy do nas:p) :) [SIZE=2]Śliczną masz sunię :loveu: kocham haszczaki, jednak czasami troche mnie one przerażają xd wymiziaj ślicznotkę ode mnie :D Quote
Pusiakowa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-MyIJzWcrEac/T_9Bd4RQoBI/AAAAAAAAAvs/q-Dr8Zby2f8/s640/P1140952.JPG oooo, jak słodko :loveu: Quote
sunshine Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Pod kogo jeszcze podszywa się ta menda?! Serio pójdę na policje z tym...Za chwilke nadrobie galerie na spokojnie... jak sie uspokoję:P Quote
darii_iia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Aleksandra95']n właśnie jej gorąco, może ją podrzucę do Ciebie pod maaszynkę :p ahh wiem , że fajna ! pamiętam o Tobie, bo te wtedy masz.:lol: [/QUOTE] Dawaj! :lol: Każdy powód do spotkania jest dobry. :evil_lol: bo tylko szlachta rodzi się 29 sierpnia. :razz: Quote
Victoria Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Oo kurde dopiero teraz doczytałam.. ;/ boszszsz żałosne.. Szkoda, że screenów nie zrobiłyście, bo teraz dowodów nie ma, a tak to mogłybyście się upominać o zablokowanie tej gówniary a nawet na policje iść... Quote
Aleksa. Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Pusiakowa']https://lh3.googleusercontent.com/-MyIJzWcrEac/T_9Bd4RQoBI/AAAAAAAAAvs/q-Dr8Zby2f8/s640/P1140952.JPG oooo, jak słodko :loveu: śpioszek :loveu::loveu: [quote name='sunshine']Pod kogo jeszcze podszywa się ta menda?! Serio pójdę na policje z tym...Za chwilke nadrobie galerie na spokojnie... jak sie uspokoję:P napisz prywatną wiadomość do założycielki bloga :/ [quote name='darii_iia']Dawaj! :lol: Każdy powód do spotkania jest dobry. :evil_lol: bo tylko szlachta rodzi się 29 sierpnia. :razz: no ba :evil_lol::evil_lol: [quote name='Victoria']Oo kurde dopiero teraz doczytałam.. ;/ boszszsz żałosne.. Szkoda, że screenów nie zrobiłyście, bo teraz dowodów nie ma, a tak to mogłybyście się upominać o zablokowanie tej gówniary a nawet na policje iść... Mam screeny ;) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='betty_labrador']jak zyjecie Olu z Dora? :)[/QUOTE] Jakoś leci. :lol: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']Jakoś leci. :lol:[/QUOTE] haha, to dobrze :P Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ja nie porobiłam niestety:/ ale galerie nadrobiłam :D Dorak też jest dowodem że hasiek nie taki zły jakim go malują;) Quote
Molowe Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 jak tam Wam wakacje mijają może jakieś nowe zdjęcia być nam pokazała? ^^ Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Nie mam zdjęć, bo nie chce mi się :evil_lol: doszedł polar, co prawda polar na żywo nie ma takiego koloru, co na ich zdjęciach ale jest ładny:) Quote
betty_labrador Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']Nie mam zdjęć, bo nie chce mi się :evil_lol: doszedł polar, co prawda polar na żywo nie ma takiego koloru, co na ich zdjęciach ale jest ładny:)[/QUOTE] W photoshopie wszystko może być bardziej żywe :D Quote
paulaa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']Nie mam zdjęć, bo nie chce mi się :evil_lol: [/QUOTE] pf, jaki leń. :mad: dobrze, że ciocia Paula nadrobi brak zdjęć Dorki na obozie. :eviltong: Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='betty_labrador']W photoshopie wszystko może być bardziej żywe :D[/QUOTE] pf :D [quote name='paulaa.']pf, jaki leń. :mad: dobrze, że ciocia Paula nadrobi brak zdjęć Dorki na obozie. :eviltong:[/QUOTE] Nie leń, a mój aparat mnie denerwuje. :p leń to jestem, jak nie chce mi sie wstać i iść z psem na spacer :p Quote
betty_labrador Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Aleksandra95']pf :D Nie leń, a mój aparat mnie denerwuje. :p leń to jestem, jak nie chce mi sie wstać i iść z psem na spacer :p[/QUOTE] np wczoraj :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='betty_labrador']np wczoraj :evil_lol:[/QUOTE] przedwczoraj też :mdleje: wakacyjne lenistwo, a Dora nie lepsza.:D Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [FONT=courier new]Zrobiłam fotkę, kiepsko wyszła, ale tak nas szybko.. :evil_lol:[/FONT] [FONT=courier new] zrobiony szarpak, który miał być dla Dory, ale jednak chyba za cienki i jest do nabycia [/FONT]:razz: Quote
betty_labrador Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ale fajnie, bedziesz miala co robic :) w długie letnie dni :D Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='betty_labrador']ale fajnie, bedziesz miala co robic :) w długie letnie dni :D[/QUOTE] trzeba mieć komu. :lol: ktoś zamówi, to zrobie :p Quote
Recommended Posts